- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.821
Spora mı daldın kızz ??gidip çorbamın kalnını kurtariim bakiim ben....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spora mı daldın kızz ??gidip çorbamın kalnını kurtariim bakiim ben....
aaa canim deme oylee pirinç pilavı degil ki bulgur pilavi butamamen kıskanclık senin ki
tatlı yemeyince yerine bulgur mu yiyeyim dedingormeyim bi daha !!!
ben yaptım bilenemsen daha yap o squatı yarın ayaga kalkamazsan gorurum ben seni
![]()
Spora mı daldın kızz ??
sen yeme geç oldu destekliyorum seni :)kızlar ben çıkıyım eşim gelir şimdi sofra hazırlıycam .. kendinize ii bakın ii gecelerr![]()
yedigimi ictigimi yazıyom iste, sıkılmasam ustune 1 saat de pilates yapıcam da sıkılıyomyuhhhh......... tamam yaaa havlu atıyorum terminatör müsün nesin... ne yiyiyon ne içiyon kızım sen.... ne nasıl bişi bu yaa...
ben anlamazaaa canim deme oylee pirinç pilavı degil ki bulgur pilavi bu((
heem cok kilo fazlam yok kalin bacak basen sorunum var yemegi cok kesersem yüzümden veriyorum cok cirkin oluyorum kisitlamak istersem de daha cok saldiririm(
Tamam kaca kadar yiyebilirimd hocamyedigimi ictigimi yazıyom iste, sıkılmasam ustune 1 saat de pilates yapıcam da sıkılıyom
ben anlamazaksam menulerinde pilavlı herhangi bisi gormeyim
![]()
Bugün 1 deniyim diyorum cok meraklandim insanlar kalcadan bacaktan acayip incelmisler tam istedigim gibi...birden jilliana baslama canım zaten ya bitiremezsin ya bi yerini sakatlarsınonce leslie 5 mile i bitirebilecek noktaya gel sonra level 1 le baslarsın 30 gun gidersin
takımda bi tek ben yapıyorum jillian, bi ara
btlbetul
denedi sonra bıraktı
yok leslie 2 mile 250 squat yaptım ara verdim :) saydır sen saydır yarın tartımı yazınca gorursun gununu![]()
oglen 2 yi gecirme bence o tarz seylerdeTamam kaca kadar yiyebilirimd hocam(
valla ben 42 bedenden 36 ya dustum ama pilates aerobik vs de cok yaptım ben, yani sen bilirsin ben jillianı ilk antremansız yapısımda 3 gun hareket edememistim, sen ham olmadıgına inanıyosan yapBugün 1 deniyim diyorum cok meraklandim insanlar kalcadan bacaktan acayip incelmisler tam istedigim gibi...
gercekten oyle mi 3. leveldeymissin baya incelme olmustur
ben kesinlikle yenmesi gerektigini dusunuyorum mideyi uzun sure bos bırakmak asit uretimini arttırıyo saglıga cok zararlıpeki diyet ve spor yaparken ara öğüne ne diyorsunuz canan karatay ara öğüne karşı
bu kadar hevesli olman cok guzel, olmazsa yapabildigin hareketleri secerek yap, ilk bi hafta halıyı opersin ama sonra alısırsınBugün 1 deniyim diyorum cok meraklandim insanlar kalcadan bacaktan acayip incelmisler tam istedigim gibi...
gercekten oyle mi 3. leveldeymissin baya incelme olmustur
bu ne Öyle yaaa calleneticsin gözünü seviyimm cok zorrbu kadar hevesli olman cok guzel, olmazsa yapabildigin hareketleri secerek yap, ilk bi hafta halıyı opersin ama sonra alısırsın![]()
Kizzzz nekadar degismissin sanki ilk resimdeki sen degilsin yuzun resmen uzamis kilolarin gidince muhtesem olmusCanım yuzumu merak ediyordun foto ekledim.
ben sana demistim tatlım jilliana ben 15 gun kondusyon kardiyo calısıp basladım :) simdi mesela level 1 bana cok basit geliyo ikiden bile sıkıldım 3 e basladımbu ne Öyle yaaa calleneticsin gözünü seviyimm cok zorr(
masallah 42den 36 yaa nasil basardin bunu
masallah masallah azmine hayran kaldım pes etmemen ve sporun elini birakmaman harika...ben sana demistim tatlım jilliana ben 15 gun kondusyon kardiyo calısıp basladım :) simdi mesela level 1 bana cok basit geliyo ikiden bile sıkıldım 3 e basladımzamanla artırarak yap sporu :)
valla 72 den 58 e dusunce bedende kuculdu, birde ben hep spor yaptım o yuzden cok inceldim, nerdeyse hic selulitim kalmadı bu arada boyum 151 :)))) mesela belim 86 dan 73 e dustu tum olculerimi ayın 24 unde yazıcam tam bir sene olacak da :) ama sporu hic bırakmadım, ne kadar yuklensem de vucuduma agrım olmuyor benim, o sayede inceldim, spor hekimine gidiyorum 2 aydır verdigim kilolar hep yagdan gidiyor birde kardiyolog da spor hekimi de bana sporcu kalbim oldugunu soyledi, ic yaglanmam nerdeyse hic yok, yani demem o ki spor spor spor ama zorlamadan mutlaka vucudu dinlendirerek esnemeleri dogru yaparak ve proteini bol alarak![]()
yok canım beslenmemi hep kendim ayarladım genelde pro agırlıklı besleniyorum :) bacaklarım 12 cm inceldi onu soyleyim bari :)masallah masallah azmine hayran kaldım pes etmemen ve sporun elini birakmaman harika...
diger hareketler neyse de sinav filan hic cekemedim kollarim cok güçsüz... sabırlı bir insan da değilim ama cok istiyorum erisin su bacaklar incelsin azcik fit duruyum ya(
olculerini sabirsizlikla bekliyorum özellikle kalca bacak olculerini :))
beslenmen doktor kontrolunde mi?
hep yagdan vermen süper menulerini takip edicem hep...
Olur gurbano zaman muskaya versinler en kıdemli o :)) aşiretin başına muskayı geçirek :)))
Betüş akşam pazardan kilosunu 1 liraya aldım.. Seçmesi uzun sürdü ama değer..düşün bu pintilikle diyetisyene para verdim siz düşünün yani....
limonun tanesi 95 kuruş olmuş isyandayım...
Ohhh kadro tamam
Hiii tövbe almam..Dün benim kociş 3 greyfurt almış 8 lira şok oldum.
Akşama kadar çorba ye akşam şekerpare olmadı rakibemmenum
sabah
1 dlm ekmek
1 kase corba
aksam
bir dilim ekmek
iki kase corba
az kıymalı yumurta
3 adet sekerpare
spor
lelie 2 mile
jillian level 2
1050 ip atlama(ceza)
250 squat
Hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin.2 tane bebeğimi doğmadan kaybettim canım .. ama inşallah istiyoruz artık 3 sene biticek mayısta ..
Eee hani diyetisyen her öğüne ekmek vermişti hani?sabah: kalkar kalmaz ılık tarçınlı süt - kahvaltıda haşlanmış bir yumurta bir dilim peynir maydanoz şekersiz çay ara öğün- bir elma öğlen 10 kaşık bezelye yemeği bir bardak yoğurt ara öğün-2 ceviz 2 kuru kayısı akşam- bezelye ve yoğurt yedim 2 litre su içtim 3 fincanda yeşilçay içtim