- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #141.801
Ufak bir balayından sonra aktif diyete artık geri dönüyorumBurdada zaman geçirmeden hemen diyetisyene başlıycam...
Balayı da bitmez ki arkadaş.
Nasıl bir tatile ihtiyacım var anlatamam ama bu kiloyla kimse bana mayo giydiremez.
Eylüle kadar zayıflasam da tatile gitsek diye ölüyorum resmen.
Evet eşimin ailesi ile aynı şehirdeyim, o bir türlü adapte olamıyor ailesini özlüyor![]()
Kaç yaşında eşin Hümeyracım?
Çok tecrübeli olduğum bir durum değil açıkçası.
Eşim 17-18 yaşından itibaren aile evinden ayrı olunca, aramayı bile unutan bir insan.
Ancak empati kurduğumda, evde beraber farklı aktiviteler yapsanız. Eğlenceli zamanlar geçirseniz, daha önce düşünmediğiniz şeyler yapsanız vs. Eşin eğlence sırasında unutur gider belki. Bir süre sonra da alışır.
İyiyim canım cuma günü 92,9 dum. Tatlım aile işime karışma demezsen başbaşa olduğunuz zaman konuş eşinle söyle bak ben ailemden uzaktayım burada bitek sen varsın ama sen ailene bu kadar fazla üşünce ben daha çok özlüyorum kendi ailemi falan diye. Sen dahada detaylandırabilirsin. Zamanla işe yarıcak emin ol.. Ben 7-8 saatlik uzaklığa gelin geldim hemde kaynanamın yanına 6 yıl beraber oturduk düşün yani.. İlk zamanlar öyle oluyolar. aynı evdeyken bile zamanla oda senden daha yakını olmadığını anlıcak..
Bu da mantıklıymış.
Ayrıca muskacım tebrik ederim seni. Aynı evde oturmak da zordur eminim.
Bazen kendimi bencil hissediyorum böyle şeyler okuyunca.
Özelim, evin, aman kimse benim alanıma girmesin derken çok korkunç şeyler gibi geliyor.
Sonra bakıyorum ki gayet keyifli şekilde alanını paylaşan insanlar var.
merhaba :))
dunku menum
sabah 11 : 300 g kiraz yedim.
15 : bir avuc kuruyemis
20 : erkek arkadasimin bana hazirladigi bir tabak bolonezli makarna ve 3 kadeh sarap :)
pisman degilim, kendimi hafifi hissediyorum.
su : 2.5 lt
spor : 6 km yuruyus
regl beni dun mahvetti ya bas agrim had safhadaydi, hic de agrimaz huyu degildir.
ekmek,makarna, pirinc, bulgur yemiyorum(dun mecburen oyle oldu), gunde 2 ogune de devam :)
Afiyet olsun Blanchecim.
Şu erkekler ne güzel makarna yapıyor yahu.
Babamın makarna ve soslarına bayılırdım.
Şimdi de eşimin. Bir de izinliyken Arda'nın mutfağı diye bir program var ona da sardı. Beni de alıştırdı.
Evin hangi köşesinde olursak adamın sesini duyunca, Arda başlamış diye koşup televizyonun karşısına oturuyoruz.

Canım ben çıkmalıyım çocuklar bilgisayarda oynAyacaklarmış. onların saati dolunca gelirim.
Muskacım, kaç çocuk vardı sende?