- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin göreceksin 66yı betüş yaz kenara defne dediydi dersin.heee enişte pardon :))) aman aman kızdırmayalım ennişteyi bir tırstım ben....
innşallah..... sabah 67,1 dim 66 ya çok yakınım yarına eksi gelirse süper olur....
yazmayı unutmuşum içinde bir tanede tavuk göğsü var..... yarım parça yani....
Ben sana kızarmıyım aşkııııım..sende kızdın korktum ben :)
Kesin göreceksin 66yı betüş yaz kenara defne dediydi dersin.
Ben sana kızarmıyım aşkııııım..
Şaka o şaka..![]()
Kız ondan bişey olmaz tırsma wcye çıkar ödem atarsın anca kahveyle..2 tane nescafe içtim 2si bir arada ondan tırsıyorum azcık.... ahhh ahhh.... tutamadım boğazımıı... açeydim kollamııı içme deyeydiiiiiiimmmm benim yüzümdeeeeen....
![]()
Kız ondan bişey olmaz tırsma wcye çıkar ödem atarsın anca kahveyle..
Heh heh kafa gitti...2 si bir aradalardan ama...
ee iyi o zaman onlar masum kaldıysa başka kaçamak yok son çorbamı da içtim dükkan kapandıııı :) gel 66 ablana gel bana gel hadi gel :))) akıl sağlığımı kaybetçem haa :)))
Halsizim sadece betüş..muska77 nasıl oldun kız azıcık kendine geldin mi....
Halsizim sadece betüş..
Çok kan aldılar ondan herralde..
Ama iyiyim.. Sen iyi geliyon bana![]()
5 tüp hemde..ayyy kanda mı aldılar... geçmiş olsuun.... tansiyonunu ölçmediler mi...
sende bana iyi geliyosun![]()
sende bana iyi geliyosun![]()
5 tüp hemde..
Tansiyon 7ye 4 tü ilk gittiğimde..
İşte serum falan yükselttiler biraz Sabah eve gelmeden bidaha ölçtüler 10a 6yla gönderdiler
Son bir ayda öyle çok bayıldımki talimliler ablasıüffff çokmuş... bakalım yarın sonuçlar ne çıkıcak.... iyi bak kendine yeaa.... yiğenlerimede yazık yani.... aferim ama ona çok takdir ettim.... maşallah.... nasıl akıl etmiş....
Son bir ayda öyle çok bayıldımki talimliler ablası![]()
Hee her seferinde acilden geri gönderiyolardı..kııızz ilk de değil yani... nabıyon sen kendine.... aaaaa........
Olur ama şimdi + 1 kiloyum..sen de benle kapışsana aaaaa.........
Maşallah canm...arkadaşlar bugun öğleden sonra kursa gitmiştim orda kek ve kurabiye ikram ettiler ama yemedim yaşasın çok sevinçliyim masada durdu durdu sonra kızlara alabilirsiniz dedim yaşasın hemen aklıma fazladan ceza olayı geldi ahahhahah:)
Bende yulaf kepeği aldım. Ama tadı çok kötüydü.. Acaba sütle içsen nasıl olur..Sen tadını sevdin mi??şimdi geldim eve hemen bir kase yoğurda yulaf ezmesi koyup yedim benim için fena sayılmayan bir başarı
OlurrrHeyyyt be! İşte bu.. Afferim sana tatlım..
Al derse bi msj çakarım kaptana sizi toplar gelir![]()