Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sürer hayatım sürer bide çocuklar üniversiteye başlayınca götürür tamam yarın 1 .gün tamam beraber:)

Canim yarin tartil ki bari 14 gunde ne kadar kilo vermisiz ona bakalim.... bu ay sonu 78 olmam lazim. Dolma bile var nolsun daha. Sporu aksatmayalim ama tamam mi.
Ben kacar cocuklar uyudu. Ben de cok yorgunum. Yakin takiptesin. Listeye sadik kalmaya çalışalım

Canim yarin tartil ki bari 14 gunde ne kadar kilo vermisiz ona bakalim.... bu ay sonu 78 olmam lazim. Dolma bile var nolsun daha. Sporu aksatmayalim ama tamam mi.
Ben kacar cocuklar uyudu. Ben de cok yorgunum. Yakin takiptesin. Listeye sadik kalmaya çalışalım
tamam şekerim iyi geceler:)

Günaydın hanımlar!
Hafta sonu cezalarını yazayım da hemen atlayın:
@ebrusonmez - 200
btlbetul btlbetul - 100 (aslında yazmayacaktım da baktım artı cıkmıssın demek ki cilek cok kacmıs, bi zıpla kendine gel dedim :p)
savurgan savurgan - 100
afife lale afife lale canım sen girmek istiyor musun ceza listesine?

Canim cikolata, tatli ya da yemegi fazla kacirmak gibi seylereyse evet beni de yazabilirsin;) Ama patatesten ya da oglen 1 dilim ekmekten ceza bana biraz garip geliyor:110: Yani hakkedersem ver cezami yardimci kaptanim:KK45:

ayy bugün yediğim pilavın vicdan azabını yaşıyorum :KK43:
nerdeyse tartıda 1 kilo almış gördüm kendimi kabus gibiydi sabaha ne olurum acaba :KK43:
Sen bi 100 atlama yap o zaman Duygucum :)) valla artik nasil islemisse beynime, hala yemegi çok kacirinca hemen başlıyorum cekirge gibi ziplamaya. Ama cidden ise yariyor ;)
Al canm al tabiki de. Spor yapmadim. Cezama raziyimmm
Ben bittim ya bugün. Sabah erkenden basladim. Daha yeni oturdum. Bacaklarimi hissetmiyorum. Bu tasinma isleri ne kadar zor.Daha kolilemeye baslamadim bile
Senin sporun yoktu ama tum gun ev isi yapmadin mi taşınma icin? Temizlik vs onlari da spordan sayarim ben. Önemli olan yediğini yakmak ;)
Canim cikolata, tatli ya da yemegi fazla kacirmak gibi seylereyse evet beni de yazabilirsin:KK66: Ama patatesten ya da oglen 1 dilim ekmekten ceza bana biraz garip geliyor:110: Yani hakkedersem ver cezami yardimci kaptanim:KK45:
Ben kollontai kadar gaddar olamiyorum :KK53: oglen yedigin 1 dilim ekmege ve patatese ceza kesmem. Patatesi aksam tuketirsen veya gun icinde miktari cok olursa keserim. Cezalar bende iken sen de zipla cekirge :KK53:

Ama isveç yapıyorum. İsveçten sonrada bunu deneyeyim.
Yok ebrucum bu sürekli olmaz kilo vermen takıldığında yap ben öyle yapıyorum sabah domates salatalık peynir zeytin yada omlet yapıyorum
Öğlende
1 domates
1 salatalık
Tavuk gögsü haşlayıp didikliyorum 100 gr kadar
Marul hepsini bol limonluyup yiyorum yağsız
Akşamda
Çorba sabahh hopppp 300-400 gr eksik çıkıyorum

olur mu canım bir külbastıyla bir tavuk göğüs aynı olur mu pehhh fakirlik işte külbastının sadece adını biliyoz :))))
Betüşcüm sen fakirlikden bilmiyon kankim bende hiç yemediğimden hayatım boyunca puding tulumba tatlısı ( oda ramazanlarda misafire alırsam tadarım:KK53:) onun hariçi hiççççç tatlı yemem:63:belkide o yüzden yıllardır bir deri bi kemik gezdim ortalıkda:-)sen gel avustralyaya ben sana neler alırım şekerli simit hormonlu sebzeler :KK66:anammm bu açlık ne kötü birşeymiş canlarım yaaaa sen gece 2 de uyan açlıkdan karnımdan gökgürültüsü gibi ses geliyor eşimide kaldırdım yaptığım öfffff püffffflemeyle sıskaaa açım ben dedi sofra hazırladı oturdu yedi :mad:gelsene sende aç değilmisin diyor bide:mad:ama ben hayırrr nayırrrr:stop:dedim yemedim :cool:

Günaydın canlar dünkü menüm
sabah 1 bardak su
30 dk yürüyüş ayağın yine su topladı
kahvaltım 06:40
2 yumurta
2 ceviz
3 dal kıvırcık
2. Menüm 14:40
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
5 adet ceviz dün çok açtım arkadaşlar anlayamadım,dünyayı yesem doymazdım
su 3 bardaktan fazla içemedim.Kötü bir gündü benim için

Alemsinn yaa çatlakk :KK70::KK70::KK70:

adam bakar bana be küçücük insanım o besler beni no
Betüşcüm sen fakirlikden bilmiyon kankim bende hiç yemediğimden hayatım boyunca puding tulumba tatlısı ( oda ramazanlarda misafire alırsam tadarım:KK53:) onun hariçi hiççççç tatlı yemem:63:belkide o yüzden yıllardır bir deri bi kemik gezdim ortalıkda:-)sen gel avustralyaya ben sana neler alırım şekerli simit hormonlu sebzeler :KK66:anammm bu açlık ne kötü birşeymiş canlarım yaaaa sen gece 2 de uyan açlıkdan karnımdan gökgürültüsü gibi ses geliyor eşimide kaldırdım yaptığım öfffff püffffflemeyle sıskaaa açım ben dedi sofra hazırladı oturdu yedi :mad:gelsene sende aç değilmisin diyor bide:mad:ama ben hayırrr nayırrrr:stop:dedim yemedim :cool:

aferim yoldaş direne direne kazanacağız :)

bir deri bir kemik gezdin sonra nooldu tam olarak nasıl düştün burlara :))

şimdi bitterli puding karışımları var baademli bitterli falan rejime başlamadan önce yanii kasım 2015 te yediydim bir kase yesem yeter diye başlayıp 4 kaseyi de gömmüştüm the hayvan :)))

öyle şeyleri sevmem ki ben... ben neee severim kola jelibon bitter pasta :)) şerbetli tatlı neyimm hiç hiç sevmem...tulumba baklava falan hiç hiçç.... bayramdan bayrama tadarım sadece....ama bazı yerlerin baklavası ayrı o bir baklava değil ona baklava diyen çarpılır çıtır çıtır antep fıstıklı ooo ayrı bi dünya....

Back
X