Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

takıma geldiğimde 73 kiloydum şimdi 68 kilodayım. ilk başta dediğim gibi yavaş yavaş kilo verme taraftarıyım. öyle de yapıyorum. vücudum fıs diye sönsün istemiyorum. oram buram sarksın istemiyorum. her kilo da ortalama 1 ay takılı kalıyorum. sizlerle birlikte 5 kg verdim. benim için çok çok iyi. her ne kadar fazla sizlerle vakit geçirme imkanım olmasada sizlere cuma günü hesap vereceğimi bilmek bile beni baya frenledi.
ama görüyorum ki benim zayıflama tarzım takımın kurallarına uymuyor. takımımı zor duruma düşürmüş oluyorum. halbuki olabildiğince takımın kurallarına uymaya çalışmıştım. herkes 5 mesaj yazacak dendi benden başka mesajını sayan olmadı. e öyle olunca bende bıraktım. kaptanım öyle bir yazmışsın ki takımdaki herkes dört dörtlük kurallara uyuyor da bi ben uymuyorum gibi. ve benden başka kimse artıda çıkmıyor da herkes her hafta kilo veriyor gibi. evet bi artıda oluyorum bi ekside yavaş yavaş gidiyr kilolarım. ama bana destek olmadığınızı görüyorum. herneyse daha konuşmak istemiyorum. sizlerin sayesinde vermiş olduğum kilolarımdan dolayı herkese teşekkür ederim.

takıma geldiğimde 73 kiloydum şimdi 68 kilodayım. ilk başta dediğim gibi yavaş yavaş kilo verme taraftarıyım. öyle de yapıyorum. vücudum fıs diye sönsün istemiyorum. oram buram sarksın istemiyorum. her kilo da ortalama 1 ay takılı kalıyorum. sizlerle birlikte 5 kg verdim. benim için çok çok iyi. her ne kadar fazla sizlerle vakit geçirme imkanım olmasada sizlere cuma günü hesap vereceğimi bilmek bile beni baya frenledi.
ama görüyorum ki benim zayıflama tarzım takımın kurallarına uymuyor. takımımı zor duruma düşürmüş oluyorum. halbuki olabildiğince takımın kurallarına uymaya çalışmıştım. herkes 5 mesaj yazacak dendi benden başka mesajını sayan olmadı. e öyle olunca bende bıraktım. kaptanım öyle bir yazmışsın ki takımdaki herkes dört dörtlük kurallara uyuyor da bi ben uymuyorum gibi. ve benden başka kimse artıda çıkmıyor da herkes her hafta kilo veriyor gibi. evet bi artıda oluyorum bi ekside yavaş yavaş gidiyr kilolarım. ama bana destek olmadığınızı görüyorum. herneyse daha konuşmak istemiyorum. sizlerin sayesinde vermiş olduğum kilolarımdan dolayı herkese teşekkür ederim.
ayda cım sadece sana değildi yazdıklarım kelebeğe de yazdım son 4 etaptır kg veremeyip aksine alanları uyardım senden fazla kg vermeni beklemiyoruz 100 gr da olsa cermen bu hafta veremedin aldın tamam haftaya aldığın kiloyu vermeni bekliyprum ki burası bir yarışma 1 ay boyınca kg da eksilme değil artış olunca bu uyarıyı yaptım kaptan olarak üstüste bikaç hafta kg alan herkese aynı uyarıyı yapıyorum ayrıca takımda 5 mak kuralı var ama sen çok uzun süredir bu kurala uymuyorsun üstüne de kg alınca tskmda da paylaşımda bulunmadığın için bu msj yazıldı ki bu mesajı ben cuma gün yazmıştım bugün salı sen 4 gün sonra yanıt veriyorsun takımda hiç paylaşımda bulunmuyorsun aydacım ne yapabilirim senden biraz empati yapmanı istiyorum benim yerimde sen olsaydın ne yapardın lütfen onu söyle onu yapalım 2. sarı kartıda alınca uygulanacak cezasadece kaptanlara oluyor maalesef üyelere olmuyor senin bu konudaki cevabına göre ne istersen onu yapacağım

Ayda tatlim noldy ya.. Ben de cok kilo aldim bu ara ama vericez herkesin kendine gore bi programi var oyle hemen pes etmek yok canim hadi bklm uzerimizden negatif enerjileri atalim her sey cok cok guzel olacak :)))

canım 10 yaşında büyük oğlum amin allah evlatlarımızla sınamasın bizi

canım kaç gündür sade kahve içmiyordum az önce koca bir kupa yapıp içtim biraz iyi geldi gibi bundan sonra günde 3-4 fincan içeyim kesti biraz iştahımı

Kahve iyi gelir tabi kaptanım. Sanırım kilo aldırmayan ve çok sevdiğim tek şey. :KK50:

Aydacım, burada amacımız beraber motive olmak.
Ben takıma geleli 1 ay kadar oldu ama senin hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum.
Çünkü sohbet ortamı olmadı.
Hep beraber konuşacağız, eleştireceğiz ki bu bir takım yarışı olsun.
Kaptan, kötü bir şey söylemedi ki.
O kadar emeğe, hepimizi biraz eleştirme hakkı olduğuna inanıyorum.

Kaptanım merak etme Bıraktığım kiloda geri Dönme kuralını sevdim bu beni daha da motive etti
Yazı evde geçiriyorum yazın çalışmayı düşünmüyorum . Geçen sefer hiç spor yapamamıştım ama şimdi spor için vaktimde var. Biraz önce spordan geldim
Yine günlükken 1100 Kalorilik besleniyorum umarım hızlıca gelirim 59'a

Kaptanım merak etme Bıraktığım kiloda geri Dönme kuralını sevdim bu beni daha da motive etti
Yazı evde geçiriyorum yazın çalışmayı düşünmüyorum . Geçen sefer hiç spor yapamamıştım ama şimdi spor için vaktimde var. Biraz önce spordan geldim
Yine günlükken 1100 Kalorilik besleniyorum umarım hızlıca gelirim 59'a
eminim ben sen hemen gelirsin spor olayını hayatına kattığın için çok mutlu oldum

Size kavuştum ya çok mutlu oldum gerçekten

2 haftadır sabah 1 saatlik yürüyüş yapıyordum
Artık spor salonunda başladım bugün 1 saat kardiyo ile start verdim bakalım

Hafta arası rafinera yemek firmasından yemeklerim geliyor 1100 Kalorilik ne gelirse onu tüketiyorum
Hafta sonları biraz esniyorum ister istemez

Dünkü menüm şöyle

Sabah
2 çeri domates
5 yeşil zeytin
1 Çorba kaşığı kadar lor peyniri
1 dilim Yumurtalı ekmek

Ara. Yemedim

Öğle. Tavuklu makarna

Ara 1 dilim şekersiz kek. Nescafé

Akşam.
Bulgur pilavı köfte

Toplam 1100 kalori
6 km yürüyüş
2,5 lt su

Canim, paylastim aslinda.

Her sabah 1 kepek ekmekli tost, 1 has. yumutra, 1 dilim peynir, 2-3 zeytin, domates, salatalik.

sonra 2 saatte bir yesil elma :)

aksam 6'ya kadar. Bol bol yesil cavy ve 3 lt su.

Valla çok iddialı bir diyet ben böyle bir şeye cesaret edemem hemde elmayla pek aram yok

Senin kilon zaten iyi sadece törpüleme lazım gibi 5 kilo fazla değilmi bilemedim

Valla çok iddialı bir diyet ben böyle bir şeye cesaret edemem hemde elmayla pek aram yok

Senin kilon zaten iyi sadece törpüleme lazım gibi 5 kilo fazla değilmi bilemedim

Ya ben 3 sene onceye kadar en fazla 55'i gormus bir insandim, simdiki kilom cok uzuyor beni :(

Selam kızlar
Dün ütümü, evi toplamamı, yemeğimi falan hallettim. Bugün spora vaktim var yani. Çok mutluyum spor yapabileceğim için:KK49: Veee serveye duyurulur. Bugün akşam yemek yemeğeceğim. Enson saat 13 itibariyle dükkanı kapattım. Karnımın gurultusu eşliğinde uyuyacağım:kk77: Bu cuma 1-1 haftaya 2-1 Speedy öndeeee:KK68:

yaa ben bu aralar neslafeyi ihmal etmiştim aklıma geldi iyi oldu

İyi olmuş kaptanım, sıcakta pek gitmiyor ama yakında soğuk kahve ya da kahveli süte başlama planım var.

Ben bugun baya yedim, aksama yemem.

Yarin da eger spor hocamdan onay alirsam elmaya basliyorum kizlar :))

Hadi bakalım blanche, ben takipteyim seni.
Beni aşar gibi bu diyet ama yine de bir yanım dürtmüyor değil.

Selam kızlar
Dün ütümü, evi toplamamı, yemeğimi falan hallettim. Bugün spora vaktim var yani. Çok mutluyum spor yapabileceğim için
:KK49: Veee serveye duyurulur. Bugün akşam yemek yemeğeceğim. Enson saat 13 itibariyle dükkanı kapattım. Karnımın gurultusu eşliğinde uyuyacağım:kk77: Bu cuma 1-1 haftaya 2-1 Speedy öndeeee:KK68:

Waww, iddialısın desene bu hafta.

Back
X