- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.461
menun yarım artı sporun eksi o bitteri de ye de toton buyusun iyice degirmen tası gibi olsun
hosgeldin canım ben de 25 yasındayım evliyim 151 boy 58.9 kiloyum, takım kaptan yardımcısıyım, gunluk olarak menu ve sporları kontrol ediyorum, kendi tuttugum bi ceza listem var,menusu yanlıs olana ceza veriyorum, razıyım ben dersen seni de eklerim listeyegenelde buralardayım bi sorun olursa yardımcı olurum
ay bari %65 olandan falan alsa, onların bitteri cok, kalorisi az :)
biliyoz kac para o yuzden yemiyoruz![]()
ama benim totom sönük öyle çıkık değilki... zayıflayınca hiç totosuz kalıyorumm ben.... şimdi bu eksiler nolucek şimdi... spor yapma diyosun zıplıcam spor olcak geene kızıcan :))))
ben %80 kakaolu alıyom garanticiyim...
bugunluk de menu yazmıyorum, evde kalan cısss ne varsa bitirdim sukurama sporumu da yaptım leslie 2 mile jillian level 2
![]()
bana çemkirene bak hele cıss mısss... neler yedin yaz bakalım.... bak ben dürüstçe yazdım....
kızlar artının sebebi yediklerim degil ama, vucudum acayip sis hala regl olamadım 5 gun gecikti, deliriciiiiimve inanılmaz bi istahım var suan inegi catalıma takabilirim
bilirsiniz benim bu kadar istahım olmazdı yaaa
![]()
vücut artı çıkmak isterse artı çıkar.... sen kontrolün sende olduğunu mu sandıydın :)