Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öncelikle sanah aç karnına ve iç çamaşırlarınla tartılmalısın.
Kabızlık iin iki hurmayı çiz bıçakla akşamdan bir bardak suya koy sabah aç karnına hurmaları ye suyunu iç..
Her sabah ya bunu kabızlık diyetin yan etkisi gibidir.
Suyu 3den az içersen kaçınılmaz olur. Ama bu dediğimi her sabah yaparsan kabızlık sorunun kalmaz.
Ben yaptım muskam tadı da çok hoş oldu. Uzun zamndır kahveden başka şekerli bişet içmemiştim bu tatlı olmuş iyi geldi.

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm
sabah kalkınca 1 büyük bardak su +2 adet kurukayısı
kahvaltı 1 ceviz 1 domates salatalık biber 2 dilim tam bugday 6 zeytin 1 dilim peynir 1 yumurta şekersiz çay
arada 1 elma
öğle :6 kaşık taze fasülye 2 dilim tam bugday yeşillik 1 bardak ayran
arada :1 lokma ekmek 1 tatlı kaşığı nutella
akşam :2 adet tavuk baget yeşillik..
toplam 2,5 lt su..
spor yok..
Canım çok güzel bir menü olmuş.Ama nutellayı kahvaltıya veya kahvaltıyla öğledeki araya al. Hem birazda spor yani yürüyüş falan yaparsan verdiği enerji fazlalık olmaz.
Su da çok iyi. Başlangıcın güzel olmuş

lok

:KK73::KK73::KK73:gerçekten mi...çok mutlu oldum valla..
nutellayı önce yiyince iyi oldu dimi..
aslında şu aylık süreci bir atlatsam,5 kilo falan gitse de spora başlasam daha iyi olcam inan ki..
Tatlım spor olarak 10 dk bile yürüyebilirsin. Ben bu aralar çıkamıyorum diye evdeyuruyorum.Bi sağlık programı açıp önünde ılerı geri yürüyorum.

günaydınlarr
bugün biraz daha iyiyim evde dün oğlum anne sen hasta olma sen hasta olunca evin düzeni değişiyor dedi çok hoşuma gitti 3 gündür iş harici eve gider gitmez yatıyorum çocuk da sıkılmış anlaşılan
Ayy kıyamam ne tatlı...
Şimdi nasılsınız kaptanım biraz daha toparlandınız mı??

@kollontai menümü yazayım dün biraz dengesiz oldu çok halsiz olunca da spor yapamadım ben düzelene kadar beni spordan muaf yaz tatlım
sabah
1/4 dilim ekmek
1 çatal peymir
ara
1 elma
öğle
1/4 dilim ekmek
3 zeytin
akşam
1 kase çorba
1 kaşık pilav üzeri nohut
ara
1 hurma
su
2-2,5 ltarası oldu civarı boğazımdan geçmiyor çünkü
Kaptanım sizde çok az yemişsiniz.

Kızlar her sabah menulerinize yorum yapıyorum. Okuyup dikkate almayacaksaniz beğenip gecerim.
Sorun değil.
Ama bilgilerimi paylaşıp sizlere yardım etmek arzusundayim.
Ha boşa yazdigimi hissedersem vazgecerim.
Ama devam etmemi isterseniz seve seve yorumlarım.
Öyle şey mi olur Muskacım. Ben devamlı yapmanı isterim. Hem kendimi ona göre ayarlamaya çalısıyorum. Dünü beğenmiştin mesela kaçamak haricinde
Bu konuda en yetkin tecrübeli kişi sensin.O yüzden bence herkes dikkate almalıı:KK24:

canım akşam eşim zorla çorbayı içirdi biraz iyi geldi ilaçlar falan midene rahatsızlık verecek diye korktu
güyaa diyetisyenimin diyetine başlamıştım ama dün yalan oldu bugün birazz dikkat etmeye çalışıyorum tekrar
Zaten dünki menünüz şok diyet gibi bişey ollmuştu. Bişey yememiştiniz

O poğaça olmasa örnek menü yani..

Frenleme yağda kızartmadığın sürece tavuk ve balıktan korkma saf protein onlar kilo vermeye yardımcılar.

Öncelikle senin menülerini beğeniyorum bunu belirteyim..
Banada herkes kahvaltıda çok yiyorsun diyor.
Ama senin dediğin gibi ben vcudumu tanıdım kahvaltı bende artı yapmıyor..
Hoş kimsede yapmaz...
Aradaki kaçamaklar herkeste olur insanız sonuçta..
Ama devam etmiyorsun diyetine sadıksın..
Bence güzel menüler yazıyorsun baştada dediğim gibi..
sağol canım , bugün menüm de 2 adet patlıcan közlemesi üzerine yoğurt döküp iki ceviz ilave edecem bir güzel yiyecem ;)))yavaş yavaş ilerliyorum biliyorum ama başaracam ;)))

günaydınlarr
bugün biraz daha iyiyim evde dün oğlum anne sen hasta olma sen hasta olunca evin düzeni değişiyor dedi çok hoşuma gitti 3 gündür iş harici eve gider gitmez yatıyorum çocuk da sıkılmış anlaşılan
geçmiş olsun kaptanım , benim eşimde hep der sen hasta olma sen hasta olunca evde düzen kalmıyor diyor...bugunde benim kızım hasta burnu akıyor ama öyle böyle değil peçete yetiştiremiyoruz neredeyse ....çok şükür ateşi yok inşallahda çıkmaz çocukta hasta olunca anne moral olarak çöküyor ....

Tatlım spor olarak 10 dk bile yürüyebilirsin. Ben bu aralar çıkamıyorum diye evdeyuruyorum.Bi sağlık programı açıp önünde ılerı geri yürüyorum.
evet spor yapmalıyız da..dediğim gibi 80 in altına düşmeden istemiyorum..kondisyonum çok iyidir aslında..mesela açık havada yürüyüş alanımız var..orada 35 dakikada 4,5 km yürüyebilen biriyim..spor geçmişim var..o nedenle sporla ilgili sıkıntım olacağını sanmaıyorum..1 aya kalmadan başlarım inşallah..

Back
X