Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar hava bugun cok kotu ya resmen aksam oldu yagmurlu ic karartici bibhava var sizin oralarda nasil durumlar[/QUOTE

offff bilirim onu ben iç karartıcı bir durum, öyle günlerde ben spor bile yapasım gelmiyor uyuyamamda asla gündüz uyuyamıyorum sevmiyorum kitap okurum genelde...

Canım çok güzel bir menü olmuş.Ama nutellayı kahvaltıya veya kahvaltıyla öğledeki araya al. Hem birazda spor yani yürüyüş falan yaparsan verdiği enerji fazlalık olmaz.
Su da çok iyi. Başlangıcın güzel olmuş
çok saol canım..bunlar bana çok moral oluyor..pazartesi günü 83 le başladım..
bakalım yarın kaç çıkıcam..
ben henüz listede değilim di mi..listede olmasam bile bildirim yapmam gerekiyor..

Kızlar her sabah menulerinize yorum yapıyorum. Okuyup dikkate almayacaksaniz beğenip gecerim.
Sorun değil.
Ama bilgilerimi paylaşıp sizlere yardım etmek arzusundayim.
Ha boşa yazdigimi hissedersem vazgecerim.
Ama devam etmemi isterseniz seve seve yorumlarım.

kim kızdırdı seni bakiim ben mi yoksa :)

umarım bi yerini sakatlamazsın, ben suan 250 squat cok zor yaparım :(

Ya

Yani hem dun pizza yedi tek cacik yediydim diyo cislari ye ohhh bide gecmeye calis ebrusonmez ebrusonmez duy sesimi duyyyy:))))
ya ben ebrusonmez ebrusonmez i tanıdıgımdan beri oyle o ;) bi ileri gidiyo bi geri geliyo, hep kacamak pesinde ;)
Canım normalde bunu kimseye demem çünkü utanurum .. Ama ben haftada 1 kez WC cikabiliyorum hatta bu yüzden hemoroit sorunumda var:oops: ve ben tuvalete cikildiginda kilo kaybının ne demek oldugunu biliyorum :KK57: o yüzden lifli gıda ye ve yoğurt ye .. Yoğurdun içindeki maya bağırsak hareketini iyi etkiliyor. :KK39: hatta yoğurt kürü yapmamin nedenide bu.. 2. Ci günü WC koştum :-)
benim hic oyle bi problemim olmadı canım ama bi arkadasımın vardı, hep maydonoz suyu icerdi ya da zeytinyagı icerdi bi dene istersen
Kızlar bugün misafirlerim vardı kahvaltı da hiç fırsatım olmadı tüm gün yoğundum anca oturdum herkese merhabalar. Diyet listesine acil ihtiyacım var sizin de önerileriniz varsa çok sevinirim hayatımda hiç diyet yapmadım teşekkür ediyorum
ekmek tatlı seker unlu gıdaları kes, spor yap aksam 6 dan sonra yeme ;)
kollontai kollontai ne alemdesin şekerim. Dün menü ve spor paylaşmadın. Benimkine de yorum yapmadın.
Bugun spor yapmayacam ya yürüyüşde dahil mi ceza almayayım diye 20 dk yürüsem olur mu?
tatlım 20 dk kafidir benim icin ;)

Kiz nekadar erken uyanmissin

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm
sabah kalkınca 1 büyük bardak su +2 adet kurukayısı
kahvaltı 1 ceviz 1 domates salatalık biber 2 dilim tam bugday 6 zeytin 1 dilim peynir 1 yumurta şekersiz çay
arada 1 elma
öğle :6 kaşık taze fasülye 2 dilim tam bugday yeşillik 1 bardak ayran
arada :1 lokma ekmek 1 tatlı kaşığı nutella
akşam :2 adet tavuk baget yeşillik..
toplam 2,5 lt su..
spor yok..
nutellayı gordukce icim sisiyo valla !!!!
evet de benim diyetisyen listeden az yiyince de kızıyordu yağdan değil kastan verirsin diye
kaptanım o kadar sacma sapan yemeye ben kastan vermediysem kimse vermez :) proteini bol al onemli olan o :) sen hasta olunca direk muaf yazmıstım zaten, iyilesince eklerim tekrar listeye kaptanım, bugun daha iyisindir umarım

kızlar dun esim izinliydi, aksam da arkadaslarımız misafirlige geldi gece 4 e kadar oturduk, haliyle yedim biseyler, birde yıldonumumuz oldugu icin bize pasta almıslar ondan da yedim mecbur yoksa cok cok ayıp olurdu :( regl de olamadım zaten 3 gun gecikti suan itibariyle az sonra tartıya cıkıcam ama resmen tırsıyorum 60 gorcem diye :(

Bekliyorum hoş ise yarında onu içeyim.
Eh fena olmamış. Yiyorum şimdi.
Zararı yok mudur ki?
Haftada en az ıkı yeriz yine neden balık yapmıyon der benim kocaamm:KK3:
Kizartmadigin surece serbest tatlım.
Öyle şey mi olur Muskacım. Ben devamlı yapmanı isterim. Hem kendimi ona göre ayarlamaya çalısıyorum. Dünü beğenmiştin mesela kaçamak haricinde
Bu konuda en yetkin tecrübeli kişi sensin.O yüzden bence herkes dikkate almalıı:KK24:
Çok bilmislik taşlamak gibi olmasın ama gerçekten anladığım bir konu bu.
Ve yardımcı olmak tek amacım.
Tesekkur ederim hayatım sanada.

Sahi muska sen hiç sarktın mı??
Sadece goguslerde birazcık var.
Geldinmi kuzen..
sağol canım , bugün menüm de 2 adet patlıcan közlemesi üzerine yoğurt döküp iki ceviz ilave edecem bir güzel yiyecem :KK66:))yavaş yavaş ilerliyorum biliyorum ama başaracam :KK66:))
Tabiki basaracaksin yeterki sabret.
geçmiş olsun kaptanım , benim eşimde hep der sen hasta olma sen hasta olunca evde düzen kalmıyor diyor...bugunde benim kızım hasta burnu akıyor ama öyle böyle değil peçete yetiştiremiyoruz neredeyse ....çok şükür ateşi yok inşallahda çıkmaz çocukta hasta olunca anne moral olarak çöküyor ....
Geçmiş olsun canım
çok saol canım..bunlar bana çok moral oluyor..pazartesi günü 83 le başladım..
bakalım yarın kaç çıkıcam..
ben henüz listede değilim di mi..listede olmasam bile bildirim yapmam gerekiyor..
Tabi yapacaksın.

kızlar dun esim izinliydi, aksam da arkadaslarımız misafirlige geldi gece 4 e kadar oturduk, haliyle yedim biseyler, birde yıldonumumuz oldugu icin bize pasta almıslar ondan da yedim mecbur yoksa cok cok ayıp olurdu :KK43: regl de olamadım zaten 3 gun gecikti suan itibariyle az sonra tartıya cıkıcam ama resmen tırsıyorum 60 gorcem diye :KK43:
Sonuç olarak seni yenicez mi yanii???:KK45:

Eh fena olmamış. Yiyorum şimdi.

Kizartmadigin surece serbest tatlım.

Çok bilmislik taşlamak gibi olmasın ama gerçekten anladığım bir konu bu.
Ve yardımcı olmak tek amacım.
Tesekkur ederim hayatım sanada.
Bende yarın yapayım. Teşekkür ederim.
3 soğan 1 patates 1 kaşık pirinç başkane vardı??

Back
X