Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzucum kv çamur atma şimdi istemesen anne ben daha sonra yerim der durumu kurtarırdın .. ben 4 gündür önümdeki zeytinyağlı yaprak sarmaları börekleri çörekleri ve en önemlisi mevlüt pilavına hayır demişim tutmuşum üstelik elimdekini bırakıyorum başkası gelip aa senin tabağın yok deyip yenisini gelip tutuşturduğu halde gıdım yemedim odada herkes tıkınırken ben uslu uslu suyumu içtim neden ? onlar koltukta tek kişilik yer kaplarken ben 2 kişilik yer kapladığımdan .. :KK34::KK34:
yemiycezz yediğinide görmiyim :KK67:
zayıflıycaz biz ayol 2 gündür bakmadığım elbise güzel pantalonlar kazaklar kalmadı .. fit olucaz biz tombiklerin eline tabak taşıycaz onlara yedircezz tamammı :-):-)
haklısın canım benim daha dikkat edicem bundan sonra kendi iyiliğim için:KK15:

aslında bir haftadır çok iyi gidiyodum bugun ne oldu bana böyle hazır 80 i de görmüşken :KK43:
hergün tartılma .. indiğini gördükçe salıyosun en azından 3 günde 1 tartıl.. ben öyle yapıyorum rehavete kapılıp salarım yoksa 100 gram alsam aa alıyorum yapmıyım rejim deyip bırakırım diye korkuyorum..

şekerim senin günün nasıl geçti yeğenini çalıştırdın mı?
öğretmen havamdan daha çıkamadım farketmedin mi :-):-):-)
iyiydi canım bir posta yiğenimi haşladım ödevini istedğim şekilde yapmamış.. soru çözdünmü diyorum hoca tahtaya kaldırdı çözdüm diyo o kadar mı diye soruyorum .. o anın stresi 1000 soruya bedel diyo sıpa... döviyim mi yoksa yiğenim olduğunu belli eden bu cevabıyla mıncıklıya mıncıklaya seveyim mi bilemedim :-):-)
iyiyim yani tatlım sanada çemkirdim şuan huşuuu içindeyim :KK70:

öğretmen havamdan daha çıkamadım farketmedin mi :-):-):-)
iyiydi canım bir posta yiğenimi haşladım ödevini istedğim şekilde yapmamış.. soru çözdünmü diyorum hoca tahtaya kaldırdı çözdüm diyo o kadar mı diye soruyorum .. o anın stresi 1000 soruya bedel diyo sıpa döviyim mi yoksa yiğenim olduğunu belli eden bu cevabıyla mıncıklıya mıncıklaya seveyim mi bilemedim :-):-)
iyiyim yani tatlım sanada çemkirdim şuan huşuuu içindeyim :KK70:
iyi bari adam gelince pamuk bulucak desene :KK70:

al işte @btlbetul gibi bi tane daha tutumlu şahsiyet aramızdaymış.. betüşte bitterlerini ziyan edemiyodu :-)
Bitter neyse de dedigim gibi emek verdim o kadar borek yaptım, yemeyeyim mi :D Yaparken harcadıgım kalorilere sayın :D

ölç ölçü kabın yok mu benim sürahim küçük tam 1 litre 3 kere doldurup içmeye çalışıyorum
Bende o da yok, ne bicim hanımsam artık :D

benimde öyle en geç 6,30 gibi yiyoruz yemeğimizi eşim allahtan erken geliyor
Enem bir anormal ben miyim aranızda yahu :)

ayy sporum bitti ve geldim bugün iyiydi sanırım :KK66:
@kollontai , @btlbetul
menüm
sabah
2 kaşık yağı çok az kıymalı yumurta
1 fincan şekersiz çay
1/2 salatalık

ara 2 kaşık yoğurdun içine ceviz parçaladım 1 tane azıcıkta tarçın ekip yedim

öğlen 4 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt

ara 2 kuru kayısı

akşam 2 kepçe tarhana çorbası

3 lt su

sporum
600 ip atlama
1 mil leslie
toplamda 150 bacak hareketleri
Pek güzel tebrik ederim :KK9:

Evet ölçekli sürahilerde var. Ama bana şişe kolay geliyorr.
Yok anacım bende ölcek namına bi sey yok, ben aldım simdi 1.5 lt su şişemi 1 tanesini bitirmek üzereyim. Tabi siz yazdıktan sonra ona gectim, o zamana kadar da bi 1.5 lt daha icmisimdir bence

menüm:
3 kayısı 2 bardak ılık su
sabah: 1 yumurta 5 yeşil zeytin 1 kk peynir 1 dilim t.b.ek. 2 bardak şekersiz çay
ara: 1 elma
öğlen: 2 dilim ev yapımı baklava 2 bardak şekersiz çay
ara: 1 elma
akşam:4 5 kaşık mercimek çorbası 10 kadar hamsi bol salata 1 dilim t.b.ek.
su: 2 litre
30 dakika yürüyüş
1 demlik yeşil çay içicem yatana kadar
Naptııın kıııız? 2 dilim baklava nedir? :KK57: Hic diyetteyim deme kendine maşşallah götürmüsün yani. Akşam da corbasından ekmegine doldurmussun karbonhidratları... Sporun olaydı bari, yaktın derdik ama o da pek yok :110: Bence de hazırlan sen saglam bi cezaya...

ama gerçekten 2 dilim yedim fazlaya kaçmadım sanırsam ahh ahhh kayınvalideminde baklava yapıcağı tutmuş ben ne yapım :KK70:@kollontai kes cezamı boynum kıldan ince ama öğlen yemedim dengelememiştirmiyim?
"aşırıya kaçmadım sanırsam" demis bi de utanmadan :D

bu arada yandaki benim oğluşum teyzeleri :)
Allah bagıslasın canım pek tattlıymıs :)

kuzucum kv çamur atma şimdi istemesen anne ben daha sonra yerim der durumu kurtarırdın .. ben 4 gündür önümdeki zeytinyağlı yaprak sarmaları börekleri çörekleri ve en önemlisi mevlüt pilavına hayır demişim tutmuşum üstelik elimdekini bırakıyorum başkası gelip aa senin tabağın yok deyip yenisini gelip tutuşturduğu halde gıdım yemedim odada herkes tıkınırken ben uslu uslu suyumu içtim neden ? onlar koltukta tek kişilik yer kaplarken ben 2 kişilik yer kapladığımdan .. :KK34::KK34:
yemiycezz yediğinide görmiyim :KK67:
zayıflıycaz biz ayol 2 gündür bakmadığım elbise güzel pantalonlar kazaklar kalmadı .. fit olucaz biz tombiklerin eline tabak taşıycaz onlara yedircezz tamammı :-):-)
Ne güldüm ya mesajını okurken :D Sende de iyi irade varmıs, bana tutustursalar o tabakları yerdim vallahi :D

hergün tartılma .. indiğini gördükçe salıyosun en azından 3 günde 1 tartıl.. ben öyle yapıyorum rehavete kapılıp salarım yoksa 100 gram alsam aa alıyorum yapmıyım rejim deyip bırakırım diye korkuyorum..
ebrusonmez ebrusonmez bak aklın yolu bir gordun mu? Ne o oyle gün icinde saat başı tartılmak....

Back
X