Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy yarın başlıyoz mu isveçe hiiiç motive değilim haa....... siz böyle bastırınca bende ters tepti... yazık banaaa... pazara gittim ıspanak aliim diye vicdansızlar her yeri çilekle döşemişler...... ne kokuyo ne kokuyo.... gittim bi kilo aldım yarın yiyemicem diye avuç avuç yedim ama midem bulandı :'((((( neyse yarın +++++ görceğim garanti... çilekleri buzluğa koydum 12 gün dayanır mı :KK43: kıyamam ben onlara.... hiç isveç modunda değilim.... zaten yarnda pazartesi oyyşşşş çok acıklı çoook....

neyseki malzemelerim hazır.... yoksa cayacaktım... her bişiy hazır haydi bismillah....
Bizim aklımıza şu isveçi sen sokktun.Birde caymaya mı kalkıyorsun. Düş önüme bakalım o diyet yapılacak. :KK4:

morordek morordek muska77 muska77
Kahvaltı:
1kase yeşil salata- 1 mini muz
Öğle:
yarım kase çorba- 2 kaşık yeşil salata
Akşam:
10 sıkım çiğköfte marul 1 bardak ayran
SU: 2.5 litre 1 litre yeşil çay 2 bardak siyah çay 2fincan kahve şekersiz
Spor yok
Oh oh oh menüye bakın hele, 10 sıkım çiğ köfte yenmiş! Spor da yok. Yazdım cezanı 200 zıplama olarak.

Canim bu kadar az yemekle nasil ayakta duruyorsun;(
Bir de sabah yumurta, peynir, yesillik yeme imkanin olsa keske ama galiba calisiyordun, degil mi?

Evet canım kahvaltıyı kurtarıyorum da hafta içi öğlen imkanım hiç yok. Mayıs da görümcemin sünneti var ilk haftasında.bu kadar hırs yapmamın sebebi de o zamana kadar biraz belli olsun zayıfladığım. Az yemek değil de tatli krizleri öldürcek beni. Bugün annem dedi bi kalk bakayım ayağa yanların inmiş sanki diye bi hoşuma gitti :KK70:

B blanche_ea sabah tartılıp girebildiğim en müsait zamanda kilo bildirimini yapıcam. Sabah başlıyorum inşallah bnde.
afife lale afife lale bak bu mantığı sevdin düğün geçsin bi tabak yaş pasta yicem kendime sözüm var :KK70: sanki düğün olup da milletin yanına gidicem ha oturcam evde
muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub
Menüm
Sabah
Çeyrek Ekmek tost iki yumurta 4 duble çay

Öğlen
1 tabak tavuklu çorba

Akşam
Buğulama 3 balık bol bol bol salata

Suyum nihayet 3 litre :21:

Kiz benim ki 2 3 ay surmuyor ki. Haftanin sonuna dogru kuduruyorum. Bebek emzirdigim icin galiba yoksa ben bu kadar yani delirecek kadar tatli düşkünü degilim. Sirf yemeyeyim diye eve aldirmadim yapmadim da bir ara. Bu sefer komsuma tatlin var mi diye sordugumu bilirm.
Hos zaten ben yemesem bile sevgili esim illaki bir iki catal da olsa kendisi zorla yedirir. Bu 1 hafta istirahatli gunlerinde bile calistigi icin. Evde yoktu o yuzden diyetimi sabote edemedi

Benimki de uzun zamandır ilk defa cozuttum tost yaptım diye yiyince hemen yapıştırdı lafı bitti mi diyet diye

B blanche_ea sabah tartılıp girebildiğim en müsait zamanda kilo bildirimini yapıcam. Sabah başlıyorum inşallah bnde.
afife lale afife lale bak bu mantığı sevdin düğün geçsin bi tabak yaş pasta yicem kendime sözüm var :KK70: sanki düğün olup da milletin yanına gidicem ha oturcam evde
Menüm
Sabah

Öğlen
1 tabak tavuklu çorba

Akşam

Canım çok iyiymişş.
Sende mi yarın kuşana başlıyorsun.

Benimki de uzun zamandır ilk defa cozuttum tost yaptım diye yiyince hemen yapıştırdı lafı bitti mi diyet diye
Yok deseydin bu sefer kolay kolay bitmicekk.. :KK53:
Zayıflayacaksın sen :)) Buna inan
Sünnette herkes bunu söyleyecek. Daha 1 ay var. Böyle devam edersen en az 6kilo verirsin canım.

Tatlı krizlerin içinde tarçınlı süt iç iyi gelir.
Hatta muzun üzerine de tarçın veya kakou koyup tatlı niyetine yiyebilirsin.
Bu konuda morordek morordek iyi denemeler yapıyordu.

Bizim aklımıza şu isveçi sen sokktun.Birde caymaya mı kalkıyorsun. Düş önüme bakalım o diyet yapılacak. :KK4:
Bu isveç diyetini sporla yaparsanız çok güzel incelirsiniz ekstrada kilo verirsiniz bol su spor eğer ben tembelim totom yerinden kalkıp hareket spor yapmam derseniz benim önceden yaptığım gibi 5 kilo verir 3-4 güne geri alırsınız:confused:he bide arkadaşımda yaptı devamında protein diyetine devam etti güzel kilo verdi sarkması falanda olmadı:KK71:

Menüm
Sabah

Öğlen
1 tabak tavuklu çorba

Akşam

Yahuuuu bu menüleri görünce ben çok yediğime karar verdim artık bırakdım bende bugünden itibaren az yiyecem:63:yoksa herkes mezun olcak ben burda kalıcam:eek:

Kizlaarr öncelikle bugünkü menum sabah yumurta peynir domates vs tam buğday ekmekli kahvaltı (geç kalktığım içim saat 1de)
akşam mercimek çorbası ve ızgara tavuk (dışarda yedik) ssbah 1 saat yürüdüm aksamda bisiklet aldık 2 saat bisiklete bindim eşimle 3 ltden fazla su içtim şimdilik bukadar :-)
Hepinizi seviyorum .
Not: bugün tartildim 78.6 :-)
morordek morordek kollontai kollontai muska77 muska77

Tebrikler canim. Kahvaltin bu kadar gec olmasa 10 numara olmus gunun:KK9::KK9:

Back
X