- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.581
Efendim canım...Muska 77
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efendim canım...Muska 77
acaba kaç kiloydun ve şuan kaç kilosun hedefine ulaştın mı?Efendim canım...
114,4dum 69,6 çıktım bu sabah.acaba kaç kiloydun ve şuan kaç kilosun hedefine ulaştın mı?
woooww seninki tam bi başarı öyküsü yemin ediyorum bende yapıcam inşallah bana moral oldun gerçekten...114,4dum 69,6 çıktım bu sabah.
Aslında 67ye dusmustum ama cozutunca aldım biraz.
Hedefim 64
bende başarmak istiyorum...inşallah burda motive
woooww seninki tam bi başarı öyküsü yemin ediyorum bende yapıcam inşallah bana moral oldun gerçekten...
aslında ben hergün 2 litre su içiyorum ve 3 fincan yeşil çay şekerde kullanmıyorumEvet canım ve hergun menü su spor bildirimi.
inşallah burda motive
woooww seninki tam bi başarı öyküsü yemin ediyorum bende yapıcam inşallah bana moral oldun gerçekten...
Yaparsın tabi niye yapamayasin?bende başarmak istiyorum...
Çok güzel suyu 2,5 yap en az 30 dk da yuru.aslında ben hergün 2 litre su içiyorum ve 3 fincan yeşil çay şekerde kullanmıyorum
Artık takimdasinhadi bakalım inşallah takımada alınırımda daha çok azimlenirim![]()
resimdeki sen isen maşşallah çok güzelmişsinÇok güzel suyu 2,5 yap en az 30 dk da yuru.
Akşam ekmek yeme pilav ve makarnayla uzaktan aşk yasa.
Dayanamazsan tadımlık takıl.
Keşkeresimdeki sen isen maşşallah çok güzelmişsin
sen daha güzelsin şekerKeşke
O kadar guzel değilim canım.
Kaptanım resmini gordun yaw!sen daha güzelsin şeker
Beni izlersen gerçek (!!) yuzumu gorebilirsin albümümde.niye herkes kendince çok güzel bence herkesin bi özelliği var herkes kendine has ....
aman yüzümüz güzel veya değil içimiz güzel olsun gelir gelmez bana bu kadar cevap verip ilgilendiğin için yüzünü görmedim ama içinin güzel olduğu belli sağol...Kaptanım resmini gordun yaw!
Sevdiğinden guzel gelmisimdir sana..
Beni izlersen gerçek (!!) yuzumu gorebilirsin albümümde.
Mersi efem!aman yüzümüz güzel veya değil içimiz güzel olsun gelir gelmez bana bu kadar cevap verip ilgilendiğin için yüzünü görmedim ama içinin güzel olduğu belli sağol...