Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vur ula vur o değnek bizim elimize geçmez mi?
Geçer geçer :KK53:
iyi akşamlarrr

koridorda yürü sesi kıs keslie yapü

tatlım ben genelde öğlenleri tempolu 5-6 km yaklsşık 1-1,5 saat yürüyünce bu çok tempolu değildi bi de azdı ondan öyle dedim sen bakma benim yürüyüşüme sen bebeklisin evde videodan yap ben bebiş küçükken nivea body diye bi cd vardı onu yapardım haftada 3-4 sefer

hay aklınla bin yaşa muskam

sen ceza kesersinde ben yapmazmıyım bakalım bugnki menüme ne diycen
Hah hayyyt keslie :KK70:guzelmis.

ben bilmeeeem gordum mu ekmegi cezayı keserim :KK59: bu arada kaptanım senle ben ısınmadan olacak ama takımcak ip atlamaya alıstık, yarından itibaren cezaları jumping jacke cevircem, azcık da kollar calıssın :KK53:
Faşo ağa nolcek?
akşamki öakarna olmamış :)
ha ekmek ha makarna aynı şey
peynir dokunuyo mu sabaha ekleyeydin öğle bi muz olmamış bişeyler daha yiyeyfin

Hah şöyle....
Konuş kaptanım, kim tutar seni :-)

temel reis olcam ben....
Safinazin olayimmi temeeeel... :))

haaa kolaymış o da onu da yaparız ip atlamayı da
yaparız tabi biz sporcu bi takımız ;)
selamlar beybiler,,.

bu günkü menüm

sabah
1 yumurtadan ıspanakl yumurta
yarım muz

öğlen 2 mandalina

akşam bir kase çiğ ıspanak

Su : 2 lt
Yeşil çay : 1 demlik

spor
sabah 1mil leslie
akşam 3 mil leslie + 10 dk tiffany
kız spordan once yeme sakın ciğ sebze, cok zararlı mideye bilgin olsun, spordan 1 saat sonra ye cig bisey yiyeceksen !!! sebebini sorma bilmiyom valla bana da spor hekimi soyledi :)

Faşo ağa nolcek?

Hah şöyle....
Konuş kaptanım, kim tutar seni :-)

Safinazin olayimmi temeeeel... :))
yaaa ama ben faşo degilim ki yaaaa, ama olsun hepinizi zayıflatcem uleeeeyn kim tutar beni faşo aga da olurum :KK62::KK4::KK53:

yaparız tabi biz sporcu bi takımız :KK66:
kız spordan once yeme sakın ciğ sebze, cok zararlı mideye bilgin olsun, spordan 1 saat sonra ye cig bisey yiyeceksen !!! sebebini sorma bilmiyom valla bana da spor hekimi soyledi :)

yaaa ama ben faşo degilim ki yaaaa, ama olsun hepinizi zayıflatcem uleeeeyn kim tutar beni faşo aga da olurum :KK62::KK4::KK53:
Severim senin faşolugunu bacım...

sonunda son halimin fotolarını cektim de koydum fotolar taytlıdır efeeem her bir fazlalıgım gorunmekte :)

bende çekildim sabah yoğundum şimdide ofiste kalmış makina gıcık oldum... benim halimi görseniz dersiniz buna mı seviniyon :)çok soğuk battaniyenin altından bildiriyorum efenim...........

çok açım uleyn.....

Back
X