Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi zıp zıp!
Kız geçen birinci olan kız varya 5 kilo veren
Cuma 80,9du
Bugün 84,8 olmuş. Şok şok şok!
beklenen son :KK49:

kollontai kollontai yaa benim sorularım bitmiyor ama idare et benii
görümcem vücudunu spora alıstırma demişti. Sporu bırakınca aşırı derece de kilo alıyormuş insan. Bi arkadaşı aşırı spor yapıyormuş. Bırakınca bayağı bı seklı degısmış. Doğru mu yani ?
Sen duymuşmuydun. Böylebisey
senin yaptıgın sporla vucut biseye alısmaz canım merak etme :) ama benim vucudum arıyo, spor yapmayınca vucudum agrımaya baslıyor ama hic sikayetci degilim cunku bi omur yuruyus de olsa spor yapmayı planlıyorum, spor demek saglık dmek ;)
S

eSende taktin bana haaaaa
:KK70::KK70::KK70:kilo vercen iyidir, benim taktıgım eksi goruyor bak btlbetul btlbetul e :KK59:

Abboooovvv netmis o ben 17 kilo aldim hiccc dikkat etmemistim tatli abur cunjr hamurisi olmasaydi okadarfa almazdim bide ilk 3 ayda 4 kilo vermistim mide bulantisindan falan hamile olunca et sut yogurt peynir bebege yarayanmis hamurisi hiccc yaramazmis dikkat edersen almazsin fazla bisey
yabancıya gerek yok şekerim ben ilk doğum da 56 ile hamile kalıp 86 ile doğuma gitmiştim ikinci de ise 75 ile hamile kalıp 95 le doğuma girdim rekor bende

toplight toplight valla bekleriz kaptanım ev sıcak cay da koyarım oh mis :KK66:
Bende gelemmi?:KK53:
yabancıya gerek yok şekerim ben ilk doğum da 56 ile hamile kalıp 86 ile doğuma gitmiştim ikinci de ise 75 ile hamile kalıp 95 le doğuma girdim rekor bende
Anaaam çokmuş...
ayy ne güzel olur
bu arada bende hapşurmaya başladım sanki hastalanacağım titriyorum bi taraftan da akşam ceza meza yapamayacam direk yatacak gibi görünüyorum bi de izne gitmeden hastalanmasam bari
Hemen tedbir alın valla atlatmak zor oluyor.:KK1:

senin yaptıgın sporla vucut biseye alısmaz canım merak etme :) ama benim vucudum arıyo, spor yapmayınca vucudum agrımaya baslıyor ama hic sikayetci degilim cunku bi omur yuruyus de olsa spor yapmayı planlıyorum, spor demek saglık dmek :KK66:
:KK70::KK70::KK70:kilo vercen iyidir, benim taktıgım eksi goruyor bak btlbetul btlbetul e :KK59:
Ozaman devam boyle zaten kacamak yapmiycam bidaha kuruyemisi bile biraktim yani:)

Geçmiş olsun :))
Teşekkür ederim canım :)

Menümü vereyim bende
Sabah goji suyum ve meyveleri
Ara çay
Öğlen beyaz peynirli domatesli iki dilim ekmekten tost
Akşam iki kase kıymalı tarhana çorbası
Salata
Acıkırsam yoğurt
Su 2 litreye tamamlarım
Spor yarım saat eliptik
200 ip atlama 200 daha atlıycam
Ev halkına ekmek pizzası yaptım yemedim:)

ayy ne güzel olur
bu arada bende hapşurmaya başladım sanki hastalanacağım titriyorum bi taraftan da akşam ceza meza yapamayacam direk yatacak gibi görünüyorum bi de izne gitmeden hastalanmasam bari
aman dikkat et kaptanım havalar fena :(

Bende gelemmi?:KK53:

Anaaam çokmuş...

Hemen tedbir alın valla atlatmak zor oluyor.:KK1:
gel gel rakibemsensiz olur mu heç ;)

senin yaptıgın sporla vucut biseye alısmaz canım merak etme :) ama benim vucudum arıyo, spor yapmayınca vucudum agrımaya baslıyor ama hic sikayetci degilim cunku bi omur yuruyus de olsa spor yapmayı planlıyorum, spor demek saglık dmek :KK66:

muccckk beybi.....

ayyyhhh ölüyom....

bak bu gün jillian gacısına tam 5 dakka fazla katlandım halıdaki bütün maykları yuttum....

gelelim menüme
sabah
1 tavada yumurta
1 parça sucuk
3 kaşık lor
10 zeytin
3 bitterli yaban mersini

öğlen
3 mandalina
1 avuç turna yemişi

akşam
1 activya kahvaltı
3 kaşık kuru fasulye
10 fındık

su : 2lt
1 demlik yeşil çay

spor
3 mil lesli strong -- bu 3 mil o 3 mil gibi diilmiş hem hızlı hem tempolu hem lastikli kollarım koptu ilk defa leslide terledim

tiffany 10

jillian 14 dk....

meğerse benim kombinin basıncı düşmüş suyunu açiim dedim vanası sertti biraz zorladım vana elimde kaldımı ay bide açıldı su vanası basınç yükleniyo ayy elim ayağım titredi çığlık çığlığa taktım vanayı durdurdum ayyyy patlıcektim a dostlar.... düdüklüden kaçarken kombiden olcaktı sonum :))))

meğerse benim kombinin basıncı düşmüş suyunu açiim dedim vanası sertti biraz zorladım vana elimde kaldımı ay bide açıldı su vanası basınç yükleniyo ayy elim ayağım titredi çığlık çığlığa taktım vanayı durdurdum ayyyy patlıcektim a dostlar.... düdüklüden kaçarken kombiden olcaktı sonum :))))
Kombinim
:)))) kombinin o derdi berbat ya surekli dusuyorsa servisi cagirio yaptirtmak gerekiyo canim

Back
X