Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyetmi o pişmanlıkla zehiroldu be gülüm.. Ama telafi ettim ki Okumadınmı yahu sporumu 1,5 saat sugibi oldum resmen hem bugünde artık salatalık yicem yaa olurum 93 olurum bu kiloyla okadar hareket kolaymı..........

Sonraki yemeye kalktığında aklına gelsin diye yazdım Muskacım. Bu arada yediklerin zehir olmasın, yedim ohh canıma değsin ama bir daha yemem de. :KK49::KK49:

Benimkinin göbeği azıcık bile fırtlamıyokiii Adam kıtlıktan çıkmışgibi yer hala filinta gibi...
Bide onun derdibaşka ben biliyorum.. benimvücut yapısındanmı, etim çok sıkıdır ondanmı bilinmez kimse 94 olduğuma inanmıyor.. en fazla 75sindir diyolar :KK39:

Tam kızdığımız tiplerden desene seninki. :eek::eek:

Maşallah, göstermemek çok önemli zaten. Boy kaçtı senin?

kahvaltımı da saglam yaptım hedefcim :KK66:) yarın da göbüşümle nisanlık bakmaya gitcem :KK43:(

Afiyet olsun şekerim.
Diktirmeyi mi almayı mı planlıyorsun var mı düşüncen?

Sonraki yemeye kalktığında aklına gelsin diye yazdım Muskacım. Bu arada yediklerin zehir olmasın, yedim ohh canıma değsin ama bir daha yemem de. :KK49::KK49:

Afiyet olsun şekerim.
Sağol canım yemem bidaha zaten, eritene kadar canımçıktı...:confused:
Evet benimkisi kilo alamıyoruuum diye şişmanları kızdıranlardan. :KK53:
Boyum1,67 ama dediğim gibi etim çok sıkıdır yanağımdan makas bile alamazsın..:KK48:

Afiyet olsun şekerim.
hazır alıcam canım diktirmek cok pahalıya geliyor :(

selamlar, bugunku menum kotu oldu malesef :(

sabah: filtre kahve
öğlen 12 : hamburger patates kızartması yemiştim ama rahatsız etti çıkardım hepsini
ağzımın tadı gelsin diye 1 N**** (Siyahi) attım.
akşam 19: kepek ekmeğinde et döner, 1 ayran

su: 3 lt yaparım
spor: 7.4 km kosu

Ne gelen var ne giden, menümü yazıp çıkayım bari.
Sabah : 6 dilim börek :KK22:
Aralarda: 3 salatalık
Akşam : 1 kaşık yoğurt+1salatalık
2,5l. su
Spor: 30 dk. futbol
30dk: egzersiz
30dk. yürüyüş (cezamı ağır kestim ev gelince de bütün fayansları ovup pırıl pırıl yaptım, ama yorgunluktan öldüm bidahamı börek tövbeeeeee) :KK61:

hazır alıcam canım diktirmek cok pahalıya geliyor :KK43:

En iyisini yapıyorsun Kollontaicim.
Hem son anda sürpriz olmamış olur karşına çıkan.
Bir de bana saçma geliyor tek gece için onca para dökmek.

selamlar, bugunku menum kotu oldu malesef :KK43:

sabah: filtre kahve
öğlen 12 : hamburger patates kızartması yemiştim ama rahatsız etti çıkardım hepsini
ağzımın tadı gelsin diye 1 N**** (Siyahi) attım.
akşam 19: kepek ekmeğinde et döner, 1 ayran

su: 3 lt yaparım
spor: 7.4 km kosu

kimse de yok ya, ben 9 km yurudum, 7.4 değil :)

Blanchecim, ne yesen gözüm görmez benim. İdolümsün. :KK53::KK53:

Ay arkadaşlar kusura bakmayın ya iki gündür giremiyorum siteye :KK43:

Beni de sakın gruptan atmayın haa:KK20:

Ya izin aldım ben pazartesiden beri izinliyim reglim çok fena geçiyor:cry: bebeğim de kötü yarın onu da doktora götürücem diş mi derdi nedir anlamadım :KK43:

Bi de memleketten kardeşim gelmişti söyledim mi bilmiyorum piknikte o da üşütmüş baya sizin anlayacağınız baya hastayız hepimiz. . Yarın da kayın valideler gelecek yemeğe:KK47: neyseki bugün biraz daha iyiyim kardeşim de öyle. . Ama kız fena hiç uyutmuyor :KK43:

Pazar günü yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum regl sebebi ile dukan atağını bu cumaya ertelemiştim. Kardeşim de bu cuma gidecekmiş.. o da iyi denk geldi yani. Cuma günü tam gaz yola devam.. ondan sonra geri dönüş yok artık:KK55:

Kızı uyutmaya çalışıyorum ah bir uyusa da ben de yatsam :KK14:

Kızlar hepinize günaydııın. Dünkü yaramazlığıma verdiğim ceza iyi gelmiş -400 le uyandım ve derin bir ohh çektim. Bi daha yaramazlık yaparken iki kere düşünücem valla

günaydınlarrrr

Slm kızlar geri geldim :)
hoşgeldin canım düğün telaşı nasıl geçti

Ya izin aldım ben pazartesiden beri izinliyim reglim çok fena geçiyor:cry: bebeğim de kötü yarın onu da doktora götürücem diş mi derdi nedir anlamadım :KK43:

Bi de memleketten kardeşim gelmişti söyledim mi bilmiyorum piknikte o da üşütmüş baya sizin anlayacağınız baya hastayız hepimiz. . Yarın da kayın valideler gelecek yemeğe:KK47: neyseki bugün biraz daha iyiyim kardeşim de öyle. . Ama kız fena hiç uyutmuyor :KK43:

Pazar günü yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum regl sebebi ile dukan atağını bu cumaya ertelemiştim. Kardeşim de bu cuma gidecekmiş.. o da iyi denk geldi yani. Cuma günü tam gaz yola devam.. ondan sonra geri dönüş yok artık:KK55:

geçmiş olsun tatlım inş bir an önce düzelirsin
bu arada dukan yapmasan da yediklerine dikkat et tatlım

kızlar akşam komşuma bir köpek geldi golden retriver cinsi sokağa atmışlar 2-3 aylık köpek nasıl tatlı bütün akşam bütün apartman köpekle ilgilendik nasıl bir sevgi manyağı yaa anlamadım gitti nasıl insanlar bu kadar acımasız oluyorlar

image.webp
işte bu köpek nasıl tatlı sormayın yaa

Gerçekten çok tatlımıııış. Bir çok insan çocuğu istiyo diye alıyo, çocuk bıkıncada acımadan sokağa atıyolar. İnsanda merhamet olmalıki insan diyelim...

Geçmiş olsun imsevalcim hepinize.

Kızlar hepinize günaydııın. Dünkü yaramazlığıma verdiğim ceza iyi gelmiş -400 le uyandım ve derin bir ohh çektim. Bi daha yaramazlık yaparken iki kere düşünücem valla

Tebrik ediyorum Muskacım.

kızlar akşam komşuma bir köpek geldi golden retriver cinsi sokağa atmışlar 2-3 aylık köpek nasıl tatlı bütün akşam bütün apartman köpekle ilgilendik nasıl bir sevgi manyağı yaa anlamadım gitti nasıl insanlar bu kadar acımasız oluyorlar

Ayy, kaptanım nedir o öyle ya.
Kuzum benim nasıl da mahzun bakıyor.
Hiç bırakılır mı böyle bir canlı?
Çok kızıyorum çok.
Söylenecek şok şey var ama inatla terbiyemi koruyorum.

Back
X