- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.341
DIyet super dun 2 saat yuruyus yapmistim ama giremedigimden dolayi yazamadim cuma citir citir yiycem sizi![]()

Offf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DIyet super dun 2 saat yuruyus yapmistim ama giremedigimden dolayi yazamadim cuma citir citir yiycem sizi![]()
Birden çok kistiniz yemeği vücut korumaya çekildi.erinse biz eririrz :))) erimek kolay değil....
Ay benimkiler büyüdü şükür.zaten bi odayı topluyorum mutfağa geçiyorum sonra dönüp bi bakıyorum ki yine aynısı olmuş)) su isteler ama içmezler , elma soydururlar işin arasında ama yemez ortalığa atarlar
))
Ayyy ayni benim oglan ya mama da mama der kosar pesimde veriyim cigneyip cigneyip atar ben tek benimki eziyet ediyo saniyodumzaten bi odayı topluyorum mutfağa geçiyorum sonra dönüp bi bakıyorum ki yine aynısı olmuş)) su isteler ama içmezler , elma soydururlar işin arasında ama yemez ortalığa atarlar
))
ohh ohh sabah yersin bişiycik olmazkızlar yaaa kaşarlı tost yemeyi özledim 64 oliim yicem.... taammmıııı............ 2 tane yicem hem de biri kaşarlı biri sucuklu olcek....
Korltunmu kiz bana kactin demissin duydummm cuma gouscez senle:)Hadiii yaaa
Offf
Ohh ohh maşallahhhyok tatlım giremiyorsun o yüzden ben yırtınıyorum zorunlu kalmadıkça izne ayrılmayın diye sen 450. etapta izne ayrıldın
453. haftada girebiliyorsun yani yanlış hatırlamıyorsam kuralları haftaya ama bu hafta kesin giremiyorsun
bu arada hasta hasta öğleyin 3 km yürüdüm sabah da 100 ip atlamıştım artık bakalım yediklerime de dikkat ediyom ne çıkacak
çook şükür Allah bağışlasın benim bir cadı kızım var daha üç yaşına yeni girecek nazı bitmiyorBirden çok kistiniz yemeği vücut korumaya çekildi.
Ay benimkiler büyüdü şükür.
Allah güç versin.
Aynen öyle oldu canım.Yedin yattin ondan aldin kilolari ozaman![]()
Yook yook yatmaktan değillYedin yattin ondan aldin kilolari ozaman![]()
Aynısı da bennmerhaba herkese ,
maşallah kızlar nasıl yetiştiriyorsunuz buraya yazmayı yani ev hanımlarına söylüyorum çalışanlar masa başında yazabilir de ev hanımların işi bitmiyor...
valla aklım burada ama işim bitmiyor ki geleyim... benim eşim öğle yemeklerine geliyor erken kalkıyorum saat 07,15 gibi ayaktayım.. kahvaltı kızımı doyur ..öğle yemeği hazırlıkları başlıyor sonra evi bi süpür derken eşim geliyor öğle yemeği yiyor gidiyor bu sefer onları topla bulaşık makinesine diz .. kızı uyut derken anca bu saatte gelebiliyorum kiii hala işim var...
Birden çok kistiniz yemeği vücut korumaya çekildi.
Ay benimkiler büyüdü şükür.
Allah güç versin.
Yook yook yatmaktan değill
Kardeşi bi güzel tost yapıyormuşşş.
O yapmış bizim şeker yemişşş![]()
Kizm 64 u beklemeden sabah tek dilimle yap kasarli tost 2 dilim sucuk koy hem istegini bstirir cogumuz yiyoruz aradaa sahsen ben bikac kez yemistim nolcak ondan 64 ede dusunce normal ekmekle yapilan seviyosan onunla yersin odul olurtost demeyin yaaaa :)))
Kız sabah yedim onları ben..Yook yook yatmaktan değill
Kardeşi bi güzel tost yapıyormuşşş.
O yapmış bizim şeker yemişşş![]()
114ken survivor a katılsam zayiflarim derdimvücut onu nasıl başarıyor yenen kadar yakılan varken kiloyu nasıl sabit tutuyor ben ona hayret ediyorum.... mucizevi bir olay yaa... sistem mükemmel kurulmuş... demek maazaallah ıssız adaya düşsem falan ben ölmicem en azından açlıktan falan depo sağlam :))
vayy be dile kolay 1 yılllBu ayın 27sinde bir yıl olacak canım.
Kız sabah yedim onları ben..
114ken survivor a katılsam zayiflarim derdim![]()
BendeeeeNedem olamayasinki kiz bende bu hafta 60 i gorcem baska yolu yok:)
Rabbimin mucizesi istevücut onu nasıl başarıyor yenen kadar yakılan varken kiloyu nasıl sabit tutuyor ben ona hayret ediyorum.... mucizevi bir olay yaa... sistem mükemmel kurulmuş... demek maazaallah ıssız adaya düşsem falan ben ölmicem en azından açlıktan falan depo sağlam :))
Yaa bende bu aralar geç yıyom en erken 8 oluyorr.Aslında çok kaçamak yapmadım ama geç saatlerde yemek zorunda kaldım.