- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.261
Kaçamak mı vardı?Cuma 67,7
Bugün 68,5
Ama neden?![]()
Belki de siskinliktir. Wc problemi falan da olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçamak mı vardı?Cuma 67,7
Bugün 68,5
Ama neden?![]()
Hımm ne yiyecen?
Yok öyle yağma. Hep beraber mezun olcez.
m evde hic isinmiyo ya ben 70te yakiyorum valla banamisin demiyotatlım hepsini bi günde yapamayabilirim yaptıkça yazayım benim cezaların hepsi menü bildirmemeden mi geldi tatlım pazar o kadar da spor yapmıştım
ben sabah 3 bardak içtim
yaa bizim evde ısınmıyo kalorifer 60 da sürekli yanıyor ama ev ısınmıyo gecen ay 550 tl verdik valla ısınamadan bakalım bu ay kaç gelecek
O maşallah afiyet olsunben sabah 3 bardak içtim
Hafta sonu cezaları 2 ye katlanıyor ondan olabilir :))tatlım hepsini bi günde yapamayabilirim yaptıkça yazayım benim cezaların hepsi menü bildirmemeden mi geldi tatlım pazar o kadar da spor yapmıştım
Doğalgaz mı kaptanım?tatlım hepsini bi günde yapamayabilirim yaptıkça yazayım benim cezaların hepsi menü bildirmemeden mi geldi tatlım pazar o kadar da spor yapmıştım
ben sabah 3 bardak içtim
yaa bizim evde ısınmıyo kalorifer 60 da sürekli yanıyor ama ev ısınmıyo gecen ay 550 tl verdik valla ısınamadan bakalım bu ay kaç gelecek
ben yöntemi buldum gidip peteğe sarılcan o zaman ısınıyosun :) böyle bi bacağını bi kolunu üstüne atcan anca....
jj ne betüş1400 jj mi kızım kalpten gitme genç yaşta... bu kadar zorlamayı doğru bulmuyorum......
jj ne betüş
Vayy be ne güzellkaptanım menu bildirimi yok sadece pazar spor var, haftasonu da cezalar iki katı :) ben heralde ev konusunda en sanslı olanım ev eski tas bina, 200 oduyoruz hep 35 de yanıyo ev sıcacık valla o eskisehir soguguna ragmen :)
Öyle galiba :))bakma sen onun sporuna o biyonik robotumsu bişi... bizim gibi ölümlü değil :))
Gıcık ya bu vücutlar..anam vucutlar boyle su tutuyo yedigin kb li bisey yuzunden napcan
evet yarın tekrar 59.2 gormek icin cankurtaranım o spor![]()
Canim geçmiş olsun.Merhaba fıstıklar,
Çoookkk sancım var, ben doğum kontrol hapı kullandığım için az ve ağrısız geçiriyordum fakat geçen ay gecikme olduğu için hapa başlayamadım ben de vücudu dinlendirmek için bikaç ay ara vermeye karar verdim. Fakat bu seferde hem çok yoğun hem de çok sancılı geçiriyorum. Uzun zamandır ilk defa şekerim düştü, dizlerim titriyor.
Neyse hafta sonu olmasına rağmen çok abartmadım ama sanırım reglden dolayı 75,9 çıktım. 1 kilo civarı farketmiş.
Cezalarımı gördüm fakat bugünlük izin istiyorum @kollontai , ben yarın daha iyi olurum diye düşünüyorum, yarın yapsam bir sakıncası olur mu? Benim 300 cezam kalmıştı bu 700 onunla birleşmiş hali mi yoksa ayrıca 700 mü yapıcam cannısı?
Kaçamak yok, WC problemi de yok.Kaçamak mı vardı?
Belki de siskinliktir. Wc problemi falan da olabilir
Sende öyle aaaşkııım!!!!bi tanesin sen![]()
Ooo kaçar mı kollontaiden :))Saka yaptim kizim sende gormesen olmazyani!!!
Vayy be ne güzell
Bizim bu ay 685 di :))
Canm bol hareket daha çok ısıtır içiniben sadece bir odada yakıyorum gündüz kısıkta ona rağmen 265 geldi bu ay kaç gelir bilmem ve resmen donuyorum sabah yataktan çıkmak istemedim sözle spor yapacaktım ama o kadar soğuktu ki parmağımı çıkaramadım battaniyenin altından....
Ben kaç olunca ödül yapalım :))kendime de odul koyayım 53 olunca :)
Hahhhaaahhh yemem yemem :))o gazla tatlı yerse kız :)
Aynen yaabakma sen onun sporuna o biyonik robotumsu bişi... bizim gibi ölümlü değil :))
Hahhhaaahhh yemem yemem :))
Bu sefer olmaz kaçamak yok yeter artıkk
Kilo vercemmm 59.9 olana kadar hiç kaçamak yokkk
Canm bol hareket daha çok ısıtır içini
Yattıkça kan dolaşımı yavaşladığı için üşürsün.
Kalk biraz spor yappp
Allah şifa versin canm. Seni ççook iyi anlıyorum. Çünkü istisnasız her ay çekiyorum. Ben bu ay bionarica agnucaston kullandım. Hemen farkettirdi.Bu bitkisel bi ilaçmış.3 ay düzenli kullanınca ağrı falan olmayacakmış :))Merhaba fıstıklar,
Çoookkk sancım var, ben doğum kontrol hapı kullandığım için az ve ağrısız geçiriyordum fakat geçen ay gecikme olduğu için hapa başlayamadım ben de vücudu dinlendirmek için bikaç ay ara vermeye karar verdim. Fakat bu seferde hem çok yoğun hem de çok sancılı geçiriyorum. Uzun zamandır ilk defa şekerim düştü, dizlerim titriyor.
Neyse hafta sonu olmasına rağmen çok abartmadım ama sanırım reglden dolayı 75,9 çıktım. 1 kilo civarı farketmiş.
Cezalarımı gördüm fakat bugünlük izin istiyorum @kollontai , ben yarın daha iyi olurum diye düşünüyorum, yarın yapsam bir sakıncası olur mu? Benim 300 cezam kalmıştı bu 700 onunla birleşmiş hali mi yoksa ayrıca 700 mü yapıcam cannısı?