- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #161.661

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyom kiz nezaman belli olacagini biliyosundur diye sana sordum en son paylastigin mesaj o oldugundan onu etiketledimben kaptan değilim benim kilo mu düzeltmemiş öööyle 69 69 duruyo orda diye düzeltiyim dedim :))
olmaz mı şekerim emeğin çok fazlabu arada bu haftaki basarıda azıcık kendime pay cıkarabilir miyim hanımlar??? cezalar listeler derken cok iyiydik :)
Akşam belli olur. Bu hafta derece yapacaz gibi.Biliyom kiz nezaman belli olacagini biliyosundur diye sana sordum en son paylastigin mesaj o oldugundan onu etiketledim
insallah iyilesicem canım 58 haftaya artık :)kızım sen de ii günde bi hastanedesin... geçmiş olsuuun.... iyileş artık yahu...
evet sayende :)
bekliyoruz efenim....58 bekliyoruz.... ama geç kalmışın tartılmak için...
simdi iyiyim gayet muskam :) sistem aynen boyle devam edecek zaten iyi oluyo :)Ah şirinem.
Şimdi nasılsın?
Bencede pay cikarmalisin.
Bence sistem böyle devam etsin.
Ins canim sanada cok gecmis olsun iyimisin bari simdiAkşam belli olur. Bu hafta derece yapacaz gibi.
Ayyy inşallah.
Aman tatlım iyi ol sağlık ne onemliymis yaw!simdi iyiyim gayet muskam :) sistem aynen boyle devam edecek zaten iyi oluyo :)
Hıı sırrım boğaz enfeksiyonu diyetimuska77 bu hafta beni ezdin gectin rakibem :)
Gece faciaydi,ama şimdi biraz daha rahat yutkunuyorum canım çok sağolIns canim sanada cok gecmis olsun iyimisin bari simdi
aynen oyle muskam insan yemek yemeye korkar mı? valla korkar oldum, sende dikkat et o deposilin fena bi igne vallaAman tatlım iyi ol sağlık ne onemliymis yaw!
ammaaaaaa benimde gastrit reflu diyeti niye ise yaramadıHıı sırrım boğaz enfeksiyonu diyeti
Gece faciaydi,ama şimdi biraz daha rahat yutkunuyorum canım çok sağol
He gı ne igneymis totom hala aciyo yaw.aynen oyle muskam insan yemek yemeye korkar mı? valla korkar oldum, sende dikkat et o deposilin fena bi igne valla
Olur arada öyle iki haftadır sen eziyodun beni.ammaaaaaa benimde gastrit reflu diyeti niye ise yaramadı(((
Aaaa olamaz kii!!
Ayy muskam sen hasta mi oldun.Hıı sırrım boğaz enfeksiyonu diyeti
Gece faciaydi,ama şimdi biraz daha rahat yutkunuyorum canım çok sağol
Hoşgeldin kız kilo kaç?Aaaa olamaz kii!!
Beni biliyorsun memleketteydim.
1 saat olmuyor döndük evimize
Yol çok yorucuydu. Bu sefer otobüs yolculuğu yaptık. Fena durumdayım.
Daha iyiyim sağol cnım halsizim ve zor yutkunuyorum.Ayy muskam sen hasta mi oldun.
Geçmiş olsun biraz daha iyi misin.?
Sorma yaa kaptan beni doğrayarak.Hoşgeldin kız kilo kaç?