Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menun yarım artı sporun eksi o bitteri de ye de toton buyusun iyice degirmen tası gibi olsun :KK67:
hosgeldin canım ben de 25 yasındayım evliyim 151 boy 58.9 kiloyum, takım kaptan yardımcısıyım, gunluk olarak menu ve sporları kontrol ediyorum, kendi tuttugum bi ceza listem var,menusu yanlıs olana ceza veriyorum, razıyım ben dersen seni de eklerim listeye :KK66: genelde buralardayım bi sorun olursa yardımcı olurum :KK66:

ay bari %65 olandan falan alsa, onların bitteri cok, kalorisi az :)

biliyoz kac para o yuzden yemiyoruz :KK67:

ama benim totom sönük öyle çıkık değilki... zayıflayınca hiç totosuz kalıyorumm ben.... şimdi bu eksiler nolucek şimdi... spor yapma diyosun zıplıcam spor olcak geene kızıcan :))))

ben %80 kakaolu alıyom garanticiyim...

bugunluk de menu yazmıyorum, evde kalan cısss ne varsa bitirdim sukur :KK66: ama sporumu da yaptım leslie 2 mile jillian level 2 :KK75:

bana çemkirene bak hele cıss mısss... neler yedin yaz bakalım.... bak ben dürüstçe yazdım....

kızlar artının sebebi yediklerim degil ama, vucudum acayip sis hala regl olamadım 5 gun gecikti, deliriciiiiim :KK43: ve inanılmaz bi istahım var suan inegi catalıma takabilirim :KK43: bilirsiniz benim bu kadar istahım olmazdı yaaa :KK43:

vücut artı çıkmak isterse artı çıkar.... sen kontrolün sende olduğunu mu sandıydın :)

menun yarım artı sporun eksi o bitteri de ye de toton buyusun iyice degirmen tası gibi olsun :KK67:
hosgeldin canım ben de 25 yasındayım evliyim 151 boy 58.9 kiloyum, takım kaptan yardımcısıyım, gunluk olarak menu ve sporları kontrol ediyorum, kendi tuttugum bi ceza listem var,menusu yanlıs olana ceza veriyorum, razıyım ben dersen seni de eklerim listeye :KK66: genelde buralardayım bi sorun olursa yardımcı olurum :KK66:

ay bari %65 olandan falan alsa, onların bitteri cok, kalorisi az :)

biliyoz kac para o yuzden yemiyoruz :KK67:
Merhaba canım tanıştığıma memnun oldum :)
razıyım eklersen cok mutlu olurum

ama benim totom sönük öyle çıkık değilki... zayıflayınca hiç totosuz kalıyorumm ben.... şimdi bu eksiler nolucek şimdi... spor yapma diyosun zıplıcam spor olcak geene kızıcan :))))
ben %80 kakaolu alıyom garanticiyim...

bana çemkirene bak hele cıss mısss... neler yedin yaz bakalım.... bak ben dürüstçe yazdım....

vücut artı çıkmak isterse artı çıkar.... sen kontrolün sende olduğunu mu sandıydın :)
ben sana 3 gun izln verdiydim izin bitti yarın hem cezalarını hem de jillianı yapcen oh olsun sana ;) peki yazayım sabah normal peynir zeytin aksam normal corba ictim sonra ustune ekler yedim 5 6 tane,sonra 1 mini pizza yedim az once de cubuk kraker yedim :( evet benim kontrolumde yarından itibaren surekli eksi gidecek bak gor ;)
ha bi tane de muz yedim unutmayım onu da :)
Kizzz annen torun bekliyodu olabilirmiiii:)))
valla yarın test yapıcam, hic zannetmiyorum ama icim rahat etsin, cocuk istemiyorum cunku :(
benim dedigimi yaptı da zararlı mı cıktı, ikinizde ne guzel verdiniz kiloları betusle ;) ben 13 kilo vermis insanım yaaaa gelmeyin ustume :(
Merhaba canım tanıştığıma memnun oldum :)
razıyım eklersen cok mutlu olurum
listeye ekledim canım yarından itibaren duzenli menu bildirirsin :)

Günaydıııııınnnnn.

aayy kimsecikler yok :KK51:
bende hasta oldum bu arada sabah iyiydim öğlene doğru hapşırmaya başladım şuan musluklarıda açtım .. ayy yazık bana :KK42:
Çok geçmiş olsun canım. Umarım daha iyisindir.
Evveeet benim cok hosuma gidiyodu sonunda benimde oldu:))(
>Anam bi benim olamadı hiç birinci olamadım yaa :(
kızlar selllaaaaaam cuma c.tesi bol kacamaklı gecti suan 60.0 ım yani artı 1.1 kg bu haftada kilo veremezsem diskalifiye olcem leeeeeyn bi destek moral bisey verin bana nasıl istahım acık anlatamam ay benim bu artıyı verip eksiye dusmem lazım :KK43:
Heeey kendine gel bacım..
Hani çekişmemiz..
Kız diskalifiye falan olma yolarım seni ha :-)

arkadaşlar azerin arkadaşımızın üçüzleri doğmuş, belkim tanıyanınız vardır.... bebişlerden birinin durumu kritik ayetel kürsi istiyor birazdan abdestimi alıp okucam :KK43:
Allah şifa versin inşallah.
merhaba beni de araniza alir misiniz?
Sen daha öncede yazmamışmıydın bize..
Hatırlıyorum sanki...

kızlar merhaba.. sabah herkes araziydi..
bende yeni geldim yürüyüşe çıktım telefon geldi bir akrabamız vefat etti apar topar eve geldim hazırlandım çıktım ..
cenazeyi defnettik eve geldim ama şimdi cenaze evine gidicem malum yardım etmek lazım .. menümü hızlıca yazıyım ben ne olur ne olmaz akşam geçte olsa girmeye çalışırım kendinize ii bakın..
menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım kibrit kutusu ev yapımı peynir

öğlen
2 kaşık tavuk sote
1 tabak salata

akşam yiğebilirsem çorba içerim ama sanmıyorum , es geçicem malesef.. suyuda içebildiğim kadar içiyorum şuana kadar 2 lt oldu spor yarım kaldı bugün yarım saat yürüyebildim.. haydin görüşürüz..:KK25:
Başın sağolsun canım.

bugunluk de menu yazmıyorum, evde kalan cısss ne varsa bitirdim sukur :KK66: ama sporumu da yaptım leslie 2 mile jillian level 2 :KK75:
Cısları gömmüş milleti dövüyo..
Bu da senin hakkın al bakalım :KK67:

kızlar artının sebebi yediklerim degil ama, vucudum acayip sis hala regl olamadım 5 gun gecikti, deliriciiiiim :KK43: ve inanılmaz bi istahım var suan inegi catalıma takabilirim :KK43: bilirsiniz benim bu kadar istahım olmazdı yaaa :KK43:
Hiiiiii :KK46: Mi acaba???
ben sana 3 gun izln verdiydim izin bitti yarın hem cezalarını hem de jillianı yapcen oh olsun sana :KK66: peki yazayım sabah normal peynir zeytin aksam normal corba ictim sonra ustune ekler yedim 5 6 tane,sonra 1 mini pizza yedim az once de cubuk kraker yedim :KK43: evet benim kontrolumde yarından itibaren surekli eksi gidecek bak gor :KK66:
ha bi tane de muz yedim unutmayım onu da :)
Evet silkelen bacım hani bu hafta yarışıyorduk.....

kollontai kollontai
Cumartesi
11,00
1 dilim börek
16,30
1 Kase çorba/salata
Su 3 litre
Spor 30 dk yürüyüş
Pazar
11,00
2 dl yulaf kepeği ekmeği
2 yumurta
1kk peynir
2 siyah zeytin
16,30
1 kase çorba/ 1 sıkım çiğköfte/yeşil salata
Su 2,5 litre
Spor 2saat 45 dk yürüyüş

28.webp
28a.webp

Yakışmış mı kızlar?

Günaydın kızlar..
Ayy tartıda +300 oldum ya..dun gece kocam yüzünden tıkındım maalesef.. İsten geç geliyor ama gelirken ole minik pasta almış falan ,sonuç bu :KK23::KK61:

bugün güne limonlu suyla başladım kahvaltımıda yaptım ceza olarakta kendime 200 ip atladım :(

günaydınlarrrr
hafta sonu cuma akşamı oğlanın ateşi 40 lara vurunca iptal geçti geçmişi ancak bu sabah okuyabildim
Merhaba Arkadaşlar,

Ben en son 29 Ocakta kilo bildiriminde bulunarak izine ayrılmıştım. 2 hafta oldu, sanırım bu hafta son ıvır zıvır işleri de toparlayıp gelmeye başlarım.
Özelden kaptanıma bildirmiştim, eski eşimle ilgili problemler oldu ve ben sıkıntılı bir süreç geçirdim, halen tam olarak çözülmüş değil ama en azından şimdilik çocukları garantiledim, daha iyiyim. Maddi olarak da beni zorlayan durumlar oluştu, burda paylaşmak ne kadar doğru onu da bilemiyorum ama biz boşanmadan önce ödemelerimizi paylaşmıştık, nafaka falan da almıyorum yani düşünün, bir de eve haciz geldi ödememiş taksitleri. Hala onlarla uğraşıyorum, haftaya avukatlarla falan görüşcem, tabi yeni eşimle de biraz sorun oldu. Neyse fazla uzatmıyım, sizin de canınızı sıkmıyım. Hayat normale dönmeye başladı benim için. Bu hafta da beni mazur görün, arada gelirim ama izinden dönüş prosedürü nasıl olacak bilmiyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
canım eğer ayrıldığın kilodaysan bu hafta listelere girebilirsin
Çok memnun oldum, teşekkür ederim yazdıklarınız beni duygulandırdı. Eşime ne desem az o kadar uğraşıyor ki bizim için, ben şimdi yaşamaya başlamışım onu görüyorum. Çocuklarım benimle kaldıktan sonra her şeyin üstesinden gelirim İnşallah :) Daha ahretliğim dediğim arkadaşımdan ciddi bir darbe yediğimin etkilerinden kurtulmaya çalışırken bu geldi başıma, sınanıyorum sanırım. Bunlarda geçecek.
canım bu senin sınavın diye düşünüyorum tatlım sabret geçecek bugünlerde huzura ereceksin ama alkole dikkat et haftasonu oğlumun rahatsızlığı bir tarafa üst makamdaki bir kuzenim eşiyle sorunları yüzünden kendini alkole vermiş günde 1 lt ye yakın alkol alıyormuş hastaneye yatırmışlar bir de onunla ilgilendim çok zor aman dikkat et kendine
kızlar birşey sorucam kilo çizergesi vardı eskiden kadınlar kulübünde her üyenin.. yıllar önce üye olduğumda okuduğum topiklerde vardı hoşuma gidiyodu ne oldu o çizelgeye kimsede yok şuan ?
canım forumda fazla yük yapıyor diye kaldırıldı iyi oluıyordu aslında
kaptanım toplight toplight benim hedef kilom 57 dimiydi 55 miydi hatırlamıyorum ama hedef kilomu 51 e dusurmek istiyorum duzeltme yaparsan vok sevinirim :KK66:
bakarız geçmişe tatlım bende hatırlamıyorum acele etme kg revizesi için o gün gelince yaparız 51 senin için çok düşük şekerim
arkadaşlar azerin arkadaşımızın üçüzleri doğmuş, belkim tanıyanınız vardır.... bebişlerden birinin durumu kritik ayetel kürsi istiyor birazdan abdestimi alıp okucam :KK43:
zamanı geçtimi betüş bende okuyayım sen nasıl oldun bu arada
merhaba beni de araniza alir misiniz?
hoşgeldin aramıza kızlar yapman gerekeni açıklamış
kızlar merhaba.. sabah herkes araziydi..
bende yeni geldim yürüyüşe çıktım telefon geldi bir akrabamız vefat etti apar topar eve geldim hazırlandım çıktım ..
cenazeyi defnettik eve geldim ama şimdi cenaze evine gidicem malum yardım etmek lazım .. menümü hızlıca yazıyım ben ne olur ne olmaz akşam geçte olsa girmeye çalışırım kendinize ii bakın..
menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım kibrit kutusu ev yapımı peynir

öğlen
2 kaşık tavuk sote
1 tabak salata

akşam yiğebilirsem çorba içerim ama sanmıyorum , es geçicem malesef.. suyuda içebildiğim kadar içiyorum şuana kadar 2 lt oldu spor yarım kaldı bugün yarım saat yürüyebildim.. haydin görüşürüz..:KK25:
canım başınız sağolsun
yakışmış ne demek fıstık olmuşun fıstık

Günaydın kızlar..
Ayy tartıda +300 oldum ya..dun gece kocam yüzünden tıkındım maalesef.. İsten geç geliyor ama gelirken ole minik pasta almış falan ,sonuç bu :KK23::KK61:

bugün güne limonlu suyla başladım kahvaltımıda yaptım ceza olarakta kendime 200 ip atladım :KK43:
onu sabah yeseydin +300 olmazdın aman dikkat ilk günler özellikle hiç kaçamak yapmamaya çalış

Back
X