Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ömrü hayatımda 4 yıl zayıf oldum .. işin traji komik tarafı eşimle aynı ünv deniz .. ama o beni o zamanlar farketmemiş bile üstelik bütün arkadaşlarımız ortak her sabah yan yana kahvaltı yaptık adamla günaydın dışında selam vermedi.. üstüme çay döktü özür dilemedi.. yüzüme beden dersinde smaç bastı burnumu kanattı ama adam beni hatırlamıyor.. ne zaman kilo aldım yıllar sonra arkadaş gurubuyla bir araya geldik adamın benden hoşlanacağı tuttu.. çok tahlihsizim çokk :KK43: :KK43: :KK43:

ömrü hayatımda 4 yıl zayıf oldum .. işin traji komik tarafı eşimle aynı ünv deniz .. ama o beni o zamanlar farketmemiş bile üstelik bütün arkadaşlarımız ortak her sabah yan yana kahvaltı yaptık adamla günaydın dışında selam vermedi.. üstüme çay döktü özür dilemedi.. yüzüme beden dersinde smaç bastı burnumu kanattı ama adam beni hatırlamıyor.. ne zaman kilo aldım yıllar sonra arkadaş gurubuyla bir araya geldik adamın benden hoşlanacağı tuttu.. çok tahlihsizim çokk :KK43: :KK43: :KK43:
demekki şuanda çok hoşsunki adam seni farketmiş

:KK70:Bayağı komikmiş hikayenizz.
Demek ki adam etine dolgun seviyorr. Kilo almanı beklemişş

demekki şuanda çok hoşsunki adam seni farketmiş
sanmıyorum beyfendi o zamanlar okulun popüler çocucuğuydu havalıydı.. sonra iş hayatı ,askerlik falan tabi adamın burnunu bir sürttürüyor :)))))
şimdide ne zaman zayıflıycaksın sen demez mi geçende dedim 4 yıl yanımda oturdun ben zayıfken farketmedin şimdimi bana ne zaman zayıflıycaksın diyosun paralarım adam seni dedim kıkır kıkır gülüyo :KK62::KK62:

Back
X