Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beni
tatlım hepsini bi günde yapamayabilirim yaptıkça yazayım benim cezaların hepsi menü bildirmemeden mi geldi tatlım pazar o kadar da spor yapmıştım

ben sabah 3 bardak içtim

yaa bizim evde ısınmıyo kalorifer 60 da sürekli yanıyor ama ev ısınmıyo gecen ay 550 tl verdik valla ısınamadan bakalım bu ay kaç gelecek
m evde hic isinmiyo ya ben 70te yakiyorum valla banamisin demiyo

tatlım hepsini bi günde yapamayabilirim yaptıkça yazayım benim cezaların hepsi menü bildirmemeden mi geldi tatlım pazar o kadar da spor yapmıştım

ben sabah 3 bardak içtim

yaa bizim evde ısınmıyo kalorifer 60 da sürekli yanıyor ama ev ısınmıyo gecen ay 550 tl verdik valla ısınamadan bakalım bu ay kaç gelecek
Doğalgaz mı kaptanım?

bakma sen onun sporuna o biyonik robotumsu bişi... bizim gibi ölümlü değil :))
Öyle galiba :))
anam vucutlar boyle su tutuyo yedigin kb li bisey yuzunden napcan :KK43:
evet yarın tekrar 59.2 gormek icin cankurtaranım o spor :KK66:
Gıcık ya bu vücutlar..
Merhaba fıstıklar,

Çoookkk sancım var, ben doğum kontrol hapı kullandığım için az ve ağrısız geçiriyordum fakat geçen ay gecikme olduğu için hapa başlayamadım ben de vücudu dinlendirmek için bikaç ay ara vermeye karar verdim. Fakat bu seferde hem çok yoğun hem de çok sancılı geçiriyorum. Uzun zamandır ilk defa şekerim düştü, dizlerim titriyor.
Neyse hafta sonu olmasına rağmen çok abartmadım ama sanırım reglden dolayı 75,9 çıktım. 1 kilo civarı farketmiş.
Cezalarımı gördüm fakat bugünlük izin istiyorum @kollontai , ben yarın daha iyi olurum diye düşünüyorum, yarın yapsam bir sakıncası olur mu? Benim 300 cezam kalmıştı bu 700 onunla birleşmiş hali mi yoksa ayrıca 700 mü yapıcam cannısı?
Canim geçmiş olsun.
Kaçamak mı vardı?
Belki de siskinliktir. Wc problemi falan da olabilir
Kaçamak yok, WC problemi de yok.
O yüzden anlamadım ya!

Sende öyle aaaşkııım!!!!

ben sadece bir odada yakıyorum gündüz kısıkta ona rağmen 265 geldi bu ay kaç gelir bilmem ve resmen donuyorum sabah yataktan çıkmak istemedim sözle spor yapacaktım ama o kadar soğuktu ki parmağımı çıkaramadım battaniyenin altından....
Canm bol hareket daha çok ısıtır içini
Yattıkça kan dolaşımı yavaşladığı için üşürsün.
Kalk biraz spor yappp

Merhaba fıstıklar,

Çoookkk sancım var, ben doğum kontrol hapı kullandığım için az ve ağrısız geçiriyordum fakat geçen ay gecikme olduğu için hapa başlayamadım ben de vücudu dinlendirmek için bikaç ay ara vermeye karar verdim. Fakat bu seferde hem çok yoğun hem de çok sancılı geçiriyorum. Uzun zamandır ilk defa şekerim düştü, dizlerim titriyor.
Neyse hafta sonu olmasına rağmen çok abartmadım ama sanırım reglden dolayı 75,9 çıktım. 1 kilo civarı farketmiş.
Cezalarımı gördüm fakat bugünlük izin istiyorum @kollontai , ben yarın daha iyi olurum diye düşünüyorum, yarın yapsam bir sakıncası olur mu? Benim 300 cezam kalmıştı bu 700 onunla birleşmiş hali mi yoksa ayrıca 700 mü yapıcam cannısı?
Allah şifa versin canm. Seni ççook iyi anlıyorum. Çünkü istisnasız her ay çekiyorum. Ben bu ay bionarica agnucaston kullandım. Hemen farkettirdi.Bu bitkisel bi ilaçmış.3 ay düzenli kullanınca ağrı falan olmayacakmış :))
Vee ayağını sıcak tut üşütünce daha beeter oluyor. Civan perçemi de içebilirsin. tadı çok acı ama faydası oluyor.
1 yumurtanın sarısını 1 kaşık sekerle çırpıp içebılırsın. ama sulandırarak. O da ıyı gelıyor Miden tutaar mı o ayrı tabiii :))

Back
X