Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın çıtırlar.
Ben cumaya göre sabitim. 81.8
Ama bu gün kuşan diyetine başladım. Şok diyetten ziyade protein diyeti gibi geldi.
Liste benim için daha uygun bir yöntem.
Bakalım bir hafta yapayım sonuç ne olacak.

Kahvaltı:
dukan krep 1 yumurtadan
Salatalık domates
2 çatal patates
Öğle:
Krep 1 yumurtadan
salatalık
Akşam:
Balık salata
2 çorba k. şehriye çorbası
Su: 2 litre 1 bardak yeşil çay
1 bardak kuşbunu 2 bardak siyah çay
Spor:30 dk yürüyüş
Çok iyi ebrucum
ya bu takim super olmus sizlerle masallah diyeyim :)

ben de gunu 1300-1400 kalori civarinda kapattim, yuruyusumu de yaptim 45 dk hizli tempo, kinada da oynadim baya.
guzel bir gundu mutluyum :)

yarin ben de muzaffer kushanimsi basliyorum :)
guzel olacak :KK70:
:)) Kuşhanımsı Bunu sevdim.
morordek morordek kollontai kollontai muska77 muska77
Bugünkü menum Sabah 1 saat yürüyüş
Filtre kahve muz
Öğle yeşil salata
Aksam ızgara balık bol yeşil salata
3 lt su
Aybuke sabah çok yetersiz canım.
Cok sukur gozum doydu:KK66: tatli konusunda alnim ak ama adini saymayayim da bazi Turk yemeklerini doyana kadar yedim:KK17: Birazdan tartilacagim. Bakalim ins + gelmem:oops:
Ayy kaptancigim bir de bir yorgunluk kaldi hastaliktan ustumde. Bugun daha iyiyim sukur. Evimi toplamaya bile mecalim olmuyordu. Senin hastaligin nasil oldu? Yorgunluk vs kaldi mi?
Boğazım yine şiş. Bu antibiyotikler niye işe yaramıyor acaba :(
muska77 muska77 canim senin fotograflarin mi acilmiyor ben mi acamiyorum;( Gruptan biri anlatmisti da cok merak ettim:KK45:
Albümüme bak canım seni izlemeye aldım. Başarı hikayesindekini eşim kaldırttı :KK34:

Benimki de uzun zamandır ilk defa cozuttum tost yaptım diye yiyince hemen yapıştırdı lafı bitti mi diyet diye
Çeyrek ekmek hemen hemen 4 dilime eşit canım çok sorun değil yani ama cumartesi günküydü galiba tüm gün kahveyle geçiştirmiştin
Hiiç sağlıklı değil bi daha yapma.
Günaydın çıtırlar.
Ben cumaya göre sabitim. 81.8
Ama bu gün kuşan diyetine başladım. Şok diyetten ziyade protein diyeti gibi geldi.
Liste benim için daha uygun bir yöntem.
Bakalım bir hafta yapayım sonuç ne olacak.
Hadi kolay gelsin..

Bizim aklımıza şu isveçi sen sokktun.Birde caymaya mı kalkıyorsun. Düş önüme bakalım o diyet yapılacak. :KK4:

ben caydım bile muska haklı çıktı valla :) yımırtaları evde unuttum.... sabahta bir şey yemedim kahve yapçak vakit olmadı... aç kaldım uleynnn....

şimdi nescafe mi içiyom... listeye uyamıcam ben anladım.... genel olarak uyucam ama iş yerinde yumurta nasıl yicem yahu kokar hava da ısındı mübarek...

kısmen uyucam.... bakalım...

Çok iyi ebrucum

Boğazım yine şiş. Bu antibiyotikler niye işe yaramıyor acaba :KK43:

Albümüme bak canım seni izlemeye aldım. Başarı hikayesindekini eşim kaldırttı :KK34:

hemen söyliim çok sık ilaç kullandığın için işe yaramıyo the ukelaa dümbeleğii....

geçmiş olsun....

Güüünaydın yoğun bir gün yine elhamdülillah. Tartımı bildiriyorum; 99.3 :KK53:
muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub -500 galiba cumadan bu yana

muska77 muska77 cumaydı canım o ne moral vardı ne vakit. katil olasım vardı ama... mecburiyet ten oldu dışarda olunca bide etrafım kalabalık olunca hiç ses ermeden yüklendim kahveye puahhaha

Kuşhan ı yapmaya başladım bi bardak çayımı 1 dilim kepek siz ekmeğimi yedim ama fazla açım galiba. B blanche_ea yarın mı başlasak. Hahhaha durdur beni . Cayicim caymiciimmm. Yiyijiiimmm. YYemijiiimmm. Yeah
Mcxxxx hepinize bol keyifli günler hatunlar

Güüünaydın yoğun bir gün yine elhamdülillah. Tartımı bildiriyorum; 99.3 :KK53: -500 galiba cumadan bu yana

muska77 muska77 cumaydı canım o ne moral vardı ne vakit. katil olasım vardı ama... mecburiyet ten oldu dışarda olunca bide etrafım kalabalık olunca hiç ses ermeden yüklendim kahveye puahhaha

Kuşhan ı yapmaya başladım bi bardak çayımı 1 dilim kepek siz ekmeğimi yedim ama fazla açım galiba. B blanche_ea yarın mı başlasak. Hahhaha durdur beni . Cayicim caymiciimmm. Yiyijiiimmm. YYemijiiimmm. Yeah

gözünn aydııın ikili rakamlara kavuşmuşsun maşallah....

cayma be kuşhanda simit bilem var ondan cayılır mı.... bak isveçe öl diyo kahvaltı vermiyo...

Ben cuma daki kilomla hala ayniyim 81,8..
79 u geçtim bu hafta 80 küsürü görsem bari pek moralsizim :KK43:
muska77 muska77 , morordek morordek
Şşşt yok çyle moralsiz olmak falan kızarım hee!
hemen söyliim çok sık ilaç kullandığın için işe yaramıyo the ukelaa dümbeleğii....

geçmiş olsun....
Yok kıız çok sık ilaç kullanmayı sevmem ben ama bu kış ilaçlıda geçmedi bu uyuz hastalık.
Güüünaydın yoğun bir gün yine elhamdülillah. Tartımı bildiriyorum; 99.3 :KK53: -500 galiba cumadan bu yana

Cayma cayma başladın madem bitir.
ben cumartesi 64,1 dim bu sabah 65,4 --- bunlar çilek bence :)
Kız kaç kilo çlek yedin :-)

Çok iyi ebrucum

Boğazım yine şiş. Bu antibiyotikler niye işe yaramıyor acaba :KK43:

Masaallah incecik bir kiz olmussun;)
38 bedensin galiba, degil mi?
Darisi benim basima.. Basari hikayen neredeydi acaba

Şşşt yok çyle moralsiz olmak falan kızarım hee!

Yok kıız çok sık ilaç kullanmayı sevmem ben ama bu kış ilaçlıda geçmedi bu uyuz hastalık.

Cayma cayma başladın madem bitir.

Kız kaç kilo çlek yedin :-)

200 gr yemişimdir daha da yerdim de mideme bişi oldu....

Back
X