Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl oldun Blanchecim?
Ne dedi doktor? Keşke zorlamasaydın kendini hasta hasta.
Daha kötü olma bir de.
Lenflerim had safhada sismis, zaten disaridan bile belli oluyorlar :(

Antibiyotikli igne verdi 3 gun sabah aksam, sonrasinda da antibiyotik hapla devam edecegim 1 hafta. Ve bir suru ilac daha. Eklem agrim, atesim falan cikiyor iste. Oksuruk falan ayni zamanda :(

Yine de diyet iyi gitti beni zorlamadi cok fazla ilk 2 gun, bugun de dayanirdim aslinda ama biraz protein iyi gelir diye dusundum antibiyotik ignesi sonrasi. Ama yarindan itibaren sporla beraber devam :)

hedef38beden hedef38beden Canım ilaç işe yaradı mı ?

Kollontaicim, gün içerisinde hiç uykum olmuyor demem mümkün değil ama uyumuyorum.
Arada bir resmen uykusuzluktan ölüyorum gibi geliyor. Ancak uyumak istesem bile uyuyamayacak gibi.
Gece uykumun da saati azaldı.
Memnunum yani, çok daha iyiyim.
Teşekkür ediyorum tekrar.

Kızlaaar evi boyadık tasıdık yerleştik bugn annem geldi yarın erkek arkadaşımın annesi geliyor yorgunuuuum :KK43:
Diyet spor yok ama zayıflıyorum herkes ne kadar zayıfladın falan diyor :) bu elma diyetini anlatacak biri var mıdır acaba ????

Heyecan, stres diyorsun.
Umarım çok güzel geçer her şey.
Özel bir nedeni var mı bu arada gelmelerinin öylesine mi?

Lenflerim had safhada sismis, zaten disaridan bile belli oluyorlar :KK43:

Antibiyotikli igne verdi 3 gun sabah aksam, sonrasinda da antibiyotik hapla devam edecegim 1 hafta. Ve bir suru ilac daha. Eklem agrim, atesim falan cikiyor iste. Oksuruk falan ayni zamanda :KK43:

Yine de diyet iyi gitti beni zorlamadi cok fazla ilk 2 gun, bugun de dayanirdim aslinda ama biraz protein iyi gelir diye dusundum antibiyotik ignesi sonrasi. Ama yarindan itibaren sporla beraber devam :)

Deme ya Blanchecim.Aman bak kendine dikkat et.
O halde spora falan ara ver biraz. Bak bir de elmaya devam diyorsun yarın.
Olur mu hiç? Daha kötü olursun bak.
Bu arada yalnız mı yaşıyordun?

kızlar ben geldim. bebeğim hastalandı ya :( bütün gece aralıksız emdi. kollarıma kramplar girdi. çok yorgunum. inanılmaz bi baş ağrım var. bendeki troid hortladı. uzun zamandır etkileri yoktu. bugünlerde tekrar çıktı. nefes nefese kalıyorum hemen. dün akşam yürüşte mideme kramplar girdi resmen. bebek arabasını eşime verdim. daha yolun başında çarpıntılar falan... anneyken hastalanmak çok kötü ya. evin kızıyken her şey ne kolaydı :(

kızlar ben geldim. bebeğim hastalandı ya :KK43: bütün gece aralıksız emdi. kollarıma kramplar girdi. çok yorgunum. inanılmaz bi baş ağrım var. bendeki troid hortladı. uzun zamandır etkileri yoktu. bugünlerde tekrar çıktı. nefes nefese kalıyorum hemen. dün akşam yürüşte mideme kramplar girdi resmen. bebek arabasını eşime verdim. daha yolun başında çarpıntılar falan... anneyken hastalanmak çok kötü ya. evin kızıyken her şey ne kolaydı :KK43:
evet tatlım kesinlikle öylee
kaç aylık bebeğin
diğer cocukların kaç yasındalar
nasıl başediyorsun,yardımcın var mı

evet tatlım kesinlikle öylee
kaç aylık bebeğin
diğer cocukların kaç yasındalar
nasıl başediyorsun,yardımcın var mı
6 aylık olacak canım. diğerleri annemde şimdi 2,5 4,5 6,5 ve 7,5 yaşındalar. annem bakıyor sıkıntılı dönemlerimde. doğum, sınav, temizlik, gezme...

1 saat eliptik 600 kal yazıyor her yerde:KK64:

Bisikletin kkalorisini bax aldım ama o soru benim de aklımda 88li.
kızlar ben geldim. bebeğim hastalandı ya :KK43: bütün gece aralıksız emdi. kollarıma kramplar girdi. çok yorgunum. inanılmaz bi baş ağrım var. bendeki troid hortladı. uzun zamandır etkileri yoktu. bugünlerde tekrar çıktı. nefes nefese kalıyorum hemen. dün akşam yürüşte mideme kramplar girdi resmen. bebek arabasını eşime verdim. daha yolun başında çarpıntılar falan... anneyken hastalanmak çok kötü ya. evin kızıyken her şey ne kolaydı :KK43:

Çok geçmil olsun.
Geçektwn anneysen herşey çok farklı oluyor. Umarım miniğin de sen de bir an önce daha iyi olursunuz.

düşük hızda yapmış olabilir belki

Hızım yüksekti aslında.
25-35 arası takıldım.

Menümü yazayım.

Sabah:
- 3 fındık
- 2 zeytin
- Yarım domates
- 1 dilim domates soslu kepek ekmeği
- 1 dilim beyaz peynir

Akşam:
- 4 dilim karpuz
- 1 kase yoğurt
- 1 kase yayla çorbası
- Salata

Spor:
- 1 saat eliptik
Su: 2 litre

Menümü yazayım hemen :

Sabah 12'de kahvaltı açık büfeye gittik :

1/3 sucuklu-peynirli omlet,
100 g cerkez tavuğu,
3 dilim kızarmış patlıcan,
3 dilim kızarmış kabak,
1 fındık,
30 g patlıcan salatası,
1.5 kk dil peyniri,
4 zeytin,
1 içi peynir doldurulmuş çeri domates,
1 dilim sucuk.

İğneden sonra halsiz düştüm diye aslında kahvaltıya gidelim dedik şansımıza açık büfe varmış.

Ben de yukarıdakileri yedim ama bugün başka bir şey yemedim.
Çok az yürüdüm, 2.5 litre su da içtim :)

Sabah bu kadar yiyince elm diyetinden vazgeçtim bugünlük ben de, tek öğün yaptım.

Patates, pilav, ekmek, simit doluydu ama hiç yemedim açıkçası çok iştahlı da değilim zaten :(

hedefçim çok iyi gidiyorsun :)

Teşekkür ediyorum Blanchecim.
Tartı çok mutsuz etmeye başladı beni.
Nasıl bu kiloya gelmem için kendime izin verdim kızıyorum.
O nedenle asılmaya çalışıyorum.

Menümü yazayım hemen :

Sabah 12'de kahvaltı açık büfeye gittik :

1/3 sucuklu-peynirli omlet,
100 g cerkez tavuğu,
3 dilim kızarmış patlıcan,
3 dilim kızarmış kabak,
1 fındık,
30 g patlıcan salatası,
1.5 kk dil peyniri,
4 zeytin,
1 içi peynir doldurulmuş çeri domates,
1 dilim sucuk.

İğneden sonra halsiz düştüm diye aslında kahvaltıya gidelim dedik şansımıza açık büfe varmış.

Ben de yukarıdakileri yedim ama bugün başka bir şey yemedim.
Çok az yürüdüm, 2.5 litre su da içtim :)

Sabah bu kadar yiyince elm diyetinden vazgeçtim bugünlük ben de, tek öğün yaptım.

Patates, pilav, ekmek, simit doluydu ama hiç yemedim açıkçası çok iştahlı da değilim zaten :KK43:

Blanchecim, kahvaltı için çok iyi yapmışsın ama keşke tek öğünle kalmasan.
Daha kötü olacaksın bak kendine dikkat etmezsen.

hayırlı akşamlar kızlar
bugün çok bunaldım evde. pazartesi iki sınavım olmasına rağmen foruma gittik. 2-3 saat dolaştık. yürüyüş de aradan çıktı :) dönüşte eşimi ikna ettim erken inip bi yarım saat daha yürüdük. çocuklar için kek ve kurabiye kalıbı aldım. sınavlar bitince beraber yapalım, hem eğlenmiş oluruz diye. bugünkü menüm:
09:30 2 h. yumurta, 2 hurma
12:00 kıvırcık, domates, salatalık, 1dl ekmek, kk peynir, 1 bardak ayran
14:00 1 kase yoğurt, 1 h. yumurta
17:00 mercimek çorbası, yağsız tuzsuz salata (eşim İskender için ısrar etti ama yemedik :) foruma gidip çorba salata yiyeceğim aklıma gelmezdi dedi :)
23:00 2 kaşık yoğurt
su 3lt, spor da avm yürüyüşü :)

Back
X