- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #141.341
hedef38beden :) İngilizce ögretmenligi yada Kore dili edebiyatı insallahhh olurr
Ahh, o Korelilerin dili yok mu bayılıyorum resmen.
Benim eşimin gözleri de aynen onlarınki gibi çekik çekik.
Herhalde o nedenle pek sempatim var.
canım gecen hafta yapmaya niyetlendim ama yapamadım iyi kg verdiriyormuş diyorlar hatta nohut mercimek ve bulguru bile haşlamıştım sonra onları karıştırıp çorba yaptım
bu arada kızlar karnıyarığa açıklama getireyim ben kendim yapınca evdekilerinkini biraz kızartıyorum eşim öyle seviyor ama kendimin patlıcanının başını kesmiyorum ki belli olsun diye mikrodalga da biraz pişiriyorum kendiminkini öyle yapıyorum ama bu seferki maalesef kızartmaydı o da kayınvaldem eşim çok seviyor diye yapmış haftasonu bursadaydık yakarnıyarığa fırsat gelmeyince tepsiyi direk alıp ankaraya getirdim ankarada sadece sosunu döküp fırına verdim akşam da patlıcanında 1-2 lokma kadar alıp kıymasını yedim (bol kıymalı yaparkv ben o kadar koymuyorum açıkçası) yalnız akşam onunla kalsam iyi idi yarım muz ve 10 civarında kiraz yedim o biraz canımı sıktı keşke hiç yemeseydim diye
Mikrodalga demek, bunu hiç duymamıştım kaptanım teşekkürler.
Tartıldın mı hiç tartı ne diyor?
bu arada öğleyin gene 5.5 km yürüdüm sabahleyin çocukların okuluna gittiğim için yazamamıştım şimdi işyerine geldim öğle yemeği olarak naneli ayran içiyorum
Oh maşallah ne güzel olmuş yürüyüş.
Ayran da süper.