Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dayanamıyorum bi tane daha vuriciğim :KK11:

en abuk avutma cümleleri
1- kilo sana yakışıyor
2- senin yüzün güzel
3- bekarlık sultanlıktır ben sana çok özeniyorum meselaa
4- amaan çocuğun yok kafan rahat bak dertleri hiç bitmiyo
5- bodur tavuk her dem piliç
6- ev aldık ama bak yıllarca kredisini ödicez
7- arabamız var ama masrafı hiç bitmiyo

daha sayiim miii... içimi döktüm ohhh :)
Sende bayağı biriktirmişsin ayoll

inşallah tatlım çok istekliyim bide gören zayıflamışsın diyince bide eşimin hoşuna gittiğini görünce asılıyorum:)
Birde 2 ay sonra neler diyecekler bi düşün.:KK45:
Bende eşimi 2 gündür tartıya çıkartıp aradaki fark artmış diyip duruyorumm. Daha tarılmayacağım diyor.Ben ısrar edince tartılıyorr.Çok tatlı bi duygu yaa :KK48:

Kilolarimi hamilelikten dolayi aldm hamile kalmadan önce 62 kiloydum sonra 22 kilo aldim 84 kiloyla dogum yaptim kac kilo gitti karar vrdim ekimde diyet yaptim 11 kilo verdim 3 ayda ama ondan sonra ne yaptıysam kilom ayni kaldi 67 de 1 kizim var 8 aylik
Evliyim
Ev hanımı yim
Hamilelikte dikkat etmedin mi çok almışsın yaa. Gözüm korktu.

melekcimm merhaba canım nasılsın?bebişleri büyütmüşsün maşallah nasıl geçti bu süreç,1tane bıle zorken ıkı bebegi düşünemıyorum:)
benım geldıgım kıloları görmüşsündür şahtım şahbaz oldum gördüğün gibi:)ama gececek ınsallah hem doğum süreci,hem logusalık hemde sonrasında baya abarttım:)seni gördüğüme sevındım canım..ben buraya basladım sonra regl süreci başladı bıraz kötü gitti acıkcası bakalım..
Kaçak nerelerdesinn.?

herkese merhaba,
gecen cuma 123leri görünce yıkıldım resmen,bu hafta asıldım baya bu sabah 121,3 gördüm..kısmen iyi sayılır ancak yol uzun olunca ınsan buna bile sevinemıyor..
takımda kendı agırlıgımda birilerinin olmayışı da belkı olumsuz etkıledı benı yada regl haftasına denk gelınce cok motıve olamadım..
amacım en azından 100e ınınce tekrar cuma takımlarına baslamak..bu kıloyla olmuyor,kendı kanatlarımla uçmak ıstıyorum..
hepınıze tesekkur ederım..tekrar görşmek üzere.
canın keşke bırakmasan. Kilonun dengi olması gerekmiyor. Bak dipfaat da sana yakın onunlada yarışabilirsin.Ama yinede senin kararınNe olursa olsun diyeti bırakma olur mu

Back
X