- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.821
Hedefim 57 tatlim sonra o beni tatmin etmezse 55 53 kadar direnmeyi goze aldim:)Hedefin kaçtı tatlımm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedefim 57 tatlim sonra o beni tatmin etmezse 55 53 kadar direnmeyi goze aldim:)Hedefin kaçtı tatlımm.
Akşam yemeği yok heraldegünaydın geleceğin çıtırları ,güzel insanlar
akşam eşim eve gelince azıcık konuştuk sanırım işe başlıycam daha belli değil ama umuyorum ki olur 5 yıldır çalışmıyorum neredeyse, en azından sigortalı çalışamadım maalesef..
bakalım azıcık heyecanlıyım içim kıpır kıpır dua edin bana da giriyim şu işe
bu 5 senede şehir değiştirdim ,evlendim, bir dünya ailevi sağlık sorunlarıyla boğuştum ve eve kapandım .. azıcık nefes almak istiyorum eşimin haberiyle de havalara uçtum resmen
umarım mutlulukta kilo verdiriyordurbu sabah azıcık abartmışım gibi hissettim menümü
sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 ç.bardağı tek şekerli çay
sabahla öğle arası 1 saat hızlı yürüyüş + 300 ip atlama
öğlen 3 kaşık taze fasulye
1 salatalık 3 kaşık yoğurt
sabah hurma tavsiyene uydum muskacım bakalım bir kaç gün daha deniycem saol tatlım tekrar)
ben 1 kg hamsiyi 2 yemek kaşığı sıvı yağla tavada yapıyorum ızgara gibi oluyor tavsiye ederimHamsi tavada çok zor oluyor küçük küçük uğraştırıyor.Ben soslayarak tepside yapıyom oda çok hoş oluurr
balık ye tatlım bol bol ye hemde 1 dilim pizza yerine koca bi çupra yiyebilirsinZararı yok mudur ki?
Haftada en az ıkı yeriz yine neden balık yapmıyon der benim kocaamm![]()
midem pek iyi değil ama idare ediyorumAyy kıyamam ne tatlı...
Şimdi nasılsınız kaptanım biraz daha toparlandınız mı??
midem iyi olsa yiyecem de yiyemedimKaptanım sizde çok az yemişsiniz.
geçmiş olsun tatlım size degeçmiş olsun kaptanım , benim eşimde hep der sen hasta olma sen hasta olunca evde düzen kalmıyor diyor...bugunde benim kızım hasta burnu akıyor ama öyle böyle değil peçete yetiştiremiyoruz neredeyse ....çok şükür ateşi yok inşallahda çıkmaz çocukta hasta olunca anne moral olarak çöküyor ....
evet mutlaka yarın 12 ye kadar yapman gerekiyorçok saol canım..bunlar bana çok moral oluyor..pazartesi günü 83 le başladım..
bakalım yarın kaç çıkıcam..
ben henüz listede değilim di mi..listede olmasam bile bildirim yapmam gerekiyor..
Misafirin mi var rakibemm..Kizlar 2 tepsi borek 2 tepside kurabiye yaptim az dinlendim evleride supurdum yaptiklarimin sadece tadini baktim ogle yemegimde o oldu daha ne yemek yapcam bilemedim bnim oglaninda bogazi hic yok1 isirik borek 1 de kurabiye yedi ahh dedim gencligim olaydi simdi ben hepsini gotururdum:))))
Akşam yemeği yok heralde
Menün harika kahvaltı en ıyı öğümüz canm. Hep zengin kahvaltı yapmaya çalış.
İş içinde ayrıca tebrik ederim.
Herşey gönlünce olur umarım.
Tatlımm bu sefer bırakmak yok.saol canım inşallah hayırlısıysa olur ..
yaa kilo veriyorum vermesine ben ama 86 yı vücut görünce kalıyo bir türlü inmiyo
şuan daha 86 yı göremedim ama o kiloya inince biliyorum hemen inemiycem 3 yıldır bu böyle malesef
veriyorum veriyorum 86 da kalıyorum sonra 1-2 hafta derken baktım inemiyorum bırakıyorum diyeti herşeyi.. eh haliyle sil baştan .. artık bunun olmasını istemiyorum ondan sporu falanda elimden geldiğince yapıcam bakalım![]()
Yok kiz pastalarla ugrasmayi cok seviyorum ama yemiycegim icin yaptimMisafirin mi var rakibemm..
Döktürmüşsün. Kız sen yeme ama :)))
Keşke bizdede öyle olsa ben yapıyom.iyi dayanıyosun börek kurabiye kokusuna ..
ben eşime dedim ben zayıflayıncaya kadar o tarz şeyler bekleme benden .. eve girmiyo yani börek kurabiye falan ..
tatlım ben yarına artı cıkmam onu hayal etme ben +1 kg yu bi gunde atan insanımhahhaa çok mutlu oldumm. Hayatta aklıma gelmezdii.Gerçi yıldönümü haftası münasebetiyle yırttık birazz. Yoksa biraz sıkardı.
aynen 50×5 yapman lazım, mesela 60 yapıyan ya bugun 30×2 yapman lazım :)normalde gün içinde 5 er 10 ar tane yapıyordum zaten... hiç zorlanmadım 55 tane de.... üstelik ara vermeden yapabildim.... ne bir ağrı ne bir sızı yok çok şükür...250 nasıl olur onu bilmiyorum tabi :)) onda herhalde 50 x 5 şeklinde yapılır...
amaaan bi haftadan bisey olmaz obur hafta ezer gecerim herkesikız sen de miebrusonmez in diline de düştün yani tühhh :))) havasından geçilmez bu hafta....
yeni isin umarım gonlunce olur canımgünaydın geleceğin çıtırları ,güzel insanlar
akşam eşim eve gelince azıcık konuştuk sanırım işe başlıycam daha belli değil ama umuyorum ki olur 5 yıldır çalışmıyorum neredeyse, en azından sigortalı çalışamadım maalesef..
bakalım azıcık heyecanlıyım içim kıpır kıpır dua edin bana da giriyim şu işe
bu 5 senede şehir değiştirdim ,evlendim, bir dünya ailevi sağlık sorunlarıyla boğuştum ve eve kapandım .. azıcık nefes almak istiyorum eşimin haberiyle de havalara uçtum resmen
umarım mutlulukta kilo verdiriyordurbu sabah azıcık abartmışım gibi hissettim menümü
sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 ç.bardağı tek şekerli çay
sabahla öğle arası 1 saat hızlı yürüyüş + 300 ip atlama
öğlen 3 kaşık taze fasulye
1 salatalık 3 kaşık yoğurt
sabah hurma tavsiyene uydum muskacım bakalım bir kaç gün daha deniycem saol tatlım tekrar)
yaw ebrucum hele bi yarın olsun ben yarın artı cıkmam bugun 16.00 da kapatcam dukkanıKollontai + da bi seni geçsen tamamdır. Onu söylemek istemiştim. Ama pek anlatamadım.
Yani az mı??
Bence iyidir.Hergün 100 gram gitse 700 gramla haftayı kapatırsın.
Oglen bi corba icseydin canim en azindan yanina salata yada yogurt falan ac kalma o halsizlik yapmis olabilirbayanlar benim daha önceki menülerimi gorenlere sormak istiyorum ben sabah 80 gram beyaz peynir 35 gram zeytin bir haslanmis yumurta ve cay ictim . Oglendede normalde mecbur kalamdikca yemezdim bugunde sadece maden suyu ictim .Suan kendimi kotu hissediyorum .Yediklerim mi yetersiz geldi anlamadim halim yok başımda döncekmis gibi anlamadim![]()
Kız ben dün iyidim. Sabit değildim.Dayanamamda yarin tarti gunu var kizlara meydan okudum oyuzden yemedim napayim
işte takımların faydası burda ortaya çıkıyor seni yalnız bırakmayarak destek olarak kolayca 86 altına iniyorsunsaol canım inşallah hayırlısıysa olur ..
yaa kilo veriyorum vermesine ben ama 86 yı vücut görünce kalıyo bir türlü inmiyo
şuan daha 86 yı göremedim ama o kiloya inince biliyorum hemen inemiycem 3 yıldır bu böyle malesef
veriyorum veriyorum 86 da kalıyorum sonra 1-2 hafta derken baktım inemiyorum bırakıyorum diyeti herşeyi.. eh haliyle sil baştan .. artık bunun olmasını istemiyorum ondan sporu falanda elimden geldiğince yapıcam bakalım![]()
ahh ahhBeni gecemiycem tatlim cok iddaliyim:))))
Bakicez artik tatlim:))) yemem yemem merak etme dusunceli rakibemKız ben dün iyidim. Sabit değildim.
Haberin olsun yersen birinciliğin askıda kalırrr.![]()
canım 85 gr peynir cok oncelikle onu soyleyim 50 gr ustune cıkma, ayrıca dengesiz bi menu oglen bisey yemen lazım tansiyonun dusmus olabilirbayanlar benim daha önceki menülerimi gorenlere sormak istiyorum ben sabah 80 gram beyaz peynir 35 gram zeytin bir haslanmis yumurta ve cay ictim . Oglendede normalde mecbur kalamdikca yemezdim bugunde sadece maden suyu ictim .Suan kendimi kotu hissediyorum .Yediklerim mi yetersiz geldi anlamadim halim yok başımda döncekmis gibi anlamadim![]()
Bencede sendebana iyi geldin canm. Ben hayatımda bu kadar spor yapmamıştımm.Yani herkesin hedefi var ama kisa vadede hedef koymak ve onu yapmak bana cok iyi geliyo seninle kapismakta iyi kiz:))
Kac gundur sabittin 2 gunde 1 kilomu vercen kiz:)))ahh ahh
Belkimki bi ihtimal geçerim kızzz
Bugun yoğurt hurma diyeti yapıyorum. Belki iiyi bi sonuç alırım.Sabah kahvaltı yaptım ama bakalım inşallaa hala umutluyum
Oooo sen iyiisinnKiz ben dun 1koca tabak salata yedim 100 gr verdim yogurt yesem 200 verirdim
Hadi inşallah benim 55 heraldeeHedefim 57 tatlim sonra o beni tatmin etmezse 55 53 kadar direnmeyi goze aldim:)