Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İddia kaç kilo canım. Kaç vermen gerekiyor.

iddiayı değiştirdim o kadar uğraşacağım kg vermek için sonra birde yemek mi yiyeceğim üzerine dedim vazgeçtim ben dedim :stop:iddia şimdi kıyafete döndü o kazanırsa ona istediği yerden ona ben gömlek alacağım ben kazanırsam benim istediğim yerde o bana alacak kıyafet :KK9::KK6:

iddiayı değiştirdim o kadar uğraşacağım kg vermek için sonra birde yemek mi yiyeceğim üzerine dedim vazgeçtim ben dedim :stop:iddia şimdi kıyafete döndü o kazanırsa ona istediği yerden ona ben gömlek alacağım ben kazanırsam benim istediğim yerde o bana alacak kıyafet :KK9::KK6:
Bu daha mantıklı olmuş.

ordekim diyip durmasana ben miyim ortin omu:KK12:
Yahu ne sen ne kıskanç bi hatunsun! Beni kıskanırsın, Duygu'yu kıskanırsın. Amaan Allah eline düsürmesin kimseyi :KK24:

morordek, post: 46059483, member: 717924"] Hedrf 63
Masallah sende iyi spor yapmissin senin kilo kac
Ben 59'um canım. Mezun oldum buradan. İlk başladıgımda 65'tim.
Menum
Sabah 3 dilim ekmek
3 tatlı kaşığı bal(malesef bugun boylr oldu)
500 ml su
Öğle 500 ml su
Aksam iki lahmacun yaz salatsi bir elma
500 ml su
10 dk Tiffany rothe
50 Mekik
100 ip atlama (su uyuyana kadar 2 lt olur)
Lahmacun mu?
Sen bi 100 daha zıpla bence.
Tabii
morordek morordek canım H hdamlapal haftaya ceza listesinde olmak istiyor..
O zaman ben Damla'ya ceza yazmıyorum. Haftaya cuma girsin listeye.
ben dün ilk cezamı aldım bile akşama 200 zıplayacam o yüzden haftaya başlayacağım hem alışma sürecindeyim şimdi diyetimin henüz ilk haftası
Sen hobi olarak gene zıpla 200'unu madem yedin :KK70:
Kizlar evin solonu veee kocaman bir koridoru. Artik bana yeni spor alani. Ben burada kosu bile yaparim.
1 sene oturacaz diye detaylara bakmadim bile hic
Güle güle oturun. Cidden kocaman salon, koş koş bitmez :KK70:
morordek morordek muska77 muska77 canim bu hafta spordan beni muaf tutsaniz olur mu ev toplama yerlesme baslayacakta. Spor yapmayahalim kalmaz
Peki. Kaçamaklara dikkat ama.
Cumadan cumaya canım buda kaçamak yapmanızı engellemenin akıllıca yolu oldu sanki :)
Muskam bu haftaki liste 1 gün eksik oldu, bana görevi 9 Nisan'da teslim ettiginden elimde 6 günlük bir liste var.
Sorun olmaz degil mi? :)

Back
X