Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar ,sabah kahvaltımı resmen paylaşmıştım öğlende sızma zeytinyağı ile sotelediğim tavuklarımı yedim yoğurtla beraber baktık saat daha bir olmamış yürüyüşe çıktık arkadaşlarla 13:30 da tekrar mesai ;)

Ebrucum benim kızkardeşimin ilk bebeği anne karnında 3 aylıkken kalbi durdu neden diye araştırılırken bizim kızın yoğun kanaması oluyor 3 ay sonra hoppp hastaneye bi bebek daha düşüyor ikinci hafta bu kendini kötü hissedip dr gidiyor ultrosonda bebekler yüzde yüz doğal yoldan 3 cüz müş 1 tanesi düştü ikisi kaldı şimdi 1 kızı 1 oğlu var 7 yaşındalar ailede kimde var dersen damat tarafında yok bizim amcamızında ikizi var 1 kızı 1 oğlu sonra kardeşim tekrar hamile kaldı hiçbir ilaç falan kullanmadan yine doğal yoldan yine 3 lere hamile :anneadayı:kız şokkkkk geçirdi bebekleri çok sorunlu olunca daha toparlanamadan 3 yıl sonra yani malasef bebekler 3 aya kalmadan tek tek düştüler sonrada çok sıkı korunuyormuş işte 2 tanecik şımarıklar var :KK49:7 yaşındalar:KK68:rabbim ol dedimi olur rabbim sağlıklı vefalı hayırlı evlatlar versin hepimize

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. allah yaşayanlara can sağlığı versin huzur versin maşallah...

benim abimde ikiz eşi 6 aylık ölmüş abimin ikizi dayımın çocuklarıda ikiz. bizim ailede olabilir. yani benimde olabilir. tekrar evlenirsem istiyorum ikiz.

Hıımm anladım canım. morordek morordek böylezor takip ediyorda o yüzden söyledim. O zamn toptan sabah paylaş.
olur tabi sabahları bir gün önceki menümü yazayım sporumu ve suyumu yazayım. nasıl kolaylık olacaksa size bana uyar. bu akşam kızımı alıp parka gideceğim sporumu tamamlayacağım. buradan bir arkadaşla iddiaya girdik bugün. 14.05.2016 da 68 ve aşağısı olursam o yemek ısmarlayacak olamazsam ben :KK76:

Ben de menumu yaziyim bugunku:

Sabah 9.30:
Yarim simit,
Pinar beyaz

Ogle 12.30:
150 g izgara kofte,
patlican sogurtme

Ara: 16.00:
Meyve salatasi
10 findik

Aksam yemem sanirim.

akşam 6 gibi belki bir kase çorba içebilirsin eğer yemezsen vücut hem halsiz kalır hemde kendini korumaya alıp yediklerini depolar.

T tatlitambak canim gecen helva ekmek yiyen de sen degil miydin?

esin israr ettiyse de 1 tane ye, niye devam ediyorsun ki? 3 gune 1 de kacamak yapilmamali bence tut kendini.

Tutcam canim. Inan bugun de kocamla savas veriyorum disardan yemek alalimlar basladi.
Ama yok dunkinin cezasi cikcak benden

kızlar isveçi araştırdım ama çok zor geldi bana, yapabilene helal olsun diyorum. Kushan hakkında ne düşünüyorsunuz aç bırakmayacak gibi ama 2 haftada 10 kilo çok mu acaba? Diyetler hakkında pekbir bilgim yok sizin görüşlerinizi almak isterim

Back
X