Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK11:

kız 52 olursan erkek olsam bende görüşmeyelim derim yane... mm ler gidcek toto gidcek o ne ayol sunta gibi hatun :)))
:D :D :D
Ben de erkek mantıgındayım galiba. Hatun dedigin azcık ele gelecek. Sevmiom öyle ip gibi. Hem ne demisler "yemegin salcalısı, kadının kalcalısı" :D :D
yok sen bizim ilk göz ağrımızsın ben seni kıskanıcam :KK70:
Pek de sadıkmıssın yahu :D
Bu arada organik yumurtalarım geldii :KK49:
benim cezam 100 dü ama :KK43:
Dur bi bakayım tekrar gecmisten.
Kilolarimi hamilelikten dolayi aldm hamile kalmadan önce 62 kiloydum sonra 22 kilo aldim 84 kiloyla dogum yaptim kac kilo gitti karar vrdim ekimde diyet yaptim 11 kilo verdim 3 ayda ama ondan sonra ne yaptıysam kilom ayni kaldi 67 de 1 kizim var 8 aylik
Evliyim
Ev hanımı yim
Hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum.
Hedef kilon kaçtır canım?
Ben de olamam demi??
Sen birinciligin yanından bile gecemezsin Ebrum, üzgünüm :(
Annemlerin tarafında teyze kızlarında mı ne vardı. Ama ben tüp bebekle ikiz düşünüyordum.Ama araştırdım.Doktorlar bi sorun yokken sadece ikz için tüp bebeğe sıcak bakmıyorlarmış. Hem çift yumurta ikizleri istiyorum.Birde biri kız diğeri erkek istiyorum.Ama şansım çok düşük yaa
Birde işin risk tarafı var tabi :)) Anne karnında ikizleri ölen bebeklerde çok..Ayy ama ikizler çok tatlı yaa
Dogal yollardan hamile kalabileceksen illa ikiz olsun diye tüp bebek yapmak bana pek mantıklı gelmedi.
hehe bende ünv de yapardım .. bıkmıştım milletin benim notlarımı incelemesine daha ünv hayatımda kendi notumu gidip tahtadan öğrenmek nasip olmadı .bölüm birincisiydim. sinir olurdum bende çalışmıyorum ki ben derdim halbuki çalışırdım .. ne gıcık hatunmuşum yaa :KK70: :KK70:
Akıllı bıdıgım benim :KK15:
Kızlar cezalar vardi bi ara hala var dimi :KK66:
Var var, sen ceza iste yeter ki :D
olur tabi sabahları bir gün önceki menümü yazayım sporumu ve suyumu yazayım. nasıl kolaylık olacaksa size bana uyar. bu akşam kızımı alıp parka gideceğim sporumu tamamlayacağım. buradan bir arkadaşla iddiaya girdik bugün. 14.05.2016 da 68 ve aşağısı olursam o yemek ısmarlayacak olamazsam ben :KK76:
Lütfen öyle yap canım. Ne zaman müsait olursan toptan yaz, menü+su+spor. Cidden zor oluyor cunku takip etmek.
selamlar ,sabah kahvaltımı resmen paylaşmıştım öğlende sızma zeytinyağı ile sotelediğim tavuklarımı yedim yoğurtla beraber baktık saat daha bir olmamış yürüyüşe çıktık arkadaşlarla 13:30 da tekrar mesai :KK66:
Canım sen de menülerini toptan yazar mısın? Zaten kişi sayısı da cogaldı ben böyle tek tek takip edemem yani imkansız :( Menü yazarken beni etiketlersen bi de daha iyi olur.

kızlar isveçi araştırdım ama çok zor geldi bana, yapabilene helal olsun diyorum. Kushan hakkında ne düşünüyorsunuz aç bırakmayacak gibi ama 2 haftada 10 kilo çok mu acaba? Diyetler hakkında pekbir bilgim yok sizin görüşlerinizi almak isterim
canim sen yeni basliyorsan ben karatay oneririm. kushan'i kilo vermen yavaslayinca sasirtmak icin yaparsin.

sabah
yarım poğaça

öğlen
1 somon balığı+salata+1 kepçe mercimek çorbası+1 dilim ekmek

1 çikolata

akşam henüz bilmiyorum evde ne yemek var :KK43:

su şuan 2 lt
1 fincan çay+1 fincan şekersiz nescafe
Damla bu menünü görünce spor yok, çikolata ve pogaca gibi saglıksız şeyler oldugundan 200 yazmısım.
Spor olarak ne yapıyorsun?

Damla bu menünü görünce spor yok, çikolata ve pogaca gibi saglıksız şeyler oldugundan 200 yazmısım.
Spor olarak ne yapıyorsun?

ama ördeğim çalışıyorum ve kahvaltı yapacak vaktim olmuyor :KK43:

yediklerimi en aza indirdim. çikolata hep regl suçu yoksa yemem :63: küstüm ben onlara :KK11:

spor olarak yürüyüş yapıyorum evde mekik çekmeye çabalıyorum ama 3,5 yaşında kızım var o bırakmıyor bu akşam itibari ile parka götüreceğim onu bende orada bulunan aletlerden faydalanacağım azıcık yarım saat ile başlayıp hergün 15 dk artıracağım bu sabah başladım yürümeye

Hanımlar sabah yürüyüs diye cıktım 15 dk hafif tempolu koşu, 15 dk da tempolu yürüyüs yaptım. Takip eden uygulamam kaydetmemis, kaç kalori yaktıgımı hesaplayamadım ama baya iyi geldi. Sonra üstüne de 50 dakika yoga, pek dinc hissediyorum kendimi :KK76:
ay biraz banada yolla bir ağırlık çöktü üstüme kıpırdayasım yok:)

ama ördeğim çalışıyorum ve kahvaltı yapacak vaktim olmuyor :KK43:

yediklerimi en aza indirdim. çikolata hep regl suçu yoksa yemem :63: küstüm ben onlara :KK11:

spor olarak yürüyüş yapıyorum evde mekik çekmeye çabalıyorum ama 3,5 yaşında kızım var o bırakmıyor bu akşam itibari ile parka götüreceğim onu bende orada bulunan aletlerden faydalanacağım azıcık yarım saat ile başlayıp hergün 15 dk artıracağım bu sabah başladım yürümeye
İşte yaptıgın sporu (yürüyüs olur, ev temizligi, kat inip cıkma bunları bile kabul ediyoruz) menüne yaz ki ceza yeme.
Çikolata olmasa yarım pogacayı sabah yedigin icin belki görmezlikten gelirdim ama hem çikolata hem pogaca olmamıs yani. Zıplayıver işte 200 yaa alla alla pazarlık etmeyin :D

ya bence @btlbetul yapmasin kushan, cunku normalde kushan'dan az yiyor; veremez kilo gibi geliyor.

muska77 muska77 canim sen benim menulerime de yorum yaz olur mu, dun midemde bir sey kalmadi malesef; metabolizmam dip olmamistir umarim.
Tabi yazarım tatlım.
İyimisin düne göre.

300 woaawww düştük eline...

dün iş çıktı gece bilmem kaça kadar pc başındaydım en son sızmışım neyseki yetiştirdim :)

spor 15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet

menüm
sabah 1 yumurtadan kıymalı yumurta
3 ceviz

öğlen 1 barni
+ 2 bardak nescafe

akşam
yoğurtlu kıyma içinede bir tane ufak patates doğradım....

evde de 1 avuç leblebi + 1 bardak yeşil çay...

su : 2lt

dünkü stresli uykudan sonra bu gün feci uykum var... göz kapaklarımı beeleee yukarıya yapıştırsam açık kalır mı acaba.... a101 e chia tohumu gelmiş bir uğriyim yamyamlar kapışmışlardır gerçi..... bana bi tane bile bırakmamışlardır....
Napcan chiayı ya bırak şunlara para dökme.
muska77 muska77 kaptancım bu hafta cumaya ödül koy yine olmadı kime nasip olucak bakalım:)
:) hazır hazır..
Iste mesela cok ince de degilim, ama normalim iste.
Islık ıslııııııık!!!!
Mankenim benim beee kız uçacan rüzgarlı havalarda ona göre haa ;)

İşte yaptıgın sporu (yürüyüs olur, ev temizligi, kat inip cıkma bunları bile kabul ediyoruz) menüne yaz ki ceza yeme.
Çikolata olmasa yarım pogacayı sabah yedigin icin belki görmezlikten gelirdim ama hem çikolata hem pogaca olmamıs yani. Zıplayıver işte 200 yaa alla alla pazarlık etmeyin :KK70:
olur gövel ördeğim kızma akşam zıplayacam birazda aletli spor yaparım bu arada eski sporcuyum 3 yıl voleybol oynadım spora alışkınım vücudumu azıcık esnetiyim bak nasıl yapıyorum sporumu

morordek, post: 46059483, member: 717924"]Hanımlar sabah yürüyüs diye cıktım 15 dk hafif tempolu koşu, 15 dk da tempolu yürüyüs yaptım. Takip eden uygulamam kaydetmemis, kaç kalori yaktıgımı hesaplayamadım ama baya iyi geldi. Sonra üstüne de 50 dakika yoga, pek dinc hissediyorum kendimi :KK76:[/QUOTE] Hedrf 63
Masallah sende iyi spor yapmissin senin kilo kac

zayıf degilim ya, normalim.

o degil de benim hedefim 52 ya, erkek arkım 52 olursan görüşmeyelim diyor bana ahaha :)
Yani seni görememekten korkuyordur adamcağız :-)
dimi tatlım bizim işimiz daha zor çünkü kendimize ayrı evdekilere ayrı yemek pişiriyoruz o zamanda onların yemeklerinde gözüm kalıyor zor oluyor :)
Üff benimde yemeğim yok napsamki?
günaydın herkese...
13.04.2016
dün akşam yediklerimi yazayım önce
salata ve 1 dilim karpuz
az şekerli türk kahvesi

14.04.2016
spor 1100 adım yürüyüş (tam sayamadım yaklaşık yazdım)
şuana kadarda 5 kere merdiven inip çıktım :KK76:

kahvaltı 1 dilim ekmek yarım domates ve ev yapımı çökelek peynir 1 fincan şekersiz çay
su şuan 1 lt
Menülerinizi gün bitince toptan yazın lütfen
dayanamıyorum bi tane daha vuriciğim :KK11:

en abuk avutma cümleleri
1- kilo sana yakışıyor
2- senin yüzün güzel
3- bekarlık sultanlıktır ben sana çok özeniyorum meselaa
4- amaan çocuğun yok kafan rahat bak dertleri hiç bitmiyo
5- bodur tavuk her dem piliç
6- ev aldık ama bak yıllarca kredisini ödicez
7- arabamız var ama masrafı hiç bitmiyo

daha sayiim miii... içimi döktüm ohhh :)
Ayy senin kalbin kabarmış..
Slm bnide araniza alirmisiniz

herkese merhaba,
gecen cuma 123leri görünce yıkıldım resmen,bu hafta asıldım baya bu sabah 121,3 gördüm..kısmen iyi sayılır ancak yol uzun olunca ınsan buna bile sevinemıyor..
takımda kendı agırlıgımda birilerinin olmayışı da belkı olumsuz etkıledı benı yada regl haftasına denk gelınce cok motıve olamadım..
amacım en azından 100e ınınce tekrar cuma takımlarına baslamak..bu kıloyla olmuyor,kendı kanatlarımla uçmak ıstıyorum..
hepınıze tesekkur ederım..tekrar görşmek üzere.
Hah bekliyodum ama ses çıkmamasından belliydi.
Böyle yaparsan yanlış yoldasın demektir. Uyarmayı görev bilirim.
Bu takımda zayıflayamazsan dışarıdan zor canım.
Başkasının kilosundan sananeki sen kendi eksilerini bil ona sevin .
Bak bi kere daha düşün derim ben.

Yarın tartı günüm sevineyim diye hiç kaçamak yapmadım:21:
Burda gene akşam oldu
Sabah
Zeytin
Peynir
3 tane ince yuvarlak sucuk
Ceviz
1 yumurtanın beyazı
Öğle
Dışardaydım cimcimemle
Izgarada balık 185 grmış ayol aldığım yere sordum utanmadan sipariş verirken:KK48::KK53: yanmdada garden salad dedim oda yağsız tuzsuz marul roka küçük ıspanak diyorlar baby spanish deniliyor neyse domates o kadar:KK52:
Akşam
1 elma canım birşey istemedi
Spor olarak 45 dakika arkadaşımın evine yürüdüm tempolu 45 dkda geri gelme :KK56:
4 litreyede yakın su içtim:KK54:
Yarın heyecanım dorukta :KK66:
Harikasın dışarıda bile cıs yememişsin bravo

:KK70: :KK70: :KK70:
Ben de erkek mantıgındayım galiba. Hatun dedigin azcık ele gelecek. Sevmiom öyle ip gibi. Hem ne demisler "yemegin salcalısı, kadının kalcalısı" :KK70: :KK70:

Pek de sadıkmıssın yahu :KK70:
Bu arada organik yumurtalarım geldii :KK49:

Dur bi bakayım tekrar gecmisten.

Hoşgeldin canım, ben de kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum.
Hedef kilon kaçtır canım?

Sen birinciligin yanından bile gecemezsin Ebrum, üzgünüm :KK43:

Dogal yollardan hamile kalabileceksen illa ikiz olsun diye tüp bebek yapmak bana pek mantıklı gelmedi.

Akıllı bıdıgım benim :KK15:

Var var, sen ceza iste yeter ki :KK70:

Lütfen öyle yap canım. Ne zaman müsait olursan toptan yaz, menü+su+spor. Cidden zor oluyor cunku takip etmek.

Canım sen de menülerini toptan yazar mısın? Zaten kişi sayısı da cogaldı ben böyle tek tek takip edemem yani imkansız :KK43: Menü yazarken beni etiketlersen bi de daha iyi olur.

kesinlikle azıcık hatun dediğin ele gelmeli :KK24:

bana şu ödül işini anlatabilir misiniz. bende katılacağım yarışmaya ve birinci olacağım :KK9::KK9::KK73:

çok fena gaza geldim :KK45:

Hanımlar sabah yürüyüs diye cıktım 15 dk hafif tempolu koşu, 15 dk da tempolu yürüyüs yaptım. Takip eden uygulamam kaydetmemis, kaç kalori yaktıgımı hesaplayamadım ama baya iyi geldi. Sonra üstüne de 50 dakika yoga, pek dinc hissediyorum kendimi :KK76:

ohhh maşallah ben bütün gün merdiven inip çıkıyorum iş yerinde yaklaşık 25 kere in çık bacak kası yapacağım valla

Back
X