Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ben becerebilirsem bu elma diyetini denemeyi dusunuyorum arkadaslar :)

Bugun sali, cumaya kadar bakalim sonucum ne olacak :)

3 gun + bir dahaki cumaya kadar 7 gun = 10 gun denesem yeter sanirim zaten :)
Vereceğin sadece 5-10 kiloysa çekilir ama benimgibi 40 küsürse zor iş kardeş... sonrasında ya metabolizmam yavaşlarsa diye korkuyorum

Günaydın kızlar !

Geçtiğimiz Ekim Kasım aylarında burdaydım izine ayrılmıştım izin süresi biraz uzadı ama geldim işte herkese merhaba
Eskilerden callan ı görüyorum
Kaptanımda burda
Herkese merhaba tekrar

Merhaba bende yeni tayfayım(Bildiğin tıfıl yani) :KK70:
Selam muska
Biraz geçmişi okudum sende hoşgeldin 20 kilo vermişsin tebrik ederim devamızda burda gelir inşallah
Izne ayrıldığımda 59 lardaydım ama şimdi maalesef biraz artıdayım 62 lerde geziniyorum takıma tekrar girerken en fazla Artı 1 le giriyim oda olmasa iyi tabi

Callancım tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsin bravo sana
Mezun oldunmu

Selam muska
Biraz geçmişi okudum sende hoşgeldin 20 kilo vermişsin tebrik ederim devamızda burda gelir inşallah
Izne ayrıldığımda 59 lardaydım ama şimdi maalesef biraz artıdayım 62 lerde geziniyorum takıma tekrar girerken en fazla Artı 1 le giriyim oda olmasa iyi tabi

Mezun oldunmu
Sağol canım inşallah gelir devamı. Büyük bir azimle devam ediyorum. Senin artı dediğin benim hedefim düşün yani "DuRuMuM VaHiM" Ama moral bozmak yok başaracağım!

günaydın arkadaşlar..
hedefim nerdesin canım..
dünkü menüm:
sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim tam bugday salatalık biber domates çay..zeytin..
öğle 3 küçük dolma cacık..
akşam:5 kaşık bezelye 3 kaşık domatesli pilav..

günaydınlarr hastaneden geldim oğluma kan tahlili verdik sabah sabah yaklaşık bi 50 km yol katettim trafik rezaletti başıma ağrılar girdi yahuu dünki menümü de yazmamıştım az sonra yazayım

Merhaba arkadaşlar
uyumak için geç kaldım biliyorum
menüm kötüydü yeni fark ettim :KK43:
Muska hoşgeldin takıma hareket kattin tecrübelerinden faydalanacagim :)
komsumla anlaştık çocukları bebek arabasına koyup haftaici hergün yürüyüşe gideceğiz birlikte inşallah :)
Evime geldim geleli 3 komşumu gördüm hepsi de zayiflamissin dedi çok mutlu oldummmmm. ...
Bu ara fena gaza geldim yeniden sahalara döndümmmmmm
toplight toplight kaptanım mesaj yollayamadim ben numaramı atacaktim sana yapamadım ya :KK43: bu takım için açtım üyelik yeniyim bilemedim nasıl yapabilirim
canım ben sana mesaj atayım sen onu cevaplarsın tatlım o şekilde mesaj işini halledersin

Geçmiş olsun ama bu liste işi kötü oldu. Banane ben yinede söylerim kilomu siz almayın listeye:KK42:
canım zaten takıma gireceğin için her hafta kilo bildirimi yapmak zorundasın takım listesinde görünmeyeceksin ama benim listemdeki 5. takım listesinde kilon olacak tatlım sen merak etme
Evet haklısın canım ama be üç aydır sabrettim halada sabrediyorum 20 kilo verdim. Şu anda 94.1 kiloyum hedefim 60. veee o hedefe varacağım
maşallah azminin devamını diliyorum canım
Günaydın kızlar !

Geçtiğimiz Ekim Kasım aylarında burdaydım izine ayrılmıştım izin süresi biraz uzadı ama geldim işte herkese merhaba
Eskilerden callan ı görüyorum
Kaptanımda burda
Herkese merhaba tekrar
canım hoşgeldin tekrar aramıza özlettin kendini şekerim callan henüz mezun olmadı ara verdi bi süre ama aramızda o da servey var senin zamanından bi de listede
Selam muska

Mezun oldunmu
canım sen gittikten sonra genel kurallar değiştiği için takım listesine girebilmek için izne ayrıldığın kilona gelmek zorundasın ama sen azimli bir insansın inanıyorum sana en kısa sürede eski kilona geri dönersin

günaydınlarr hastaneden geldim oğluma kan tahlili verdik sabah sabah yaklaşık bi 50 km yol katettim trafik rezaletti başıma ağrılar girdi yahuu dünki menümü de yazmamıştım az sonra yazayım

canım ben sana mesaj atayım sen onu cevaplarsın tatlım o şekilde mesaj işini halledersin

canım zaten takıma gireceğin için her hafta kilo bildirimi yapmak zorundasın takım listesinde görünmeyeceksin ama benim listemdeki 5. takım listesinde kilon olacak tatlım sen merak etme

maşallah azminin devamını diliyorum canım

canım hoşgeldin tekrar aramıza özlettin kendini şekerim callan henüz mezun olmadı ara verdi bi süre ama aramızda o da servey var senin zamanından bi de listede

canım sen gittikten sonra genel kurallar değiştiği için takım listesine girebilmek için izne ayrıldığın kilona gelmek zorundasın ama sen azimli bir insansın inanıyorum sana en kısa sürede eski kilona geri dönersin
Günaydın şef, heh heh çok sevindimyahu liste işi kafamı bozmuştu baya. Oğluşuna geçmiş olsun buarada..

dünki menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 avuç leblebi
öğle
3-4 mercimekli köfte
marul domates
ara
2 küçük kare çikolata bitter
akşam
3 kaşık etli nohut
1 kaşık turşu kavurması
ara
3-4 yeni dünya
2 kayısı
1 avuca yakın beyaz leblebi

su
2 lt civarı
spor
3 km yürüyüş
leslie 2 mil

Günaydın şef, heh heh çok sevindimyahu liste işi kafamı bozmuştu baya. Oğluşuna geçmiş olsun buarada..
tweşwekkür ederim tatlım oğlumda bilmeyenler için söyleyeyim insülin direnci var ve şeker hastalarının kullandığı ilacı kullanıyor o yüzden ayda bir kan değerleri kontrol ediliyor

günaydın arkadaşlar..
hedefim nerdesin canım..
dünkü menüm:
sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dilim tam bugday salatalık biber domates çay..zeytin..
öğle 3 küçük dolma cacık..
akşam:5 kaşık bezelye 3 kaşık domatesli pilav..
canım misafirler ne durumda bitti mi? artık aramızdamısın
bu arada kızlar regli olmam lazım yukardaki menüden de anlaşıldığı üzere deli gibi yemek yemek istiyorum ne yapacam bilmiyorum

bu arada kızlar regli olmam lazım yukardaki menüden de anlaşıldığı üzere deli gibi yemek yemek istiyorum ne yapacam bilmiyorum

Kaptanım, sen iradeli bir hatunsun.
Eminim ki dur diyeceksin. Bu esnada iş yerinde meyveli yoğurt bulundurabilirsin. En azından isteğini keser.
Ya da az kalorili dondurmalar.
Aman sonra üzüleceğin şeyler yapma.

Sanırım bu ilaç büyülü.
Gece 4'e geliyordu uyuduğumda. Hem işlerim vardı hem de eşimle zaman geçirdik, film izledik.
Normalde bu benim öğlen 3'e kadar uyumam anlamına gelirdi en az ama saat 10'da kendiliğimden uyandım.
Bakalım bugün nasıl geçecek?
Bir de ufak bir seyahatimiz var. Bugün-yarın biraz sıkıntılıyım hazırlık yolculuk derken. Bilgin olsun kaptanım.

Allah şifa versin biran önce, kaç yaşında?
canım 10 yaşında büyük oğlum amin allah evlatlarımızla sınamasın bizi
Kaptanım, sen iradeli bir hatunsun.
Eminim ki dur diyeceksin. Bu esnada iş yerinde meyveli yoğurt bulundurabilirsin. En azından isteğini keser.
Ya da az kalorili dondurmalar.
Aman sonra üzüleceğin şeyler yapma.
canım kaç gündür sade kahve içmiyordum az önce koca bir kupa yapıp içtim biraz iyi geldi gibi bundan sonra günde 3-4 fincan içeyim kesti biraz iştahımı

Ben 2-3 gün kb diyetine tabi olacağım çünkü duraklama yaşamak istemiyorum. Umarım şaşırtırım vücudu. Maşallah bizimkide nasıl vücutsa boyuna değişiklik istiyo arkadaş..:KK57:
kb diyeti derken karbonhidrat diyeti mi?
kolay gelsin bende az sonra hastaneye sonuç göstermeye gideceğim

bitti canım..okul da yazılı vs işlerim de bitti..artık beraberim..hedefcim nerelerde..bırakmadı dimi..

Back
X