- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #163.401
Oluuurrrkızlar bize de link yollamıslar ip atlama yarısması icin, ben katıldım, sizde gelin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluuurrrkızlar bize de link yollamıslar ip atlama yarısması icin, ben katıldım, sizde gelin![]()
yeme zaten memlekette dunyayı yedinTamm eksici şirinee
Yemedim zatenn
evet canım istersen yarın icin 45 dk yuruyusu cezana sayarız 15 dk eliptikde gunluk sporun olur artı koyarız, ip atlama ya da jj yapsan daha az vaktini alır aslında :)Tamam bisey soracam simdi ben nirmalde de 45 dakika yuruyus 15 dakika eliptik yapmayi planliyorum bu benim gunluk sporum olsun diye planliyorum. Bide bunun uzerine mi 45 dakika daha mi yapacam bu kismi anlamadimda)))
Hiim tamam oyle yapalim fazla spor yapinca ertesi gunum heryerim agriyor...ben yasli bir ablayim yas 35evet canım istersen yarın icin 45 dk yuruyusu cezana sayarız 15 dk eliptikde gunluk sporun olur artı koyarız, ip atlama ya da jj yapsan daha az vaktini alır aslında :)
Amin canim Annem uzakta kv var ama oda hasta esom yardimci oluyo ama oda herseyi yapamazki oyuzden yatamiyorumİnşallah canm geçer tabii
Allah yardımcın olsun.
Bebeğine bakacak en azından yemöeğini yapacak birileri yok mu?
Annen veya kvakıden
Calisiyormusun canim ?dinlen ates falan varmi ? Ilk belirti neydi ?? Drlarin kimi korkulacak bir rshatsizlik diyir kimisi abartiliyor normal grip diyorlar...bide domuz gribinde dereceleri varmis insallah senunki en hafif olanidir...Amin canim Annem uzakta kv var ama oda hasta esom yardimci oluyo ama oda herseyi yapamazki oyuzden yatamiyorum
çok geçmiş olsun canım, (galiba bende domuz gribiyim ama emin değilim doktora gitmedim. Acayip halsizlik var, çok ateşim var, gözler taş gibi yanıyor. ) Ama bencede sen önce iyileş önemli olan sağlığın, diyeti boşver şimdilikKizlar ben domuz gribi olmusumetrafinizda hasta kim varsa yaklasmayin sakin cok cabuk gecebiliyo biz disari bile cikmiycaz buyuzden kimseye gecmesin diye bugun yediklerime hic dikkat edemedim izne de ayrilmak istemiyorum 3 hafta falan ayrilmak gerekiyomus galiba
Okadar uzak kalmak istemiyorum burdan ama napacagimida bilemedim esimde diyet falan yok herseyi yeyip iileseceksin diyonapiyim bilemedim
Yok canim bebegim kucuk calismiyorum oyuzden doktor normal diyo canim ya korkulcak bisey olsa yatirirdi hastaneye ates vardi bogazim falan agriyodu simdide oksuruk falan var isteCalisiyormusun canim ?dinlen ates falan varmi ? Ilk belirti neydi ?? Drlarin kimi korkulacak bir rshatsizlik diyir kimisi abartiliyor normal grip diyorlar...bide domuz gribinde dereceleri varmis insallah senunki en hafif olanidir...
Evet canım ben kullanıyorum çok bi fark yok ama sıkılaştırdı gerçektentakımın kuralı betusum napiiiim
tesekkurler canım :) en guzeli kendin buyutmek zaten boylece hic bi guzelligini kacırmıs olmuyosun :) eskiden ne is yapıyodun ??
valla canım bende aldım oylece duruyo, midemde rahatsızlık var korktum kullanmaya, zayıflama da degil ama sanırım sıkılasma dda yardımcı oluyo:)Vildan80 sen mi kullanıyodun tatlım ??
Sanada cok gecmis olsun canim ya domuzgribi olabilirsin bendede oyleydi bol bol dinlen ama mutlaka git doktora nekadae erken ilaca baslarsan okadar cabuk gecermis bide bana bol bol ihlamuric dedi doktor sende ic istersençok geçmiş olsun canım, (galiba bende domuz gribiyim ama emin değilim doktora gitmedim. Acayip halsizlik var, çok ateşim var, gözler taş gibi yanıyor. ) Ama bencede sen önce iyileş önemli olan sağlığın, diyeti boşver şimdilik
Yok be canım burda kilosu 100 tl çok ucuz değil bende 200 gr aldım daha kullanıyorumkız goji berry meyvesi ucuz bisi, ben 200 gr 5 liraya mı ne aldım aktardanama oylece duruyo daha tadına bakmadım
![]()
Tadi basil gojinin bi zarari varmi ki acaba bende kullansam tv de kendisini kullanin sakin cayini falan almayin diyorlardiEvet canım ben kullanıyorum çok bi fark yok ama sıkılaştırdı gerçekten
Bi arada altin cilek vardiya kilosu cok pahaliydi buda onun gibi olmus simdiYok be canım burda kilosu 100 tl çok ucuz değil bende 200 gr aldım daha kullanıyorum
Kullanın kızlar korkmayın gojiniin faydaları çok fazlaymış kilo dışındada herşeye faydası var ama günde 30 gr dan fazla kullanılmamalıBen kilosu 80 tl idi 15 tl lik aldim bayagi var..birde sallama cayini aldim 25 tl idi..daha hic kullanmadim kullanan arkadasim bisey olmuyor kullan dedi ama karar veremedim..
Canım çok geçmiş olsun inanamadım amaan çok dikkat edin tedaviye başladınız dimiBi arada altin cilek vardiya kilosu cok pahaliydi buda onun gibi olmus simdi
Tadı çok güzel canım kuru üzüm gibi biraz eşkimsi tadı var ben beğendim sabahları aç karına çerez gibi yiyorum akşamları sıcak suda bekleterek içiyorum ikiside birer çorba kaşığı kadar oluyorTadi basil gojinin bi zarari varmi ki acaba bende kullansam tv de kendisini kullanin sakin cayini falan almayin diyorlardi
Evet canim ogrenince hemen basladik cok tesekkur ederim canimCanım çok geçmiş olsun inanamadım amaan çok dikkat edin tedaviye başladınız dimi
Kuru üzüm gibi güzel canım ama üç beş yiyince fark olmadı 20şer yiyorum bentadı nasıl kuru üzüm gibi mi yoksa acımtırak mı ? merak emtiştim...
Bende aliyim ozaman eksiyi cok severim zatenTadı çok güzel canım kuru üzüm gibi biraz eşkimsi tadı var ben beğendim sabahları aç karına çerez gibi yiyorum akşamları sıcak suda bekleterek içiyorum ikiside birer çorba kaşığı kadar oluyor
Hoşgeldin canımHiim tamam oyle yapalim fazla spor yapinca ertesi gunum heryerim agriyor...ben yasli bir ablayim yas 35))))ben yarin guzel spor yapar bildirimi yaparim...