Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaşasin spor bugun spora basliyorum kizlar.
bu arada da bir yandan ev toplamaya başlıyorum bugun. Daha ev bulmadik ama cikacagiz o belli. 1 ay surmez bile....
kolay gelsin bana
Ev taşımak mııı?! Kolay gelsin şekerim hiç sevmem taşınma işini :KK14:
1000mg lık iki kutu bitrdim önce amoklavin verdi o işe yaramayınca augmentin Yok hala ağrıyor...
Augmentin de kesmediyse bilemedim valla muskam :(

Ev taşımak mııı?! Kolay gelsin şekerim hiç sevmem taşınma işini :KK14:

Augmentin de kesmediyse bilemedim valla muskam :KK43:

Evet canim sevmesemde mecburum. Esim polis bu sene lojman suremiz doldu. Lojmandan cikiyoruz. Seneye de tayinciyiz. Bu sene sehir ici. Seneye temmuz gibi de sehirler arasi olacak

Valla ben razıyım utanmaya..:KK66:
Sonucu çk merak ediyorum bakalım o kadar gidecekmi?
valla muskam açıkcası bende merak ediyom bakalım
çalışırken zor olcak... işe kapkaçaklar geliyom zaten :) yerli malı yurdun malı ben az öz kendi isveçime devam.. hem ne öğlen 2 yumurta yicem birini sabah yerim ben...akşam 200 gr et yiceme 100 gr öğlen 100 gr akşam yerim bari 3 öğün yemiş olurum.... caymadım da biraz değişik isveç olcak....

heyecan seviyorum napiim :)
vayyyy hadi bakalım çakma isveç ci seni
Yok gecti simdi, duns abah da beni zorladi. Ise geciktim biraz sadece, bol su iciyorum bugun vucudum kendine gelsin diye :)
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

Günaydın hanımlar!
Hafta sonu cezalarını yazayım da hemen atlayın:
ebrusonmez ebrusonmez - 200
btlbetul btlbetul - 100 (aslında yazmayacaktım da baktım artı cıkmıssın demek ki cilek cok kacmıs, bi zıpla kendine gel dedim :p)
savurgan savurgan - 100
@afife lale canım sen girmek istiyor musun ceza listesine?
Eneeeee ben niye ceza aldımki hergün 45 dk yürüdüm ekstra evi bal dök yala temizledim bugün spor yok onun yerine geçsin bari iki tane cenaze iki gözüm iki çeşme ağlamakdan canım çıkdı iki tane fidancık gitti biri 27 yaşında iranlı arkadaşımın birincilikle üniversite mimarlık bitirmiş kardeşi üşüyorum diye eve gelmiş hastaneye götürmüşler gece sabah vefat etmiş :KK61:diğeride 1 yaşında caniiiii trafik canavarı öldürdü küçüçük bebeği arkadaşımın bebeğini :KK61:üzüntüden hiçbirşey yapamadım bugün
Sabah
Kakaolu shake 200 kalori
Öğle
Zıkkımın köküüüüü
Akşam
200 kalorilik sabahkiii shake morel 0 :KK61:

çalışırken zor olcak... işe kapkaçaklar geliyom zaten :) yerli malı yurdun malı ben az öz kendi isveçime devam.. hem ne öğlen 2 yumurta yicem birini sabah yerim ben...akşam 200 gr et yiceme 100 gr öğlen 100 gr akşam yerim bari 3 öğün yemiş olurum.... caymadım da biraz değişik isveç olcak....

haaaa haaaa betüş bana bizim türk doktorun lafını hatırlattın bana karatayı önermişti bende dukanın kitabını aldığımı onu okuduğumu yeni uygulama başladığımı söylediğimde oda kim tanımam etmem bilmem ilk kez senden duyuyorum türkmü bu dedi yoookkk fransız dediğimde fransızmıyız bizde onun diyetini yapıyon bak mis gibi damak tadımızda karatay diyom sen halen daha elin fransızından bahsediyon demişti bak git al şu karatay kitabını elin fransızının yemek yaşantısı seni yarı yolda bırakır dedi aynen dediğide oldu kız yarı yolda bırakdım yaaa :KK70:

Eneeeee ben niye ceza aldımki hergün 45 dk yürüdüm ekstra evi bal dök yala temizledim bugün spor yok onun yerine geçsin bari iki tane cenaze iki gözüm iki çeşme ağlamakdan canım çıkdı iki tane fidancık gitti biri 27 yaşında iranlı arkadaşımın birincilikle üniversite mimarlık bitirmiş kardeşi üşüyorum diye eve gelmiş hastaneye götürmüşler gece sabah vefat etmiş :KK61:diğeride 1 yaşında caniiiii trafik canavarı öldürdü küçüçük bebeği arkadaşımın bebeğini :KK61:üzüntüden hiçbirşey yapamadım bugün
Sabah
Kakaolu shake 200 kalori
Öğle
Zıkkımın köküüüüü
Akşam
Öncelikle başın sagolsun canım :(
Gecen günkü pizzadan ve aksam yedigin ekmekten dolayı yazmıstım. Günlük sporun olsa da cısss yedigin zaman da ceza yazılıyor.

Öncelikle başın sagolsun canım :KK43:
Gecen günkü pizzadan ve aksam yedigin ekmekten dolayı yazmıstım. Günlük sporun olsa da cısss yedigin zaman da ceza yazılıyor.
Sağol canım iyi yapmışsın o zaman evet yaaa o pizza ve ekmekleri yememem gerekiyordu bidaha yok tövbe yemem hemen tartıya yansıyor zaten

Sabah
Kakaolu shake 200 kalori
Öğle
Zıkkımın köküüüüü
Akşam

Allah ailelerine sabırlar versin yardımcıları olsun inşallah....

Bu isveç diyetini sporla yaparsanız çok güzel incelirsiniz ekstrada kilo verirsiniz bol su spor eğer ben tembelim totom yerinden kalkıp hareket spor yapmam derseniz benim önceden yaptığım gibi 5 kilo verir 3-4 güne geri alırsınız:confused:he bide arkadaşımda yaptı devamında protein diyetine devam etti güzel kilo verdi sarkması falanda olmadı:KK71:
Sağol canım. Dediğin gibi sporu da aksatmadan yapmayı düşünüyorum. İnşallah inceliriz

Back
X