- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.961
hadi öpüyorum seni bacım kızımı yatırmam lazım yarın okul var müsait olunca gelirim yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kalın ondan dayandım herhaldemasallah canim nasil yapiyosun nerde yapıyorsun 3 saat yürüyüşü...
bacaklarin ince mi :))
iyi geceler canım ..hadi öpüyorum seni bacım kızımı yatırmam lazım yarın okul var müsait olunca gelirim yine![]()
buraya gelmek isteyene bak deniz kenarında yürüyüş ben geleyim asıl oraya bayılırım denizeyok kalın ondan dayandım herhalde
bide deniz kenarında yürüyünce anlamadık .. muhabbet edecek insan olunca dayandım :)
gel buyur şekerimburaya gelmek isteyene bak deniz kenarında yürüyüş ben geleyim asıl oraya bayılırım denize
neresi orası merak ettimgel buyur şekerim![]()
çanakkale orası ama ben balıkesirdeyim bu arada yeni geldim aranıza ben nilgün mennun oldumneresi orası merak ettim
çanakkale canımneresi orası merak ettim
kuzucum ben 1 kilo tabiki veririm daha 2 ci haftam.. senin maşşalahın var spor yapıyosun falan ben daha sana yetişemiyorum kii
bu arada bugün simit dışında kaçamağım olmadı
menüm
sabah
1 simit
3 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
3 yeşil 2 siyah zeytin
öğlen
ızgara göğüs tavuk yanında bol salata ..
akşam
4 kaşık ıspanak
2 kaşık ev yoğurdu
3 litre su
1 bardak ıhlamur
3 saat yürüyüş
200 ip atlama
maşallah iyisin bu gün sporun falan on numara beş yıldız... simitte olmayaydı eyiydi... neyyse :)
oldu o da :))
yalnız tabanlarım ağrıyo yarın nasıl kalkıcam bakalım. zorladım bugün kendimi![]()
kalkarsın kalkarsııın bişi olmaz :)) acıdan zevk almayı öğrenecen rakipçim :)))
bravo valla jillian 1 i ful yapacağıma 40 gün yürürüm 3 saat daha iyi ... benim yürümemde ne var kordonda 6+6 = 12 tur tur attım al sana 3 saat .. ama ayaklarım alışkın değil bide spor ayakkabım yürüyüş ayakkabısı değildi o zorladı
rocky e bağladın hee![]()
alıcam canım tabanı kalın ağır geldi .. normal 1 saat yürümelerim de fazla ağrı yaşamamıştım ama bu sefer acıttı..aaa güzel ayakkabı al kız kendine çok rahat edersin...
alıcam canım tabanı kalın ağır geldi .. normal 1 saat yürümelerim de fazla ağrı yaşamamıştım ama bu sefer acıttı..
neyse kızlar bende yatayım sabaha erken kalkmam lazım .. hepinizi öptüm iyi geceler![]()
oo canim hayirdir jillian filan hem de full :))