- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.361
Gazan mübarek olsun..Ben bu hafta hic kacamaksiz durayim bakalim nolcek
Sonuç güzel bir eksi olacak başka ne olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazan mübarek olsun..Ben bu hafta hic kacamaksiz durayim bakalim nolcek
Ins canim yaGazan mübarek olsun..
Sonuç güzel bir eksi olacak başka ne olsun..
beklenen sonHadi zıp zıp!
Kız geçen birinci olan kız varya 5 kilo veren
Cuma 80,9du
Bugün 84,8 olmuş. Şok şok şok!
senin yaptıgın sporla vucut biseye alısmaz canım merak etme :) ama benim vucudum arıyo, spor yapmayınca vucudum agrımaya baslıyor ama hic sikayetci degilim cunku bi omur yuruyus de olsa spor yapmayı planlıyorum, spor demek saglık dmekkollontai yaa benim sorularım bitmiyor ama idare et benii
görümcem vücudunu spora alıstırma demişti. Sporu bırakınca aşırı derece de kilo alıyormuş insan. Bi arkadaşı aşırı spor yapıyormuş. Bırakınca bayağı bı seklı degısmış. Doğru mu yani ?
Sen duymuşmuydun. Böylebisey
S
eSende taktin bana haaaaa
yabancıya gerek yok şekerim ben ilk doğum da 56 ile hamile kalıp 86 ile doğuma gitmiştim ikinci de ise 75 ile hamile kalıp 95 le doğuma girdim rekor bendeAbboooovvv netmis o ben 17 kilo aldim hiccc dikkat etmemistim tatli abur cunjr hamurisi olmasaydi okadarfa almazdim bide ilk 3 ayda 4 kilo vermistim mide bulantisindan falan hamile olunca et sut yogurt peynir bebege yarayanmis hamurisi hiccc yaramazmis dikkat edersen almazsin fazla bisey
ayy ne güzel olur
Bende gelemmi?
Anaaam çokmuş...yabancıya gerek yok şekerim ben ilk doğum da 56 ile hamile kalıp 86 ile doğuma gitmiştim ikinci de ise 75 ile hamile kalıp 95 le doğuma girdim rekor bende
Hemen tedbir alın valla atlatmak zor oluyor.ayy ne güzel olur
bu arada bende hapşurmaya başladım sanki hastalanacağım titriyorum bi taraftan da akşam ceza meza yapamayacam direk yatacak gibi görünüyorum bi de izne gitmeden hastalanmasam bari
Ozaman devam boyle zaten kacamak yapmiycam bidaha kuruyemisi bile biraktim yani:)beklenen son
senin yaptıgın sporla vucut biseye alısmaz canım merak etme :) ama benim vucudum arıyo, spor yapmayınca vucudum agrımaya baslıyor ama hic sikayetci degilim cunku bi omur yuruyus de olsa spor yapmayı planlıyorum, spor demek saglık dmek
kilo vercen iyidir, benim taktıgım eksi goruyor bak
btlbetul e
![]()
Geçmiş olsun :))Selam kızlar sabah bildirim yapamadım geç uyandım annem rahatsızlanmış hemen oraya gittim şimdi biraz daha iyi şükür yeni geldim eve
Cuma :85.9
Bugün:86.2
300 gr fazla çıktım daha çok bekliyordum bugün tam hız devam daha birşey yiyemedim
işe yarar umarım.kızlar teşekkür ederim, battaniye altındayım. Aksi gibi kombiye de bişey oldu zor ısıtıyo, servis gelcek akşama. Ebrucum tavsiyeleri okudum sağolasın, ilacı sorcam. Öpüyorum hepinizi
Teşekkür ederim canım :)Geçmiş olsun :))
aman dikkat et kaptanım havalar fenaayy ne güzel olur
bu arada bende hapşurmaya başladım sanki hastalanacağım titriyorum bi taraftan da akşam ceza meza yapamayacam direk yatacak gibi görünüyorum bi de izne gitmeden hastalanmasam bari
gel gel rakibemsensiz olur mu heçBende gelemmi?
Anaaam çokmuş...
Hemen tedbir alın valla atlatmak zor oluyor.![]()
Maşallah canım :))Menum
sabah
2 dilim tb ekmek
1kk peynir
5zeytin
ogle
1muz
aksam
1tabak kuru fasulye
marul
Su
2lt
spor
50 mekik
60 yana agirlik
yarim saat vucut hareketleri video var telde ama belli bi adi yok
100 cezamida yaptim
Bitki caylari iciyorumda yazmadim canimMaşallah canım :))
Yeşil çay da eklesen süper :))
beklenen son
senin yaptıgın sporla vucut biseye alısmaz canım merak etme :) ama benim vucudum arıyo, spor yapmayınca vucudum agrımaya baslıyor ama hic sikayetci degilim cunku bi omur yuruyus de olsa spor yapmayı planlıyorum, spor demek saglık dmek
kilo vercen iyidir, benim taktıgım eksi goruyor bak
btlbetul e
![]()
Annemde olunca zorlaniyorum ama bugun hic kaçamak yapmadımA.s
Hoşgeldiin. Nasılsın ? Diyetten ne haber
Kombinimmeğerse benim kombinin basıncı düşmüş suyunu açiim dedim vanası sertti biraz zorladım vana elimde kaldımı ay bide açıldı su vanası basınç yükleniyo ayy elim ayağım titredi çığlık çığlığa taktım vanayı durdurdum ayyyy patlıcektim a dostlar.... düdüklüden kaçarken kombiden olcaktı sonum :))))
:)))) kombinin o derdi berbat ya surekli dusuyorsa servisi cagirio yaptirtmak gerekiyo canimmeğerse benim kombinin basıncı düşmüş suyunu açiim dedim vanası sertti biraz zorladım vana elimde kaldımı ay bide açıldı su vanası basınç yükleniyo ayy elim ayağım titredi çığlık çığlığa taktım vanayı durdurdum ayyyy patlıcektim a dostlar.... düdüklüden kaçarken kombiden olcaktı sonum :))))