- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #141.501
hanımlaaaar bugun itibariyle sahalara dönüyorum kim benimle jillian a baslar, hedefcim muskacım rakibem? ? spora ortak arıyoruuuum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım ben spor olarak yürüyüş yapıyorum sadece, fırsat buldukça parktaki spor aletleriyle çalışıyorum. Ama şimdi ip atlamayıda düşünmüyor değilim.muskacım spor olarak ne yapıyorsun ?
Kollontaicim, ben bisikletle takılıyorum. Çok sıkılıyorum bir taraftan başka birşey ile ilgilenmeden olmuyor.hanımlaaaar bugun itibariyle sahalara dönüyorum kim benimle jillian a baslar, hedefcim muskacım rakibem? ? spora ortak arıyoruuuum![]()
hedefcim belinde vs bi saglık sorunun yoksa birde dizinde sorun yoksa gel beraber jillian yapalım ne dersin?Kollontaicim, ben bisikletle takılıyorum. Çok sıkılıyorum bir taraftan başka birşey ile ilgilenmeden olmuyor.
hedefcim belinde vs bi saglık sorunun yoksa birde dizinde sorun yoksa gel beraber jillian yapalım ne dersin?
canım istersen jillian degil squat yapalım o cok vakitte almıyor yarın baslayalım ne dersin?Kollontaicim, açıkçası kendime pek güvenmiyorum.
O nedenle 30 gün devam ederim gibi bir sözle başlamayayım ama deneyeyim olur mu?
Yarın mı başlıyoruz?
canım istersen jillian degil squat yapalım o cok vakitte almıyor yarın baslayalım ne dersin?
Hımm squat da sıkıntı yasıyorsan jillian da iyi olmaz canım o da zorlayabilir, kaptanım blanche ve callan da var, jillian her gün zor oluyor herkesin katılması acısından, ne yapsak simdi bilemedim, yarın squata baslıyoruz her halukarda, olmazsa jillian için tekrar konusalım :/Ne yazık ki squat yaparken dizim sorun oluyor Kollontaicim.
Aslında tam benlik hareket ama sonra sıkıntı yaşarsan diye bırakıyorum.
Hımm squat da sıkıntı yasıyorsan jillian da iyi olmaz canım o da zorlayabilir, kaptanım blanche ve callan da var, jillian her gün zor oluyor herkesin katılması acısından, ne yapsak simdi bilemedim, yarın squata baslıyoruz her halukarda, olmazsa jillian için tekrar konusalım :/
günaydınlarrrkızlar geldim ben. ne zaman buraya yazacak olsam bir şey çıkıyor, gitmek zorunda kalıyorum yaaa. hep yarım kalıyor, sonra alakasız oluyor diye siliyorum. diyete devam. dikkat ediyorum. dün biraz gergindim, yedim açıkçası. sınav iptal olmuştu, okula kadar gidip döndüm. akşam çocuklarla şeker hamurlu kurabiye denemesi yaptık. sonuç birer tane yiyebilir miyiz deyip hepsini bitiren çocuklar.... arkamı dönmeye kalmadı bitmiş.... mutfak battı. kızım durmadığından temizleyemedim de... şimdi toplamam lazım. yürüyüşlerime devam ediyorum. hergün 1-1,5 saat. neyse işler beni bekler. misafir gelebilir. temizlik yapmam lazım
tamam canım, ben 100 yapıyorum da sen 10 la falan basla istersenTamamdır Kollontaicim. Ben takipteyim squat için sizi. Belki az deneyebilirim ama riske atar mıyım açıkçası bilmiyorum.
Siz kaç yapıyorsunuz?
Maşallah ya ne güzeel, ama ben eklemleri zorlayan hiç bir hareket yapamıyorum (buna kavanoz kapağı açmakta dahil) romatoid artrit hastasıyım zorladığım eklem hemen şişiyor ve çok ağrı yapıyortamam canım, ben 100 yapıyorum da sen 10 la falan basla istersen
günaydınlarrr
canım silme mesajını alakasız olsun be olur sen o kadar hem sınav hemde bebelerle uğraşıyorsun
kollontai cim canım sen proframı yap yapalım squatı
saat 11 de oğlumun veda pikniği var hava kapalı inş güzel geçer fırsatım olursa gene yazarım görüşürüz
tamam canım, ben 100 yapıyorum da sen 10 la falan basla istersen
Maşallah ya ne güzeel, ama ben eklemleri zorlayan hiç bir hareket yapamıyorum (buna kavanoz kapağı açmakta dahil) romatoid artrit hastasıyım zorladığım eklem hemen şişiyor ve çok ağrı yapıyor![]()
Teşekkür ederim çok zor bir hastalık tek ilacın kortizon olunca ve sanada ölümcül yan etkiler yaptığı için doktor sadece ağrı kesici veriyorsa kışlar eziyet oluyor. Onun için yaz mevsimini çok seviyorum...İyi eğlenceler kaptanım.
Bir deneyeyim bakalım Kollontaicim bugün nasıl olacak.
Geçmiş olsun Muskacım.
cok gecmis olsun muskacımTeşekkür ederim çok zor bir hastalık tek ilacın kortizon olunca ve sanada ölümcül yan etkiler yaptığı için doktor sadece ağrı kesici veriyorsa kışlar eziyet oluyor. Onun için yaz mevsimini çok seviyorum...