- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.181
evet canım bu sefer bozmak yok bakalım:)nilsub canim sen kuşhana yarin baslayacak misin tekrardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bu sefer bozmak yok bakalım:)nilsub canim sen kuşhana yarin baslayacak misin tekrardan
kolay gelsi canım ya evet çok zoe olur toplamak bi dert gidip yerleştirmek ayrı dert Allah kolaylık versinBen bittim ya bugün. Sabah erkenden basladim. Daha yeni oturdum. Bacaklarimi hissetmiyorum. Bu tasinma isleri ne kadar zor.Daha kolilemeye baslamadim bile
kızlar menümü yazıyım
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
yarım çay kaşığı kadar lor
1/2 kk peynir
4 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
ara sade Türk kahvesi
öğlen
6 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
ara sade soda
akşam
2 yk kuru börülce yemeği
2 yk yoğurt
spor 2 mil ve 2 kat ev temizliği 5 saat kadarcık
su 3 lt
@muska77 , @kollontai , @morordek ,nilsub
öyle oldu canım ya bu kşam benim için boz yarın devam edersin diyince bozdum gittiadam sevdiceğini beslemiş seninki gibi olsa takmam kafama
ben kendimi besledim.. elimin ayarına sayıyorum şuan
ben yarın yapıcaktım kaçamağımı ama yalan oldu benim asıl takıldığım mesele bu kaç aydır lahmacun yemiyodum yalan olduu![]()
sen başladın mı canım kusana bugunBana bulgur çok geldi biraz bence max 3-4 yk olmalı.
canım be kuşhanımsı yapıyorum :)sen başladın mı canım kusana bugun
senin kuşhanımsı daha güzelmişcanım be kuşhanımsı yapıyorum :)
benim bünyem zayıf biraz ya 1000 kalorinin altında kalmamaya çalışıyorum.
evet canım bu sefer bozmak yok bakalım:)
kolay gelsi canım ya evet çok zoe olur toplamak bi dert gidip yerleştirmek ayrı dert Allah kolaylık versin
yok kız ben betüşmüyüm :) dün akşam mecburi gibi bişey oldu merak etme kocam beni birdaha 10 sene sonra götürür dışarıCanim o zaman ben de sana eslik edeyim. Ama
Yari yolda birakmazsan beni
ya evet sabahtan bir menü belirleyip ona göre devam ediyorum.yok kız ben betüşmüyüm :) dün akşam mecburi gibi bişey oldu merak etme kocam beni birdaha 10 sene sonra götürür dışarı![]()
farkettim tatlım :)))))Bana bulgur çok geldi biraz bence max 3-4 yk olmalı.
evet canım bugun bakkala yarın fırıncıyı ararmısın tam buğday ekmeği getirsin dedim :) burası küçük bir yer o yüzden çarşıya inmek gerekiyor ama olsun ben tam kusana devam yarınya evet sabahtan bir menü belirleyip ona göre devam ediyorum.
yarın da bugüne benzer yaparım çünkü evde ekmek kalmamış sonra devam :)
zaten normalde annenin evinin seni incecik yapması lazım :)farkettim tatlım :)))))
normalde o kadar koymam ama 2 kat ev temizlerken gözüm döndü..
annemin evi mayın tarlası gibi kapıdan girerken dua ederek giriyorum biri gelsede yaptıklarımı yese diyee hazır bekliyo hatun:))zaten normalde annenin evinin seni incecik yapması lazım :)
ayyy ne kötü ama olmuyor böyle bir daha sebze haşla yoksa temizliğe gelmicem de:)annemin evi mayın tarlası gibi kapıdan girerken dua ederek giriyorum biri gelsede yaptıklarımı yese diyee hazır bekliyo hatun:))
kendi dal gibi eziyeti bizee![]()
yok kız ben betüşmüyüm :) dün akşam mecburi gibi bişey oldu merak etme kocam beni birdaha 10 sene sonra götürür dışarı![]()
evet bencede normalde kazasız atlatıyodum..ayyy ne kötü ama olmuyor böyle bir daha sebze haşla yoksa temizliğe gelmicem de:)
sürer hayatım sürer bide çocuklar üniversiteye başlayınca götürür tamam yarın 1 .gün tamam beraber:)Ozel gun canim anlarim tabiki de. Insaallag 10 sene surmez kiz. Tamam o zaman yarin beraber baslayalim