Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy menümü yazıyım bugün iki kat ev temizledim cam, kapı, duvar ,yer , Allah ne verdiyse ondan sporum yok malesef :(
sabah
2 yumurta
1/2 kk ev yapımı peynir
şekersiz çay

öğlen
2 kaşık bamya
1 kase tepeleme tavuk suyu çorba
arada 2 ceviz
akşam temepeleme 1 kase çorba

3 litre su içtim ..

Ayy benimde korkulu rüyamm..
Bi akrabayla burada karşılaşmak. Gerçi başka hiçbi konuda sıkıntım yok ama diyet yaptığımı bilmelerini istemem. Yaniçok kafata takmıyor gibi görünmrk haşuma gidiyorr.
bilmiyorum göerdünüzmü cnbe kanalında bir program var bir genç kadın ama çok aşırı kilolu kilolarından çok memnun özgüveni tavan yapmış çok enterasan bir program

bilmiyorum göerdünüzmü cnbe kanalında bir program var bir genç kadın ama çok aşırı kilolu kilolarından çok memnun özgüveni tavan yapmış çok enterasan bir program

he yaww neyin kafasını yaşıyo o abla bende bilemedim tamam insanın kendine özgüveni olsun bu kiloyla gitmeli demiyorumda .. Sağlık için zararlı en başta ben en çok ondan vermek istiyorum.. dr bile ded kilo verince hamile kalırsın herhalde anca dedi :(

ayy menümü yazıyım bugün iki kat ev temizledim cam, kapı, duvar ,yer , Allah ne verdiyse ondan sporum yok malesef :KK43:
sabah
2 yumurta
1/2 kk ev yapımı peynir
şekersiz çay

öğlen
2 kaşık bamya
1 kase tepeleme tavuk suyu çorba
arada 2 ceviz
akşam temepeleme 1 kase çorba

3 litre su içtim ..
Maşallah canım menün suyun ve temizlik spor sayılırr herşeyin güzel olmuşş

he yaww neyin kafasını yaşıyo o abla bende bilemedim tamam insanın kendine özgüveni olsun bu kiloyla gitmeli demiyorumda .. Sağlık için zararlı en başta ben en çok ondan vermek istiyorum.. dr bile ded kilo verince hamile kalırsın herhalde anca dedi :KK43:
biliyosun dimi kadını yüzü çok güzel ama çok aşırı bir kilosu var ben programı görünce zayıflatıcaklar kızı sandım ama özgüven programıymış

biliyosun dimi kadını yüzü çok güzel ama çok aşırı bir kilosu var ben programı görünce zayıflatıcaklar kızı sandım ama özgüven programıymış
yok yok biliyorum nette izledim ben onu onun gibi bir kaç tane daha var o kafada .. ne diyim herkes mutlu olduğu şekilde yaşasın :)

Back
X