Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamamen kıskanclık senin ki:KK59:

tatlı yemeyince yerine bulgur mu yiyeyim dedin :KK62: gormeyim bi daha !!!
ben yaptım bilenem :cool:sen daha yap o squatı yarın ayaga kalkamazsan gorurum ben seni :KK12:
aaa canim deme oylee pirinç pilavı degil ki bulgur pilavi bu:(((

heem cok kilo fazlam yok kalin bacak basen sorunum var yemegi cok kesersem yüzümden veriyorum cok cirkin oluyorum kisitlamak istersem de daha cok saldiririm :((

yuhhhh......... tamam yaaa havlu atıyorum terminatör müsün nesin... ne yiyiyon ne içiyon kızım sen.... ne nasıl bişi bu yaa...
yedigimi ictigimi yazıyom iste, sıkılmasam ustune 1 saat de pilates yapıcam da sıkılıyom :KK59:

aaa canim deme oylee pirinç pilavı degil ki bulgur pilavi bu:KK43:((

heem cok kilo fazlam yok kalin bacak basen sorunum var yemegi cok kesersem yüzümden veriyorum cok cirkin oluyorum kisitlamak istersem de daha cok saldiririm :KK43:(
ben anlamaz:KK62: aksam menulerinde pilavlı herhangi bisi gormeyim:KK59:

birden jilliana baslama canım zaten ya bitiremezsin ya bi yerini sakatlarsın :KK43: once leslie 5 mile i bitirebilecek noktaya gel sonra level 1 le baslarsın 30 gun gidersin :KK66: takımda bi tek ben yapıyorum jillian, bi ara btlbetul btlbetul
denedi sonra bıraktı :KK66:
yok leslie 2 mile 250 squat yaptım ara verdim :) saydır sen saydır yarın tartımı yazınca gorursun gununu :KK66:
Bugün 1 deniyim diyorum cok meraklandim insanlar kalcadan bacaktan acayip incelmisler tam istedigim gibi...

gercekten oyle mi 3. leveldeymissin baya incelme olmustur

Tamam kaca kadar yiyebilirimd hocam :KK43:(
oglen 2 yi gecirme bence o tarz seylerde ;)
Bugün 1 deniyim diyorum cok meraklandim insanlar kalcadan bacaktan acayip incelmisler tam istedigim gibi...

valla ben 42 bedenden 36 ya dustum ama pilates aerobik vs de cok yaptım ben, yani sen bilirsin ben jillianı ilk antremansız yapısımda 3 gun hareket edememistim, sen ham olmadıgına inanıyosan yap ;) ama basit gorunse de cok saglam hareketler ben agırlıkla calısıyorum artık kendisini ;)

peki diyet ve spor yaparken ara öğüne ne diyorsunuz canan karatay ara öğüne karşı
ben kesinlikle yenmesi gerektigini dusunuyorum mideyi uzun sure bos bırakmak asit uretimini arttırıyo saglıga cok zararlı :(

bu kadar hevesli olman cok guzel, olmazsa yapabildigin hareketleri secerek yap, ilk bi hafta halıyı opersin ama sonra alısırsın ;)

bu ne Öyle yaaa calleneticsin gözünü seviyimm cok zorr :KK43:(

masallah 42den 36 yaa nasil basardin bunu
ben sana demistim tatlım jilliana ben 15 gun kondusyon kardiyo calısıp basladım :) simdi mesela level 1 bana cok basit geliyo ikiden bile sıkıldım 3 e basladım ;) zamanla artırarak yap sporu :)
valla 72 den 58 e dusunce bedende kuculdu, birde ben hep spor yaptım o yuzden cok inceldim, nerdeyse hic selulitim kalmadı bu arada boyum 151 :)))) mesela belim 86 dan 73 e dustu tum olculerimi ayın 24 unde yazıcam tam bir sene olacak da :) ama sporu hic bırakmadım, ne kadar yuklensem de vucuduma agrım olmuyor benim, o sayede inceldim, spor hekimine gidiyorum 2 aydır verdigim kilolar hep yagdan gidiyor birde kardiyolog da spor hekimi de bana sporcu kalbim oldugunu soyledi, ic yaglanmam nerdeyse hic yok, yani demem o ki spor spor spor ama zorlamadan mutlaka vucudu dinlendirerek esnemeleri dogru yaparak ve proteini bol alarak ;)

ben sana demistim tatlım jilliana ben 15 gun kondusyon kardiyo calısıp basladım :) simdi mesela level 1 bana cok basit geliyo ikiden bile sıkıldım 3 e basladım :KK66: zamanla artırarak yap sporu :)
valla 72 den 58 e dusunce bedende kuculdu, birde ben hep spor yaptım o yuzden cok inceldim, nerdeyse hic selulitim kalmadı bu arada boyum 151 :)))) mesela belim 86 dan 73 e dustu tum olculerimi ayın 24 unde yazıcam tam bir sene olacak da :) ama sporu hic bırakmadım, ne kadar yuklensem de vucuduma agrım olmuyor benim, o sayede inceldim, spor hekimine gidiyorum 2 aydır verdigim kilolar hep yagdan gidiyor birde kardiyolog da spor hekimi de bana sporcu kalbim oldugunu soyledi, ic yaglanmam nerdeyse hic yok, yani demem o ki spor spor spor ama zorlamadan mutlaka vucudu dinlendirerek esnemeleri dogru yaparak ve proteini bol alarak :KK66:
masallah masallah azmine hayran kaldım pes etmemen ve sporun elini birakmaman harika...
diger hareketler neyse de sinav filan hic cekemedim kollarim cok güçsüz... sabırlı bir insan da değilim ama cok istiyorum erisin su bacaklar incelsin azcik fit duruyum ya :((

olculerini sabirsizlikla bekliyorum özellikle kalca bacak olculerini :))

beslenmen doktor kontrolunde mi?

hep yagdan vermen süper menulerini takip edicem hep...

masallah masallah azmine hayran kaldım pes etmemen ve sporun elini birakmaman harika...
diger hareketler neyse de sinav filan hic cekemedim kollarim cok güçsüz... sabırlı bir insan da değilim ama cok istiyorum erisin su bacaklar incelsin azcik fit duruyum ya :KK43:(

olculerini sabirsizlikla bekliyorum özellikle kalca bacak olculerini :))

beslenmen doktor kontrolunde mi?

hep yagdan vermen süper menulerini takip edicem hep...
yok canım beslenmemi hep kendim ayarladım genelde pro agırlıklı besleniyorum :) bacaklarım 12 cm inceldi onu soyleyim bari :)

Günaydın güzel şeyler..

o zaman muskaya versinler en kıdemli o :)) aşiretin başına muskayı geçirek :)))
Olur gurban
düşün bu pintilikle diyetisyene para verdim siz düşünün yani....

limonun tanesi 95 kuruş olmuş isyandayım...
Betüş akşam pazardan kilosunu 1 liraya aldım.. Seçmesi uzun sürdü ama değer..
Bencede
Zaten ben dedim büro açalım diyeee
Diyetisyenimizz muska77 muska77
Spor hocamız kollontai kollontai
Bendenizz kaçamaklar amiri
Sende squat ve ölümüne açlık diyetiii uzmanı
aynı zamnda karataycımızz...
Muhteşem bi ekipp
Ohhh kadro tamam :KK48:
Dün benim kociş 3 greyfurt almış 8 lira şok oldum.
Hiii tövbe almam..
Adma alırsada buzlukta yıllarca saklarım
Yenirmi o kıyamam altın gibi :KK70:

menum
sabah
1 dlm ekmek
1 kase corba
aksam
bir dilim ekmek
iki kase corba
az kıymalı yumurta
3 adet sekerpare

spor
lelie 2 mile
jillian level 2
1050 ip atlama(ceza)
250 squat
Akşama kadar çorba ye akşam şekerpare olmadı rakibem :KK20:
2 tane bebeğimi doğmadan kaybettim canım .. ama inşallah istiyoruz artık 3 sene biticek mayısta ..
Hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin.
sabah: kalkar kalmaz ılık tarçınlı süt - kahvaltıda haşlanmış bir yumurta bir dilim peynir maydanoz şekersiz çay ara öğün- bir elma öğlen 10 kaşık bezelye yemeği bir bardak yoğurt ara öğün-2 ceviz 2 kuru kayısı akşam- bezelye ve yoğurt yedim 2 litre su içtim 3 fincanda yeşilçay içtim
Eee hani diyetisyen her öğüne ekmek vermişti hani?o_O

Back
X