- Konu Sahibi Cherry Mom
- #141.181
kızlar sabah tartıda 69,7 yi gördüm. 16 ay sonra yeniden. çok mutluyum çooook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim göstergede öyle gösteriyor. ben yanlıştır diye 600ü baz alıyorum![]()
kızlar sabah tartıda 69,7 yi gördüm. 16 ay sonra yeniden. çok mutluyum çooook
Allah razı olsun,ne iyi kadınmış6 aylık olacak canım. diğerleri annemde şimdi 2,5 4,5 6,5 ve 7,5 yaşındalar. annem bakıyor sıkıntılı dönemlerimde. doğum, sınav, temizlik, gezme...
evet iyidir annem :) hala devam ediyor burun akıntısı falan. biraz hafifledi sanırım. ben pek iyi değilim ama. çok çabuk yorulmaya başladım. yürümek istemiyorumAllah razı olsun,ne iyi kadınmış
bebiş nasıl oldu
slm kızlar ankaraya geri dönüyorum dün ağaç tepelerînde çok yorulmuşum kollarım bacaklarım hamlamış resmen
88 lî gmiş olsun canım dikkat et kendîne de bebeişede
sonunda dün akşam regli oldum scaîp bîr ağrım var sormayın eve girip dinlenmek şstiyorum
yarın kısmetse elma diyetine bende başlayacağım
Kizlar ben bugun biraz kendime izin verdim, kacamak olarak sadece cips yedim tatli degil. Fena degil onun disinda menum ama yazmayayim simdi.
Elma diyetine devam edip etmemeye daha karar veremedim acikcasi, etmeyebilirim :)
Ama su 4 gun asiri dikkatliyim hbu hafta 57 ler beni beklesin :)
Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler uyumayan var mı :)
Nasılsın canim senin nasıl gidiyor diyet bari senin iyi gitsin benimki berbat olduBen buralardayım daha Kb'cim.
Nasılsın canim senin nasıl gidiyor diyet bari senin iyi gitsin benimki berbat oldu
Haklısın canım inşallah fermuari çekerim artık yedikten sonra pişman oluyorum çünküAman olur bazen öyle Kb'cim.
Önemli olan tam şu andan itibaren kaçamaklara karşı ağzının fermuarını kapatıp, bol spor yapmak.
Sonuçta önümüze bakmalıyız değil mi?
Bu hafta sonunu kaçamaksız geçirdim bakalım ben.
Umarım böyle devam eder.
Benim de az kaldı sanırım regl olmama.
Haklısın canım inşallah fermuari çekerim artık yedikten sonra pişman oluyorum çünkü
Tebrik ederim seni ben haftasonları illaki kaçamak yapıyorum ya