- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.681
kalk bari gidek zıplayakMecbur atlayacaz.Yoksa şirinemiz bizi ciğ ciğ yer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalk bari gidek zıplayakMecbur atlayacaz.Yoksa şirinemiz bizi ciğ ciğ yer
Tabiside oyle olmus buda sana ders olsun yeme bidahabu kutlama değil kendime kötülük oldu galiba![]()
haklısın canım benim daha dikkat edicem bundan sonra kendi iyiliğim içinkuzucum kv çamur atma şimdi istemesen anne ben daha sonra yerim der durumu kurtarırdın .. ben 4 gündür önümdeki zeytinyağlı yaprak sarmaları börekleri çörekleri ve en önemlisi mevlüt pilavına hayır demişim tutmuşum üstelik elimdekini bırakıyorum başkası gelip aa senin tabağın yok deyip yenisini gelip tutuşturduğu halde gıdım yemedim odada herkes tıkınırken ben uslu uslu suyumu içtim neden ? onlar koltukta tek kişilik yer kaplarken ben 2 kişilik yer kapladığımdan ..
yemiycezz yediğinide görmiyim
zayıflıycaz biz ayol 2 gündür bakmadığım elbise güzel pantalonlar kazaklar kalmadı .. fit olucaz biz tombiklerin eline tabak taşıycaz onlara yedircezz tamammı![]()
ayyy yok pişmanım çok çok çok hemdeTabiside oyle olmus buda sana ders olsun yeme bidaha
hergün tartılma .. indiğini gördükçe salıyosun en azından 3 günde 1 tartıl.. ben öyle yapıyorum rehavete kapılıp salarım yoksa 100 gram alsam aa alıyorum yapmıyım rejim deyip bırakırım diye korkuyorum..aslında bir haftadır çok iyi gidiyodum bugun ne oldu bana böyle hazır 80 i de görmüşken![]()
öğretmen havamdan daha çıkamadım farketmedin mişekerim senin günün nasıl geçti yeğenini çalıştırdın mı?
iyi bari adam gelince pamuk bulucak deseneöğretmen havamdan daha çıkamadım farketmedin mi
iyiydi canım bir posta yiğenimi haşladım ödevini istedğim şekilde yapmamış.. soru çözdünmü diyorum hoca tahtaya kaldırdı çözdüm diyo o kadar mı diye soruyorum .. o anın stresi 1000 soruya bedel diyo sıpa döviyim mi yoksa yiğenim olduğunu belli eden bu cevabıyla mıncıklıya mıncıklaya seveyim mi bilemedim
iyiyim yani tatlım sanada çemkirdim şuan huşuuu içindeyim![]()
Simdi kollontai gelcek neden 1 degilde 2 tane yedin diye paraliycak seni:)ayyy yok pişmanım çok çok çok hemde
pamuk şeker gibi oldum saol valla :)))iyi bari adam gelince pamuk bulucak desene![]()
enişteye selampamuk şeker gibi oldum saol valla :)))
birdaha yapabileceğini sanmıyorumSimdi kollontai gelcek neden 1 degilde 2 tane yedin diye paraliycak seni:)
amannın öğlene geri dönsem kapıyı bile açmazdım o kadar pişman oldumSimdi kollontai gelcek neden 1 degilde 2 tane yedin diye paraliycak seni:)
doğru söze ne denir :)
eh geçmiş olsun sen bence kendini hazırla şöyle 300 civarınaçok fena tırstım yalnız kızlar hafta sonu cezalar 2 katıymış şimdi mi söylenir bu![]()
resimdeki oğlum teyzesi sarı civcivpamuk şeker gibi oldum saol valla :)))
eeee ne yapalım akılsız başın cezasını ayaklar ödermiş (tam bu duruma göre oldu neyse cezamı hemen yapıcam)eh geçmiş olsun sen bence kendini hazırla şöyle 300 civarına![]()
![]()
balıkesirli olupta sarı civciv olmayan çok nadir tatlım :)) bizim evdede var bir adet balıkesirli sarı civcivresimdeki oğlum teyzesi sarı civciv
Bitter neyse de dedigim gibi emek verdim o kadar borek yaptım, yemeyeyim mial işte @btlbetul gibi bi tane daha tutumlu şahsiyet aramızdaymış.. betüşte bitterlerini ziyan edemiyodu![]()
Bende o da yok, ne bicim hanımsam artıkölç ölçü kabın yok mu benim sürahim küçük tam 1 litre 3 kere doldurup içmeye çalışıyorum
Enem bir anormal ben miyim aranızda yahu :)benimde öyle en geç 6,30 gibi yiyoruz yemeğimizi eşim allahtan erken geliyor
Pek güzel tebrik ederimayy sporum bitti ve geldim bugün iyiydi sanırım
@kollontai , @btlbetul
menüm
sabah
2 kaşık yağı çok az kıymalı yumurta
1 fincan şekersiz çay
1/2 salatalık
ara 2 kaşık yoğurdun içine ceviz parçaladım 1 tane azıcıkta tarçın ekip yedim
öğlen 4 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
ara 2 kuru kayısı
akşam 2 kepçe tarhana çorbası
3 lt su
sporum
600 ip atlama
1 mil leslie
toplamda 150 bacak hareketleri
Yok anacım bende ölcek namına bi sey yok, ben aldım simdi 1.5 lt su şişemi 1 tanesini bitirmek üzereyim. Tabi siz yazdıktan sonra ona gectim, o zamana kadar da bi 1.5 lt daha icmisimdir benceEvet ölçekli sürahilerde var. Ama bana şişe kolay geliyorr.
Naptııın kıııız? 2 dilim baklava nedir?menüm:
3 kayısı 2 bardak ılık su
sabah: 1 yumurta 5 yeşil zeytin 1 kk peynir 1 dilim t.b.ek. 2 bardak şekersiz çay
ara: 1 elma
öğlen: 2 dilim ev yapımı baklava 2 bardak şekersiz çay
ara: 1 elma
akşam:4 5 kaşık mercimek çorbası 10 kadar hamsi bol salata 1 dilim t.b.ek.
su: 2 litre
30 dakika yürüyüş
1 demlik yeşil çay içicem yatana kadar
"aşırıya kaçmadım sanırsam" demis bi de utanmadanama gerçekten 2 dilim yedim fazlaya kaçmadım sanırsam ahh ahhh kayınvalideminde baklava yapıcağı tutmuş ben ne yapım@kollontai kes cezamı boynum kıldan ince ama öğlen yemedim dengelememiştirmiyim?
Allah bagıslasın canım pek tattlıymıs :)bu arada yandaki benim oğluşum teyzeleri :)
Ne güldüm ya mesajını okurkenkuzucum kv çamur atma şimdi istemesen anne ben daha sonra yerim der durumu kurtarırdın .. ben 4 gündür önümdeki zeytinyağlı yaprak sarmaları börekleri çörekleri ve en önemlisi mevlüt pilavına hayır demişim tutmuşum üstelik elimdekini bırakıyorum başkası gelip aa senin tabağın yok deyip yenisini gelip tutuşturduğu halde gıdım yemedim odada herkes tıkınırken ben uslu uslu suyumu içtim neden ? onlar koltukta tek kişilik yer kaplarken ben 2 kişilik yer kapladığımdan ..
yemiycezz yediğinide görmiyim
zayıflıycaz biz ayol 2 gündür bakmadığım elbise güzel pantalonlar kazaklar kalmadı .. fit olucaz biz tombiklerin eline tabak taşıycaz onlara yedircezz tamammı![]()
hergün tartılma .. indiğini gördükçe salıyosun en azından 3 günde 1 tartıl.. ben öyle yapıyorum rehavete kapılıp salarım yoksa 100 gram alsam aa alıyorum yapmıyım rejim deyip bırakırım diye korkuyorum..