- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.441
Canım mesajiniza cevap yazdim alintilamistim ama olmadi nasıl coklu alinti yapıyoruz coklu alintiya bastim olmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mesajiniza cevap yazdim alintilamistim ama olmadi nasıl coklu alinti yapıyoruz coklu alintiya bastim olmadi
merhaba kızlaar öncelikle hosbuldum canim seni kidemli yaptigima da cok sevindimm :))
kizlaaar inanin abartmiyorum kat kat göbek diyorum ama kendimi bildim bileli öyle hicbir zaman düz gobegim olmadi ayva gobegim bile olmadiiii daha düz gobegin hayalini bile kurmuyorum ki(
ayrica bacaklar da yumusacik kalin sallaniyo....
bana güveninn su incecik olup aman suram şöyle böyle diyenlerden degilim gercekten fizigim iyi degil daha utanmadan şort mayo giyebildigimi hatirlamiyorum(
olsun canım normal alışırsın bana da başta tuhaf geldi :) valla kollantai sana bol bol ip atlatır kızlar spor yaptırır sende göbek falan kalmaz diyim .. ;
ben de yeni başladım hatta başlamakta denmez daha emekleme adımları gibi spor yapmam hayatımda.. ona rağmen 1 haftada popomun ve bacaklarımın azıcık toparlandığını hissedebiliyorum .. ilk hafta canın azıcık yanabilir malum et kesiği ..ben paytak paytak yürüdüm evde ama bugün daha iyiyim..
üstelik benim kilom seni ezer geçer89.5 kiloyum 92,5 başladım.
![]()
btlbetul
d_mndc bulmussuuuum sizii bir yere gitmem kii :)))
aslinda spor gecmisim var callanetic yaptim bi ara.. sonra pilates.. ama evde kendi çapımda..
yürüyüşlere başlıyorum ama devam ettiremiyorum..
insallah burdaki motivasyonla basaracagim...
benim de düz gobegim ince bacaklarim olur mu??? neyse biraz zaman gecsin :))
benimde o malum günler bittikten sonra başlıyo yeme içme, tıkınma krizlerimmalumm günler yaklaşıyor hiç bi yere gidemez o bitter :)
hep beraber yapacagiz o isii insalllaaah :))olur olurr.. hatta gün gelir biz senden göbişerimizi nasıl eriticez diye tavsiye alırız ki buna ilk adayda ben olurum büyük ihtimal![]()
Kac paket aldiysa o bitene kadar yer o israf yapmaz aslaaa:)
Tatlim hosgeldin sende aramizabtlbetul
aslinda spor gecmisim var callanetic yaptim bi ara.. sonra pilates.. ama evde kendi çapımda..
hosbuldum canimm :)Tatlim hosgeldin sende aramiza
tutumlu kızın hali başkaKac paket aldiysa o bitene kadar yer o israf yapmaz aslaaa:)
Kac paket aldiysa o bitene kadar yer o israf yapmaz aslaaa:)
menun yarım artı sporun eksi o bitteri de ye de toton buyusun iyice degirmen tası gibi olsunkollontai
sabah 1 yumurtadan pırasalı yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
ara 2 parça bitter + 1 bardak süt
öğlen 1 kase sütlü nesfit
akşam 2 parça baget haşlama
1 kase bamya yemeği
Spor
2 mil leslie
75 squat
75 üçgen hareketi
şu an o kadar açım ki niye bu kadar açım ki..... şimdi sütlü kahve içicem......... yoksa ineklerin soyu tehlikeye girecek.....
evcağızımı da cillop gibi yaptım....
hosgeldin canım ben de 25 yasındayım evliyim 151 boy 58.9 kiloyum, takım kaptan yardımcısıyım, gunluk olarak menu ve sporları kontrol ediyorum, kendi tuttugum bi ceza listem var,menusu yanlıs olana ceza veriyorum, razıyım ben dersen seni de eklerim listeyebtlbetul
ay bari %65 olandan falan alsa, onların bitteri cok, kalorisi az :)Kac paket aldiysa o bitene kadar yer o israf yapmaz aslaaa:)
biliyoz kac para o yuzden yemiyoruzbi bitter kaç para sen biliyo musun :)) en kalitelisini aldım az yiyim diye :))