- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.081
Selam kizlar dogum sonrasi tekrar araniza donmek istiyorum. Sansim varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende haşlanmış ıspanağa yumurtayı kırıp yedim. Bolda limon sıktım.
Hadi bakalım. İsveç mi daha çok verdirecek kuşhanmı??
canım nasıl gidiyor hamilelikSelam kizlar dogum sonrasi tekrar araniza donmek istiyorum. Sansim varmi
Öyle 1 günde 300-400 gr veriliyordu madem biz niye veremedikYok yok asla olmaz artıyla gelemem. Zaten bugun yürüyüşümü dışarıda yapmayı planlıyorum. 1 saatten fazla yürüyeceğim.Üzerine de leslie yaparsam umarım yarına sabit olurumm.
Dogum yaptim :) uc hafta olducanım nasıl gidiyor hamilelik
az kalmıştır dimi hamile olarak listeden ayrıldığın için girebiliyorsun sorun olmuyor
Zeynep senin cezanı yazmayı unutmusum.Baßınız saolsun canım. Genç ölümler zor. Rabbim ailesine sabır versin.
Gelme ebrucum bu gelenler bizi çok seviyor ve gitmek bilmiyor. Anlamadım ben bu işi ama ben de kuşana başladım bu gün bakalım merak ediyorum. Vumaya kadar da tartılmayacağım. Yoksa gevşerim verdiğimu görürsem.
Sevme kuzum 60 ları sen hemen 59 a yol al.
Hayırlı olsun canım :) Eskilerdensin galiba, yeniden aramıza hoşgeldin diyelim :)Dogum yaptim :) uc hafta oldu
ayyyy benim kabusum taşınmak en büyük korkum oldu buralarda tek başıma yerleştirme bide canım az taşındığım gece illaki sökülen mobilyalar kurulacak gardolap yerleşecek yoksa çatlarımAyy en zor iş bence ev taşımak :))
Daha önce taşınmamış biri olarak bunu söylemem biraz saçma olsa da
Taşınma ihtimali beni korkutuyorr. Eşyalarıma kıyamıyorum.Taşıma şirketleri bile adam gibi yapamıyor![]()
Morördek ben denedim oluyor canııııımmm şöylekiii akşam en geç 5 de yiyeceksin oda 200 kalorilik çorba olcak öğle sapıtmayacan salata olcak yağsız tavuk eti didikle sabahda ekmeksiz az kalorili birşey anammm ters yazmışım önce sabah öğle akşam yazmam gerekirken akşam öğle sabah yazmışımÖyle 1 günde 300-400 gr veriliyordu madem biz niye veremedik![]()
Hayırlı olsun canım.kızlar ben geldiiiim, kusura bakmayın ugrayamadım 3 gundur, islerim vardı, bu arada is buldum yarın is bası700 mesaj birikmis onemli bisi olduysa yazıverin hayrına okumakla bitmez o
![]()
Başınız sağolsun canım.Eneeeee ben niye ceza aldımki hergün 45 dk yürüdüm ekstra evi bal dök yala temizledim bugün spor yok onun yerine geçsin bari iki tane cenaze iki gözüm iki çeşme ağlamakdan canım çıkdı iki tane fidancık gitti biri 27 yaşında iranlı arkadaşımın birincilikle üniversite mimarlık bitirmiş kardeşi üşüyorum diye eve gelmiş hastaneye götürmüşler gece sabah vefat etmişdiğeride 1 yaşında caniiiii trafik canavarı öldürdü küçüçük bebeği arkadaşımın bebeğini
üzüntüden hiçbirşey yapamadım bugün
Sabah
Kakaolu shake 200 kalori
Öğle
Zıkkımın köküüüüü
Akşam
200 kalorilik sabahkiii shake morel 0![]()
DövelimYa bacım ne yaptın? 60'lardan zor indirdik zaten, gene çıkmış
Sen bu hafta artıyla gel de göreyim seni![]()
Ayy hoşgeldin canım.Selam kizlar dogum sonrasi tekrar araniza donmek istiyorum. Sansim varmi
Morördek ben denedim oluyor canııııımmm şöylekiii akşam en geç 5 de yiyeceksin oda 200 kalorilik çorba olcak öğle sapıtmayacan salata olcak yağsız tavuk eti didikle sabahda ekmeksiz az kalorili birşey anammm ters yazmışım önce sabah öğle akşam yazmam gerekirken akşam öğle sabah yazmışımolsun ingilizcede böyle ters bizim dilimize göre zaten hep ters konuşurum türkçeyide bu yüzden alışkanlık oldu
hımmm nerde kalmıştık heee bu şekilde yersen sabah hopppppp 300-400 gr eksik çıkıyorsun 5 kez denedim
![]()
Orada misinmuska77 canim. Sana fotomu atayim da bak hemencik kaldiracam ama. Foto cektirmeyi dusunmuyordum... annemin etegi vardi o an üstümde.. rüküşüm yanim
Gönder buradayım.Orada misinmuska77 canim. Sana fotomu atayim da bak hemencik kaldiracam ama. Foto cektirmeyi dusunmuyordum... annemin etegi vardi o an üstümde.. rüküşüm yanim
bizim başımız kel miii heee kel miii