Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm
sabah 5,30 2 bardak ılık su 3 tane kayısı
kahvaltı bir kırılmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 3 yeşil 1 siyah zeytin
ara yarım elma
öğlen haşlanmış tavuk göğsü (3 parmak kadar) 5 kaşık pirinç pilavı 1 kase yoğurt
ara 1 kase yoğurt 4 kaşık yulaf ezmesi
akşam 1 dilim tam buğ. ek. 1 tabak etli nohut yoğurt
30 dakika yürüyüş
2 litre su
şimdide yeşil çay
Afiyet olsun canm..
Güzel menüü

eh pilav ile ekmek fazla oldu benimde sabah dışında ekmeği bırakmam lasım
yılllarr yıllar önce diyetisyene gitmiştim 2 ay kadar .. o zaman 1 kase çorba 2 dilim ekmek yerine geçiyo dediği gün aramıza mesafe koydum ekmekle.. çorba içmek varken kuru kuru ekmek pek yavan gözükmüştü gözüme :KK66:
seninde aklında bulunsun canım :)

yılllarr yıllar önce diyetisyene gitmiştim 2 ay kadar .. o zaman 1 kase çorba 2 dilim ekmek yerine geçiyo dediği gün aramıza mesafe koydum ekmekle.. çorba içmek varken kuru kuru ekmek pek yavan gözükmüştü gözüme :KK66:
seninde aklında bulunsun canım :)
öyle bi yıllar yıllar demişsinki okuyan milattan önce sanıcak:KK70:

öyle bi yıllar yıllar demişsinki okuyan milattan önce sanıcak:KK70:
öle ama 76 la gitmiştim ünv sınavına hazırlandığım zamanlar 70 le ayrıldım paket programdı diyetisyende ondan ayrıldım sonra kendim 58 e kadar indim ama ne yazıkki o güzel yıllar 4 senecik sürdü sonra iş hayatı hooppp gelsin killolar.. koruyamadım 1 senede 25 kilo aldım.. hızlı veren bir bünyem var ama aynı hızlada geri alabiliyorum maalesef :(
gözlerimle yaptım hareketleri bitti:KK70:
sende benim gibi ebru şallıyı izliyorum yapmış kadar oluyorum yorgunluğu üstüme çöküyo :D

Yok kız neredeeee
Leslie 4 miil yapıyordum. Bacağım kasılmaya başladı. Zorlamak istemedim.Korktum. Daha önce böyle olamıştı.
grubumuza kökten nazar değdi hee.. aman dikkat et kuzucum oralarda dr falan gitmekte problemdir ..sen zorlama en iyisi o kadar ..

Back
X