- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.161
Bugün p.tesi değil mi?
Bu ne sessizlik ya huu
Bu ne sessizlik ya huu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ettim canimGünaydın canm
Maşallah :))Tebrikler
Seninki daha guzelmis kiz kilolarimiz yakinmis:) bizde senlemi kapissak napsak:)Cuma kilom: 63.6
C.tesi:63.1
Pazar:63.1
P.tesi:63.0
Herkes p.tesi sendromunda galiba canim:)Bugün p.tesi değil mi?
Bu ne sessizlik ya huu![]()
bacıııım jillian nerde bugun jillian yapıcan haberin olaaaaSelam kızlar,
kollontai
bu günkü menüm
sabah 1 yumurta
1 parça peynir
5 zeytin
öğlen 1 bardak süt
1 muz
akşam
1 tabak kuru fasülye.... tahmin edersiniz ki ablama yaptırdım bu sefer kırmadn getirdim....
su 2 lt
yeşil çay 1bardak....
Spor
30 dk yürüyüş
4 mil leslie
tiffanny 10
100 jj ceza
800 kalori sadece egzersilerle yandı bitti kül oldu.....
nasıl geçti bakiim sınav?
sınav iyi gecti valla, umarım istedigim gibi olur :)kollontai sınavın noldu kıııız?
bacıııım jillian nerde bugun jillian yapıcan haberin olaaaa
sınav iyi gecti valla, umarım istedigim gibi olur :)
yimezleeerjilllianı sevmedim ben yapmak istemiyorum leslie yapıyorum işte .....
Benim rakıbemSeninki daha guzelmis kiz kilolarimiz yakinmis:) bizde senlemi kapissak napsak:)
Sen hukuk mu okuyordun.bacıııım jillian nerde bugun jillian yapıcan haberin olaaaa
sınav iyi gecti valla, umarım istedigim gibi olur :)
Canım vucudun içtiğin suyu daha atmamıştır. Bende de öyle oluyor. O yuzden aksamları çok içmemeye çalısıyorum. Sabah mutlu olayım diye :)dün akşam spordan önce tartıldım 68,3 tüm o saatten sonra leslie yaptım bir litre kadar da limonlu su içtim başka bir şey yemedim içmedim sabah 68,9 dum şok şok şok yani..... uyurken kilo mu aldım anlamaadım ki.... neyyse elbet gidecek direniyor ayrılmak istemiyor.... tartım çok sevdi 68 i... benden daha çok seviyor onu.... nankör tartı pilini takan benim iyi geçinsene benle....
Benim de cezam yok mu?
Teşekkürler canm:))