- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.221
kızlar bu ne bilin bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç takma kafana arada olur öyle.kızlar nasılsnız dünden beri gelemedim ve geçmişi okumadım birazdan gelip okuyucam ne dicem hafta sonu eşimin amcasının oğlunun düğünü vardı istanbuldan görümcemlerde geldi hemşire kendisi orda dün akşam düğüne gittik balıkesire ordan eşimin bana süprizi vardı sahile gittik yemeğe ordan otel basriye çok güzel geçti hafta sonum çocuklarda kv kaldı dün akşam diyetimi bozdum çok özür dilerim ama kızmayın hemen bugun öğlen geldik eve 9 yıldır hiç annemler dışında dışarda kalmamıştık ve 4 yıldır oğlum doğduğundan beri akşam dışarı çıkmamıştık anlıcanız benim için çok güzeldi diyette olduğumu biliyor bugun benim için 1 kereliğiine bırak ben yiyicem sen bakıcan mı dedi yarın devam et diyince tamam dedim bugun dikkat ettim ama kuşana uyamadım görümcemler vardı biraz önce yolculadık yarın kuşanın diyetine 1. gününde yeniden başlıcam gerçekten çocuklar olunca birde küçük olunca böyle durumlar çok az oluyor affınıza sığınıyorum kızlar anlayın halimden :)![]()
Hoşgeldin canım.Hoşbuldum. Kuralları kabul ediyorum.
Boyum 1.68
Güncel kilom 63.8
Hedef kilom: 57
Sakal birakacam sakalmuska dediydi uyma betüle vazgeçer diye ee buyukleri dinlemek lazım![]()
kıskanma çalış bizimde olsun yalnız anında satışşşşşşşş..............ne kadar güzel keşke benim olsaaaa :)
öyleymiş neyse bilelimde betül ipiylen kuyuya inmeyekHiç takma kafana arada olur öyle.
Artık aynen devam.
Hoşgeldin canım.
Ordekim anlatmış herşeyi.
Zaten azmis kilon hemen verirsin inşallah.
Sakal birakacam sakal![]()
yok kız ne bu bilen varmı :)yazıııık bunu mu yicen sen şimdi...
Cuma günü öğle yemeğinde bir tane ye canım.adam sevdiceğini beslemiş seninki gibi olsa takmam kafama
ben kendimi besledim.. elimin ayarına sayıyorum şuan
ben yarın yapıcaktım kaçamağımı ama yalan oldu benim asıl takıldığım mesele bu kaç aydır lahmacun yemiyodum yalan olduu![]()
Helaal!Betüşcüm sen fakirlikden bilmiyon kankim bende hiç yemediğimden hayatım boyunca puding tulumba tatlısı ( oda ramazanlarda misafire alırsam tadarım) onun hariçi hiççççç tatlı yemem
belkide o yüzden yıllardır bir deri bi kemik gezdim ortalıkda
sen gel avustralyaya ben sana neler alırım şekerli simit hormonlu sebzeler
anammm bu açlık ne kötü birşeymiş canlarım yaaaa sen gece 2 de uyan açlıkdan karnımdan gökgürültüsü gibi ses geliyor eşimide kaldırdım yaptığım öfffff püffffflemeyle sıskaaa açım ben dedi sofra hazırladı oturdu yedi
gelsene sende aç değilmisin diyor bide
ama ben hayırrr nayırrrr
dedim yemedim
![]()
En önemlisi bu ordekim almada.Gunaydin hanimlaar!
Kacamaksiz bol eksili bir gun olsun.. Ben sabah gene 59.2 geldim. Sanirim sabit kalmak en basarili oldugum seymis, bilememişim![]()
Haşlanmış karnabahar sanki.Eki Görüntüle 1812686
Kolay gelsinneyse ben kaçtım beybiler azcık iş maratonu yapiiim mucckkk...
hayır değil ama çok benziyor başka başka bulun bakalım:)Cuma günü öğle yemeğinde bir tane ye canım.
Benden
Helaal!
En önemlisi bu ordekim almada.
Haşlanmış karnabahar sanki.
Kolay gelsin
betüş keşke yapsaydın isveç valla ben ilk günden çok memnun kaldım haa haberin olsunmuska dediydi uyma betüle vazgeçer diye ee buyukleri dinlemek lazım![]()
kefir mayası dimi tatlım oEki Görüntüle 1812686
kefir mi yapcan canım çok faydalı imişhayır değil ama çok benziyor başka başka bulun bakalım:)
alkış kaptanımagünaydınlarrrrrr
betüş keşke yapsaydın isveç valla ben ilk günden çok memnun kaldım haa haberin olsun
ebru sen ne yaptın tartıldın mı
kefir mayası dimi tatlım o
Günaydın!kefir mi yapcan canım çok faydalı imiş
şu isveç bitsin bende yapayım kefiralkış kaptanıma![]()
evet kaptanım yaptım şimdi kefiri yıkadım bir güzel kaynatıp soğuttuğum süte koydum kavonaza yarın içmeye başlıcam diyettede çok faydalıymış bağırsakları temizliyormuş :) her dün aralarda içmeyi düşünüyorum :)kefir mi yapcan canım çok faydalı imiş
evet yaaa muhteşem bişey oldu dün sabah tartıdaki rakamı görünce gözüm yuvalarından fırlamıştı bu sabah yerine geldiGünaydın!
Güzel bir eksiyle uyanmış sın sanki![]()
nilsun cum iyi fikir bi de çok faydalı sadece bağırsak temizlemek değil kansere kadar çok faydalı bişey bu kefir yaaaevet kaptanım yaptım şimdi kefiri yıkadım bir güzel kaynatıp soğuttuğum süte koydum kavonaza yarın içmeye başlıcam diyettede çok faydalıymış bağırsakları temizliyormuş :) her dün aralarda içmeyi düşünüyorum :)
En yakın zamn da deneyeceğimm.Yok ebrucum bu sürekli olmaz kilo vermen takıldığında yap ben öyle yapıyorum sabah domates salatalık peynir zeytin yada omlet yapıyorum
Öğlende
1 domates
1 salatalık
Tavuk gögsü haşlayıp didikliyorum 100 gr kadar
Marul hepsini bol limonluyup yiyorum yağsız
Akşamda
Çorba sabahh hopppp 300-400 gr eksik çıkıyorum