Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben kıyafetle tartiliyorum kadife pijama var üzerimde kaç gr cekerki çok soğuk cikaramadim

ooo çok çeker o olmaz cıbıl tartıl cıbıl ben her bi şeyleri atıveriyorum.... soğuk moğuk dinlemem 100 gr bile önemli benim için :))

Aynen öyle yok canım taş gibiyim. Bünye çok saglammis sinirle kan pihtisi atmış kalbime 2 gün komada kaldım . Eşimi cagirmislar komadan çıkmaz demiş doktor. Çıktım burdayım.anjiyo temiz çıktı kalbimd Bana bunu yapanlara bedelini odetiyorum suan :)
Canim sanada cok gecmis olsun

Evet doktorda demisti benim burda arkadasim ailem kimsem yok ondan sıkıntiya dustum simdi sizlede konusuyorumya valla iyi geliyo:)
Kıyamam sana geçmiş olsun tekrar burdayiz yaninda:)

ayy ayyy ayyyy maşalllah darısı başımıza inşallah..... 59 olmadan gelmeee :))
O zor işte 60 direniyor bende
:) canim coraplarin tartinin basrolunu almis elinden:)
iç dünyam pek renkli :)

günaydınlarrrrr
Günaydın kaptanim
sende de benim gibi göbek problemi var ama benim bacaklarda maşallah azdaha ince olsa ne güzel olur

canım kolay gelsin

çok doğru bir tespit tatlım yaaaa

ne var kız ben de 32 yaşında evlendim 2. bebemi de 40 yaşında doğrudum

ooo benim de karın bi gitse

canım geçmiş olsun

sana da çok geçmiş olsun tatlım

ayyy maşallah yalnız o çorapları çıkarsan 100 gr daha eksik çıkardın darısı başıma kız
Sağol kaptanim

umut var diyosun :))) aday aday adayı bile yok :)))) ıssız bir ada da gibiyim daha da olmadı esra ceyhana çıkıcam emekli bi amcayla evlencem evide üstüme yaptırcam :))))

işte böyle yaşasın kötülük nihahahaaa :)))
Kiz ALLAH korusun ya senin denginde birini versin rabbim sanada

umut var diyosun :))) aday aday adayı bile yok :)))) ıssız bir ada da gibiyim daha da olmadı esra ceyhana çıkıcam emekli bi amcayla evlencem evide üstüme yaptırcam :))))

işte böyle yaşasın kötülük nihahahaaa :)))
Programa çıkınca benzin ve kuaför masraflarını saymayi unutma bana da Bağlan canlı yayında destek vereyim
Evet dinsizin hakkindan imansiz gelir :)

Programa çıkınca benzin ve kuaför masraflarını saymayi unutma bana da Bağlan canlı yayında destek vereyim
Evet dinsizin hakkindan imansiz gelir :)

:))))

EsRa erola diycektik herhal kiz kadin yeni dogum yapti kilosuda hic yok resmen ya bende bakiyom arada nasil olmus bugun diye:)

aayyyy esra erol du :))) şununda soyadını bi öğrenemedim :)))

EsRa erola diycektik herhal kiz kadin yeni dogum yapti kilosuda hic yok resmen ya bende bakiyom arada nasil olmus bugun diye:)
Yemiyolar kızım hamileykende yemiyolar aç yaşıyorlar. Sonra çocukları boş boş bakiyo kafa calismiyor. Hiç zeki ünlü çocuğu gördün mu?

Yemiyolar kızım hamileykende yemiyolar aç yaşıyorlar. Sonra çocukları boş boş bakiyo kafa calismiyor. Hiç zeki ünlü çocuğu gördün mu?
Dogru valla benim gibi kitliktan cikarcasina yememislerdir bidaha bende hamurisi abur cubur yemiycem ya zor oluyo sonra kiyafet bulunmuyo resmen giydiklerin yakismiyo ayy kocamla alisverise gittiydim dediki onceden giydigin herseyi al diyodum simdi hicbiri yakismadi dedi cok zoruma gittiydi yaaa:(

Back
X