- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.121
Kandırdı valla 60 ı duyunca devreler yandı bende :))bizi hep böyle kandırıyo bana da bi 65 ol dedi tiffany yapar oldum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kandırdı valla 60 ı duyunca devreler yandı bende :))bizi hep böyle kandırıyo bana da bi 65 ol dedi tiffany yapar oldum :)))
İyi bari kazasız belasız git evine inşallah :))Selam kızlar bugün gelemedim
Hazırlık yaptım yol için şimdi. Havalimanı ndayim. 1saat sonra kalkacak 2 saate evimde olucam inşallah
menu
sabah
yarım yumurta
öğle yok
Aksam
hala yok
Uçakta sandviç veriyorlar onu yerim küçük bide zeytinyağlı var 2kasik
2litre su
40 dakika yürüyüş
Butun gun aç kalmışsın kız :)Selam kızlar bugün gelemedim
Hazırlık yaptım yol için şimdi. Havalimanı ndayim. 1saat sonra kalkacak 2 saate evimde olucam inşallah
menu
sabah
yarım yumurta
öğle yok
Aksam
hala yok
2litre su
40 dakika yürüyüş
Nerdeydinki cnmSelam kızlar bugün gelemedim
menu
sabah
yarım yumurta
öğle yok
Aksam
hala yok
2litre su
40 dakika yürüyüş
Kız ölecen açlıktan.kollontai cezami yaptim
Ahanda ceza geliyoooo:)Bugunki menum
2 dilim kiymali borek
1 dilim ekmek
Yarim lt su
Oglen
Mate tee 1
Aksam
Mate tee
3 dilim pizza
1 bardak portakal suyu
1 lt su
Spor
30 dk tiffany
50 mekik
Biliyorum gelecek ama bugun boyle olsun istedim esimle yedik ne yspayim pek aksam yemeginde birlikte yemioruzAhanda ceza geliyoooo:)
Neyse artik yapcak bisi yok yiycen cezayi ben korkar oldum artik:)Biliyorum gelecek ama bugun boyle olsun istedim esimle yedik ne yspayim pek aksam yemeginde birlikte yemioruz
Tostu sabah yeseymişsin muhteşem miş.Menumu yzayim hemen kizlar bulasiklari atcam makinaya ondan sonrada gelirim tsbi burda olursaniz
sabah
1dilim tb ekmk
1 kk peynir
5 zeytn
yarim salatalik
ogle
1kase corba
aksam 1 dilimden daha az bi ekmekle kasarli sucuklu tost
spor 2 saat yuruyus
su 2 lt
Bn istiyorum versin ceza vallaNeyse artik yapcak bisi yok yiycen cezayi ben korkar oldum artik:)