Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

erinse biz eririrz :))) erimek kolay değil....
Birden çok kistiniz yemeği vücut korumaya çekildi.
zaten bi odayı topluyorum mutfağa geçiyorum sonra dönüp bi bakıyorum ki yine aynısı olmuş :KK66:)) su isteler ama içmezler , elma soydururlar işin arasında ama yemez ortalığa atarlar :KK66:))
Ay benimkiler büyüdü şükür.
Allah güç versin.

zaten bi odayı topluyorum mutfağa geçiyorum sonra dönüp bi bakıyorum ki yine aynısı olmuş :KK66:)) su isteler ama içmezler , elma soydururlar işin arasında ama yemez ortalığa atarlar :KK66:))
Ayyy ayni benim oglan ya mama da mama der kosar pesimde veriyim cigneyip cigneyip atar ben tek benimki eziyet ediyo saniyodum;)

yok tatlım giremiyorsun o yüzden ben yırtınıyorum zorunlu kalmadıkça izne ayrılmayın diye sen 450. etapta izne ayrıldın
453. haftada girebiliyorsun yani yanlış hatırlamıyorsam kuralları haftaya ama bu hafta kesin giremiyorsun
bu arada hasta hasta öğleyin 3 km yürüdüm sabah da 100 ip atlamıştım artık bakalım yediklerime de dikkat ediyom ne çıkacak
Ohh ohh maşallahhh

Allah güç versin.
çook şükür Allah bağışlasın benim bir cadı kızım var daha üç yaşına yeni girecek nazı bitmiyor ;)))) çok şükür rabbime diyorum bunlar olsun sıkınıtımız ;)))

merhaba herkese ,

maşallah kızlar nasıl yetiştiriyorsunuz buraya yazmayı yani ev hanımlarına söylüyorum çalışanlar masa başında yazabilir de ev hanımların işi bitmiyor...

valla aklım burada ama işim bitmiyor ki geleyim... benim eşim öğle yemeklerine geliyor erken kalkıyorum saat 07,15 gibi ayaktayım.. kahvaltı kızımı doyur ..öğle yemeği hazırlıkları başlıyor sonra evi bi süpür derken eşim geliyor öğle yemeği yiyor gidiyor bu sefer onları topla bulaşık makinesine diz .. kızı uyut derken anca bu saatte gelebiliyorum kiii hala işim var...
Aynısı da benn
Tabi benim bebe yok ondan girebiliyorum.Yoksa ev işi bitmiyor gerçektenn

Allah güç versin.

vücut onu nasıl başarıyor yenen kadar yakılan varken kiloyu nasıl sabit tutuyor ben ona hayret ediyorum.... mucizevi bir olay yaa... sistem mükemmel kurulmuş... demek maazaallah ıssız adaya düşsem falan ben ölmicem en azından açlıktan falan depo sağlam :))

Yook yook yatmaktan değill
Kardeşi bi güzel tost yapıyormuşşş.
O yapmış bizim şeker yemişşş:oops:
Kız sabah yedim onları ben..
vücut onu nasıl başarıyor yenen kadar yakılan varken kiloyu nasıl sabit tutuyor ben ona hayret ediyorum.... mucizevi bir olay yaa... sistem mükemmel kurulmuş... demek maazaallah ıssız adaya düşsem falan ben ölmicem en azından açlıktan falan depo sağlam :))
114ken survivor a katılsam zayiflarim derdim :-)

Rabbimin mucizesi iste

Aslında çok kaçamak yapmadım ama geç saatlerde yemek zorunda kaldım.
Yaa bende bu aralar geç yıyom en erken 8 oluyorr.
Hafif yemeye çalısıyım ama yinede sabit çıkıyom.Heralde geç yemeden kaynaklanıyorr.
Artık bugun rest çektim ya erken gelirsin ya sensiz yerim dedim.
Bakalım bu aksam ne olacakk.

Back
X