Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın geleceğin çıtırları ,güzel insanlar :KK54:

akşam eşim eve gelince azıcık konuştuk sanırım işe başlıycam daha belli değil ama umuyorum ki olur 5 yıldır çalışmıyorum neredeyse, en azından sigortalı çalışamadım maalesef.. :KK43:
bakalım azıcık heyecanlıyım içim kıpır kıpır dua edin bana da giriyim şu işe :KK51:
bu 5 senede şehir değiştirdim ,evlendim, bir dünya ailevi sağlık sorunlarıyla boğuştum ve eve kapandım .. azıcık nefes almak istiyorum eşimin haberiyle de havalara uçtum resmen :KK73::KK73:

umarım mutlulukta kilo verdiriyordur :KK37: bu sabah azıcık abartmışım gibi hissettim menümü :p

sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 ç.bardağı tek şekerli çay

sabahla öğle arası 1 saat hızlı yürüyüş + 300 ip atlama

öğlen 3 kaşık taze fasulye
1 salatalık 3 kaşık yoğurt

sabah hurma tavsiyene uydum muskacım bakalım bir kaç gün daha deniycem saol tatlım tekrar :KK66:)
Akşam yemeği yok heralde
Menün harika kahvaltı en ıyı öğümüz canm. Hep zengin kahvaltı yapmaya çalış.
İş içinde ayrıca tebrik ederim.
Herşey gönlünce olur umarım.

Hamsi tavada çok zor oluyor küçük küçük uğraştırıyor.Ben soslayarak tepside yapıyom oda çok hoş oluurr
ben 1 kg hamsiyi 2 yemek kaşığı sıvı yağla tavada yapıyorum ızgara gibi oluyor tavsiye ederim
Zararı yok mudur ki?
Haftada en az ıkı yeriz yine neden balık yapmıyon der benim kocaamm:KK3:
balık ye tatlım bol bol ye hemde 1 dilim pizza yerine koca bi çupra yiyebilirsin
Ayy kıyamam ne tatlı...
Şimdi nasılsınız kaptanım biraz daha toparlandınız mı??
midem pek iyi değil ama idare ediyorum
Kaptanım sizde çok az yemişsiniz.
midem iyi olsa yiyecem de yiyemedim
geçmiş olsun kaptanım , benim eşimde hep der sen hasta olma sen hasta olunca evde düzen kalmıyor diyor...bugunde benim kızım hasta burnu akıyor ama öyle böyle değil peçete yetiştiremiyoruz neredeyse ....çok şükür ateşi yok inşallahda çıkmaz çocukta hasta olunca anne moral olarak çöküyor ....
geçmiş olsun tatlım size de
çok saol canım..bunlar bana çok moral oluyor..pazartesi günü 83 le başladım..
bakalım yarın kaç çıkıcam..
ben henüz listede değilim di mi..listede olmasam bile bildirim yapmam gerekiyor..
evet mutlaka yarın 12 ye kadar yapman gerekiyor

Kizlar 2 tepsi borek 2 tepside kurabiye yaptim az dinlendim evleride supurdum yaptiklarimin sadece tadini baktim ogle yemegimde o oldu daha ne yemek yapcam bilemedim bnim oglaninda bogazi hic yok1 isirik borek 1 de kurabiye yedi ahh dedim gencligim olaydi simdi ben hepsini gotururdum:))))
Misafirin mi var rakibemm..
Döktürmüşsün. Kız sen yeme ama :)))

Akşam yemeği yok heralde
Menün harika kahvaltı en ıyı öğümüz canm. Hep zengin kahvaltı yapmaya çalış.
İş içinde ayrıca tebrik ederim.
Herşey gönlünce olur umarım.

saol canım inşallah :)
akşam yemeği daha pişirmedim, kararsızım ondan daha yazmadım tatlım .. akşama yazıcam hepsini :KK72:

bayanlar benim daha önceki menülerimi gorenlere sormak istiyorum ben sabah 80 gram beyaz peynir 35 gram zeytin bir haslanmis yumurta ve cay ictim . Oglendede normalde mecbur kalamdikca yemezdim bugunde sadece maden suyu ictim .Suan kendimi kotu hissediyorum .Yediklerim mi yetersiz geldi anlamadim halim yok başımda döncekmis gibi anlamadim :confused:

saol canım inşallah hayırlısıysa olur ..
yaa kilo veriyorum vermesine ben ama 86 yı vücut görünce kalıyo bir türlü inmiyo:KK12:
şuan daha 86 yı göremedim ama o kiloya inince biliyorum hemen inemiycem 3 yıldır bu böyle malesef :KK43:
veriyorum veriyorum 86 da kalıyorum sonra 1-2 hafta derken baktım inemiyorum bırakıyorum diyeti herşeyi.. eh haliyle sil baştan .. artık bunun olmasını istemiyorum ondan sporu falanda elimden geldiğince yapıcam bakalım :KK43:
Tatlımm bu sefer bırakmak yok.
Bak betüşüme nasıl azimli kız
Sabit olunca pes etmek yerine daha çok gayret ediyor sendede öyle olur umarım.

:KK70:hahhaa çok mutlu oldumm. Hayatta aklıma gelmezdii.Gerçi yıldönümü haftası münasebetiyle yırttık birazz. Yoksa biraz sıkardı.
tatlım ben yarına artı cıkmam onu hayal etme ben +1 kg yu bi gunde atan insanım ;) ki suan o kadar cok degilim +700 gr cıktım ben yarına ekside cıkabilirim yani ;)
normalde gün içinde 5 er 10 ar tane yapıyordum zaten... hiç zorlanmadım 55 tane de.... üstelik ara vermeden yapabildim.... ne bir ağrı ne bir sızı yok çok şükür...250 nasıl olur onu bilmiyorum tabi :)) onda herhalde 50 x 5 şeklinde yapılır...
aynen 50×5 yapman lazım, mesela 60 yapıyan ya bugun 30×2 yapman lazım :)
kız sen de mi ebrusonmez ebrusonmez in diline de düştün yani tühhh :))) havasından geçilmez bu hafta....
amaaan bi haftadan bisey olmaz obur hafta ezer gecerim herkesi ;) hem yarın ola hayrola ;)
günaydın geleceğin çıtırları ,güzel insanlar :KK54:

akşam eşim eve gelince azıcık konuştuk sanırım işe başlıycam daha belli değil ama umuyorum ki olur 5 yıldır çalışmıyorum neredeyse, en azından sigortalı çalışamadım maalesef.. :KK43:
bakalım azıcık heyecanlıyım içim kıpır kıpır dua edin bana da giriyim şu işe :KK51:
bu 5 senede şehir değiştirdim ,evlendim, bir dünya ailevi sağlık sorunlarıyla boğuştum ve eve kapandım .. azıcık nefes almak istiyorum eşimin haberiyle de havalara uçtum resmen :KK73::KK73:

umarım mutlulukta kilo verdiriyordur :KK37: bu sabah azıcık abartmışım gibi hissettim menümü :p

sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 ç.bardağı tek şekerli çay

sabahla öğle arası 1 saat hızlı yürüyüş + 300 ip atlama

öğlen 3 kaşık taze fasulye
1 salatalık 3 kaşık yoğurt

sabah hurma tavsiyene uydum muskacım bakalım bir kaç gün daha deniycem saol tatlım tekrar :KK66:)
yeni isin umarım gonlunce olur canım ;) ben seker gordugum menuye direk ceza basıyorum bilgin olsun bende kasıntı yapıyo ;)
Kollontai + da bi seni geçsen tamamdır. Onu söylemek istemiştim. Ama pek anlatamadım.
Yani az mı??
Bence iyidir.Hergün 100 gram gitse 700 gramla haftayı kapatırsın.
yaw ebrucum hele bi yarın olsun ben yarın artı cıkmam bugun 16.00 da kapatcam dukkanı ;) hatta eksi bile cıkabilirim ;)

bayanlar benim daha önceki menülerimi gorenlere sormak istiyorum ben sabah 80 gram beyaz peynir 35 gram zeytin bir haslanmis yumurta ve cay ictim . Oglendede normalde mecbur kalamdikca yemezdim bugunde sadece maden suyu ictim .Suan kendimi kotu hissediyorum .Yediklerim mi yetersiz geldi anlamadim halim yok başımda döncekmis gibi anlamadim :confused:
Oglen bi corba icseydin canim en azindan yanina salata yada yogurt falan ac kalma o halsizlik yapmis olabilir

saol canım inşallah hayırlısıysa olur ..
yaa kilo veriyorum vermesine ben ama 86 yı vücut görünce kalıyo bir türlü inmiyo:KK12:
şuan daha 86 yı göremedim ama o kiloya inince biliyorum hemen inemiycem 3 yıldır bu böyle malesef :KK43:
veriyorum veriyorum 86 da kalıyorum sonra 1-2 hafta derken baktım inemiyorum bırakıyorum diyeti herşeyi.. eh haliyle sil baştan .. artık bunun olmasını istemiyorum ondan sporu falanda elimden geldiğince yapıcam bakalım :KK43:
işte takımların faydası burda ortaya çıkıyor seni yalnız bırakmayarak destek olarak kolayca 86 altına iniyorsun

canım 85 gr peynir cok oncelikle onu soyleyim 50 gr ustune cıkma, ayrıca dengesiz bi menu oglen bisey yemen lazım tansiyonun dusmus olabilir :( ayrıca senin diyetle vermen cok zor, sen ancak sporla verebilirsin kiloyu, o yuzden elbette diyet yap ama spor yap daha cok

Back
X