- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #144.801
plavı yemeseyfim mukemmeldi ama malesef mecburiyetten oldu azıvcık pazarda cumartesiden kalanları yedimhafta sonuna göre gayet güzel menüler bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
plavı yemeseyfim mukemmeldi ama malesef mecburiyetten oldu azıvcık pazarda cumartesiden kalanları yedimhafta sonuna göre gayet güzel menüler bence![]()
herkese günaydın
bende sabah 700 gram + çıktım![]()
JİLİAN a başlamıştım bende cuma aksamı yaptım merdiven çıkamayak hale geldim varya iki gün yapamadım ikizler hasta olunca kızçelerim iyileşsinde tekrar başlıcam inşallahçok teşekkürler.
inşallah yarın daha iyi olurum,
spor yapmayınca diyet eksik kalıyor gibi hissediyorum
bende ekmeği neredeyse bıraktım şekeri tamamen bıraktım neredeyse belli süre kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum beynim unutsun istiyorumcanim sen bu dondurmayi haftada 1'e indirsen bence artik.
bence aksam yemeginden sonra da ara yapma, bir sey yeme derim ben.
zor oldu ama bıraktım ekmeği ekmeksiz doyabiliyorum artık benim yontemim yemeğe başlarken bi lokma ekmek alıp yavaş yavaş çiğnemek ağızda nefis ekmeğe doyuyo o zamanben haftasonusadece ctesi ekmeği ve şekeri bıraktım akşam yemeğini de 5 gibi yemiştim direk ertesi güne 800 gr fark etti
keşke tamamen çıkarabilsek hayatımızdan ne güzel olur
tartım 60.5 maalesef, yeni calısma duzenine uyamadım cunku, nisamlımla konustuk eskisehire yerlesicez bu ay sonunda yine eskisi gibi katılımım yukselir tasındıktan sonra
canım hayırdır biraz radikal bir değişim olmuş başka iş falan baksan nasıl olurtartım 60.5 maalesef, yeni calısma duzenine uyamadım cunku, nisamlımla konustuk eskisehire yerlesicez bu ay sonunda yine eskisi gibi katılımım yukselir tasındıktan sonra
kaç kilodan indin bu kiloya blanche
bu haftada inşallah 1,5 kg veririm o zaman biraz belli olur kilo verdiğim,Akşam ne yesem acaba eve giderken bi manava ugrayıp sebze almam gerek bu haftayıda geçirirsem alışırım sanırım diyete
alışırsın canımbu haftada inşallah 1,5 kg veririm o zaman biraz belli olur kilo verdiğim,Akşam ne yesem acaba eve giderken bi manava ugrayıp sebze almam gerek bu haftayıda geçirirsem alışırım sanırım diyete
Kendini çok özletme canımtartım 60.5 maalesef, yeni calısma duzenine uyamadım cunku, nisamlımla konustuk eskisehire yerlesicez bu ay sonunda yine eskisi gibi katılımım yukselir tasındıktan sonra
ishal olunca insan tartıda eksi çıkıyoPersembe sabahi 60.2 idim, bu sabah 58.8 ama tam uymadim isvec'e.
4 gunde 1.4 kilo benim icin cok iyi ve genelde dusmem zor oluyor cunku cok uzun zamandir ben hep 60 civariyim.
Hatta acikcasi kendimi 58'den de zayiflamis hissediyorum, bugun biraz ishal oldum mesela tuvalete fazlaca ciktim; yarina daha da azalir diye umut ediyorum.
Bir de ben normalde de cok az yedigimden cok etki etmemis olabilir.