Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yorgunluktan bayılmak üzereyim daha ama bavul hazırlanacak daha.
Saçma bir menüm var ama yemek yiyecek zaman bulamadım bir türlü.

Sabah:
- 1 kase orman meyveli yoğurt
Öğle:
- 1 adet muz
Ara:
- Yarım bardak şarap
Akşam:
- Yarım ciğer dürüm
- 1 ayran

Gündüz maden suyu, su, kahve falan içtim ama sayamadım ne ne kadardı.
Şarjım az diye adım sayar açamamakla beraber, 10000 adımı rahat geçmiştir.

Kollontaicim, modiwake'in bağırsak çalıştırma etkisini hissettin mi hiç?

Olsun Blanchecim, kötü halini de yaz kızalım ki sana bir daha yapama. :p

Peki siz istediniz :

sabah 9 :
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim sucuk
50 g peynir
10 zeytin

ara: yeşil elma

öğle 12.30
ızgara köte 250 g
patates kızartması
piyaz

akşam 18
Kızartma tabağı : 1 kaşar pane, 2 tavuk kızartma, küçük küçük kızartma parçalar, 3 soğan halkası, 2 patatesten patates kızartması, ketçap, mayonez ve barbekü sosla yedim.
3 petibör.

spor : yok
su : 3 lt

ben hasta olmuşum kızlar, yoksa çıkıp koşacaktım biraz.

Peki siz istediniz :

sabah 9 :
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim sucuk
50 g peynir
10 zeytin

ara: yeşil elma

öğle 12.30
ızgara köte 250 g
patates kızartması
piyaz

akşam 18
Kızartma tabağı : 1 kaşar pane, 2 tavuk kızartma, küçük küçük kızartma parçalar, 3 soğan halkası, 2 patatesten patates kızartması, ketçap, mayonez ve barbekü sosla yedim.
3 petibör.

spor : yok
su : 3 lt

ben hasta olmuşum kızlar, yoksa çıkıp koşacaktım biraz.

Pişmanım. :p:p
Şaka bir yere blanchecim, hastalığın geçtiği gibi 1 saat ekstra ceza sporu öneriyorum.

Pişmanım. :p:p
Şaka bir yere blanchecim, hastalığın geçtiği gibi 1 saat ekstra ceza sporu öneriyorum.

Ya bir arkımla bayadır görüşmüyorduk, keyfe daldık ortadan yedim ben de öyle.

Hiç huyum değil halbuki, neyse yarın elma diyetine başlıyorum 10 gün.

hedef38beden hedef38beden sen baya destekçimsin ya çok teşekkürler.

B BuRCuCuKkK sana da çok teşekkür rakibem :*

İnanıyorum ben sana, en az 6 kilo diyorum 10 günde.
Her zaman arkandayım blanchecim, hatta dur önüne geçeyim de sen görünme, ben senden baya fazlayım. :KK70::KK70:
Bu arada, mesaj sayımları için biraz önce profiline girdim de, ben çok beğendim fiziğini.
Hoşuma gidiyor böyle tatlı bir balık eti kıvamı.

İnanıyorum ben sana, en az 6 kilo diyorum 10 günde.
Her zaman arkandayım blanchecim, hatta dur önüne geçeyim de sen görünme, ben senden baya fazlayım. :KK70::KK70:
Bu arada, mesaj sayımları için biraz önce profiline girdim de, ben çok beğendim fiziğini.
Hoşuma gidiyor böyle tatlı bir balık eti kıvamı.
Ya erkek arkima ve herkese kalsa boyle daha guzelim ama ben daha hafif, daha mutlu olmak istiyorum :) ilerisi

600 kalorilik yap sen :)

oooffff hic acimadin yahuuu... ben 600 kalori bi gunde hayatta yapamamam gecen bi 400 kcal yapmistim onda da kac sefer de yani 1 sefer bitiremedim. neyse oldugu kadar yapiyim yapiyim ekliyim. ama hic acimadin blanche yaaa.....

Olsun Blanchecim, kötü halini de yaz kızalım ki sana bir daha yapama. :p

ya arada simarma hakki olabiliyo ya, cok kotu oluyor yaziyoruz sonra herkes kotu bi sey soyluyo daha da cok uzuluyoruz. o yuzden bazen yazmama olayi olabilir bence yaaa.... cok sefkatliyim bugun... :)

amma vélakin blanche nin kotu dedidgi menu de az biraz kizartma var aa bu kadar, onceleri bi lucida vardi tip ogrencisi o da diyordu amanin cok kotu oldu menum bi yaziyodu ee ne var diyoduk, kisiden kisiye degisiyor kotu sanirim.

bir de yani herkes farkli bi yontem tutturmus kimi kcal sayiyor kimi dikkat ediyor kimi sadece saglikli besleniyor asla abur cubur fast food hepisine ciss diyor, o yuzden kimse ne diyecegini bilemiyor insan, bi ara Erginsena ile 52 bedenden 36 bedene bu topige takiliyordum, topigin listesi vardi bak bulabilirsem kopyaliyim, cok guzel ve mantikli bi liste, ama topik sahibi baska turlu diyet yapan herkesi paraliyordu resmen... ben mesela bi gun kendimce cok cok az yemistim, o gun hazir meyve suyu ictim diye azar yedim, baska bi gun baska bi sey icin, sonunda dayanamadim ciktim topikten.. ama burasi cok guzel. burda sanirim sadece benim gibi 1 ay boyunca kilo veremezsen filan azar geliyor ki o da olsun artik :):):)

Ya erkek arkima ve herkese kalsa boyle daha guzelim ama ben daha hafif, daha mutlu olmak istiyorum :) ilerisi

Kesinlikle bence de bu hali çok güzel ama önemli olan insanın kendi mutlu hissetmesi.
O yüzden ben hiç sevmiyorum aaa daha ne kilo vereceksin nutuklarını. :KK68:

ya arada simarma hakki olabiliyo ya, cok kotu oluyor yaziyoruz sonra herkes kotu bi sey soyluyo daha da cok uzuluyoruz. o yuzden bazen yazmama olayi olabilir bence yaaa.... cok sefkatliyim bugun... :)

amma vélakin blanche nin kotu dedidgi menu de az biraz kizartma var aa bu kadar, onceleri bi lucida vardi tip ogrencisi o da diyordu amanin cok kotu oldu menum bi yaziyodu ee ne var diyoduk, kisiden kisiye degisiyor kotu sanirim.

bir de yani herkes farkli bi yontem tutturmus kimi kcal sayiyor kimi dikkat ediyor kimi sadece saglikli besleniyor asla abur cubur fast food hepisine ciss diyor, o yuzden kimse ne diyecegini bilemiyor insan, bi ara Erginsena ile 52 bedenden 36 bedene bu topige takiliyordum, topigin listesi vardi bak bulabilirsem kopyaliyim, cok guzel ve mantikli bi liste, ama topik sahibi baska turlu diyet yapan herkesi paraliyordu resmen... ben mesela bi gun kendimce cok cok az yemistim, o gun hazir meyve suyu ictim diye azar yedim, baska bi gun baska bi sey icin, sonunda dayanamadim ciktim topikten.. ama burasi cok guzel. burda sanirim sadece benim gibi 1 ay boyunca kilo veremezsen filan azar geliyor ki o da olsun artik :):):)

Elbette zaman zaman şımarma olabiliyor ama benim düşüncem bunun da paylaşılması.
Paylaşılmadığında arka arkaya aynı şekilde devam edip, cuma günü olayı fark edebiliyoruz.
Bunun yerine uyarı yapılırsa, 1 günde kalır kaçamaklarımız.

Hedefcim bu lafinin ustune bu menu olmayacak ama yaziyim yine de :(

Gece sahura kalktim 3 dakikam varmis sadece

1 pohaca
2-3 catal peynir
1 bardak sut icebildim

3 hurma
1 tbk mercimek corb
1 tbk tavuklu keskek ve salata

1.5 sobiyet + bi miktar dondurma
1 tane kucuk 50 kcal lik cikolata

Ins hedefim 2 gun oruc tutarak cuma sbh 72.7 gelmek. Yani 0.6 kg vermek :) gorcez bklm..

Spor yapamadim yaa.. 600 kcal dunden birikti bugun de ceza gelcek yine..
Sabah toplanti var erken kalkmam lazim bugun de cok calistim cok yoruldum gozlerim kapaniyor :(

günaydınlarrr
kelebeğim o şöbiyetler ne zaman bitecek yahıu
güzelim orucu mahvetmişain hadi iöbiyet yrdin bi de üstüne çikolata bugün oruc değilsin işin bitince direk spor yapacaksın ona göre

günaydın kızlar. dün akşama kadar cezalıydım giremedim. kusura bakmayın. yediklerime dikkat ediyorum. arada ufaktan kaçırsam da günlük kal 1000 civarı sanırım. hergün düzenli yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. son 2 gündür 2 şer saat yürüdüm
dünkü menüm
kahvaltı
Haşlanmış Yumurta
2 büyük

Hurma
2 kuru üzüm
ara
Salatalık (Kabuklu)
1/3 salatalık (21 cm)

Haşlanmış Yumurta
1 büyük

Marul
2 orta boy yaprak

Öğle Yemeği
FA_itemPanel_arrow.png

Haşlanmış Yumurta
1 büyük

Mis Ayran
200 ml
4,00 4,00 4,00 68

Ceviz
4 g

Akşam Yemeği

Doygun Tam Buğday Ekmeği
1 dilim, 25 g

Domatesler
1 orta boy bütün (6,5 cm çap)

Süzme Peynir
30 g

Mis Ayran
175 ml

Marul
1 orta boy yaprak

Tavuk Göğsü (Fırında Kavrulmuş, Yağsız, Dilimlenmiş)
250 g

Aperatifler/Diğer
FA_itemPanel_arrow.png

Hurma
3 kuru üzüm

Ceviz
5 yarım
sonra akşam 8 gibi 2-3 kaşık makarna yedim. annem ısrar etti diye. bi de canım çekti 1 ısırık dondurma yedim oğlumdan

suyum 3lt falan. spor olarak da 2 saat yürüyüş yaptım

yemek saatlerimi yazmıyorum kızlar, çünkü hiç belli olmuyor. canım ne zaman istese az bişey yiyip kalkıyorum. öyle oturayım, doyup kalkayım gibi bir şey yapmamaya çalışıyorum

Günaydın arkadaşlar

Umarım herkes cuma günü güzel sonuçlar alır

Menülerimize baktığımda şok diyet furyası var gibi. Ya da düzensiz bir şekilde çok az yemek yemişiniz. Menüleri düzene oturtmadan
Güzel ve Kalıcı sonuçlar almak çok zor.
Kaptanım gibi düşünüyorum insan bazen yeter deyip hızlıca kilo kaybetmek istiyor. Ama inanın ki bu kendimizi kandırmak. Çünkü o Kayıplar maalesef yağdan gitmiyor. Sadece su ve kas kaybı.

Blanche com senin durumun bence biraz daha farklı çünkü verilecek pek bir kilo yok sende o Yüzden 10 günlük diyetinden umarım güzel sonuçlar alırsın zaten spor hocanda onaylamış

Benim tavsiyem belli bir kaloriyi düzenli bir şekilde protein vitamin mineral karbonhidrat alarak beslenmek

Umarım sizi çok sıkmadım. Benim Olduğum Ekim Kasım Döneminde her hafta birinci oluyorduk ama şu an cuma sonuçları pek içaçıcı değil

Herkese sağlıklı güzel bir gün dilerim

günaydın kızlar. dün akşama kadar cezalıydım giremedim. kusura bakmayın. yediklerime dikkat ediyorum. arada ufaktan kaçırsam da günlük kal 1000 civarı sanırım. hergün düzenli yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. son 2 gündür 2 şer saat yürüdüm
dünkü menüm
kahvaltı
Haşlanmış Yumurta
2 büyük

Hurma
2 kuru üzüm
ara
Salatalık (Kabuklu)
1/3 salatalık (21 cm)

Haşlanmış Yumurta
1 büyük

Marul
2 orta boy yaprak

Öğle Yemeği
FA_itemPanel_arrow.png

Haşlanmış Yumurta
1 büyük

Mis Ayran
200 ml
4,00 4,00 4,00 68

Ceviz
4 g

Akşam Yemeği

Doygun Tam Buğday Ekmeği
1 dilim, 25 g

Domatesler
1 orta boy bütün (6,5 cm çap)

Süzme Peynir
30 g

Mis Ayran
175 ml

Marul
1 orta boy yaprak

Tavuk Göğsü (Fırında Kavrulmuş, Yağsız, Dilimlenmiş)
250 g

Aperatifler/Diğer
FA_itemPanel_arrow.png

Hurma
3 kuru üzüm

Ceviz
5 yarım
sonra akşam 8 gibi 2-3 kaşık makarna yedim. annem ısrar etti diye. bi de canım çekti 1 ısırık dondurma yedim oğlumdan

suyum 3lt falan. spor olarak da 2 saat yürüyüş yaptım

yemek saatlerimi yazmıyorum kızlar, çünkü hiç belli olmuyor. canım ne zaman istese az bişey yiyip kalkıyorum. öyle oturayım, doyup kalkayım gibi bir şey yapmamaya çalışıyorum
neyse tatlım ban ın bitip geldin menünde spor ve suyunda güzel

Günaydın arkadaşlar

Umarım herkes cuma günü güzel sonuçlar alır

Menülerimize baktığımda şok diyet furyası var gibi. Ya da düzensiz bir şekilde çok az yemek yemişiniz. Menüleri düzene oturtmadan
Güzel ve Kalıcı sonuçlar almak çok zor.
Kaptanım gibi düşünüyorum insan bazen yeter deyip hızlıca kilo kaybetmek istiyor. Ama inanın ki bu kendimizi kandırmak. Çünkü o Kayıplar maalesef yağdan gitmiyor. Sadece su ve kas kaybı.

Blanche com senin durumun bence biraz daha farklı çünkü verilecek pek bir kilo yok sende o Yüzden 10 günlük diyetinden umarım güzel sonuçlar alırsın zaten spor hocanda onaylamış

Benim tavsiyem belli bir kaloriyi düzenli bir şekilde protein vitamin mineral karbonhidrat alarak beslenmek

Umarım sizi çok sıkmadım. Benim Olduğum Ekim Kasım Döneminde her hafta birinci oluyorduk ama şu an cuma sonuçları pek içaçıcı değil

Herkese sağlıklı güzel bir gün dilerim
güneş cim evet şu aralar durumumuz pek parlak değil ama toparlanacağız gene o eski parlak günlerimize geri döneceğiz
Mrb arkadaşlar takımın yeni üyesiyim :) Hepimizin istediklerinin gönlünce olmasını diliyorum...
tatlım hoşgeldin aramıza
ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor bir de kilo problemin nasıl oluştu kısaca kendini tanıtırmısın

Gunaydinlar,

Kizlar ben sifayi kapmisim.

Butun gece ates, midem bulantisi, bogaz agrimi saymiyorum bile kocama bir yumru var orada su icerken canim aciyor o derece. Simdi ise geldim, zaten uyuyamiyorum diye ama boyle hastayken insanin eti dokulur ya hani aynen o kivamdayim.

Kahvalti yapmasam olur mu diye sordum hocama, ye bir seyler dedi ama yanima da bir sey almadim sanirim yiyemeyecegim.

Midemi de usuttum bir de sanirim, yani kendimi tutmasam cikaracagim.

Sabah tartildim, biraz kilo almisim gecen cumaya gore. Bakalim umarim bu cumaya kadar elma diyetiyle vermis olurum, size gun be gun kilo bildirimi yapacagim.

Sizleri seviyorum :)

Back
X